איך ממשיכים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, לא יודעת איפה להתחיל מרגישה שהשמיים נפלו עלי.
    היום קבלנו תוצאות של בדיקת הזרע השנייה והמורפולוגיה ירדה מ 2% בקודמת ל 0%.
    בגדול שאר הנתונים בנורמה אבל אני מרגישה שהקרקע נשמטה לי מתחת לרגליים.
    מה זה אומר, למישהי יש תובנות, ניסיון ידע משהו?
    בבקשה חייבת מידע!
13 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מבינה בזה, כדאי לך להתייעץ עם רופא נשים.

שיהיה המון בהצלחה! מקווה שזה לא מה שתעכב את הכניסה להריון
  • היי תודה
    מה שלומך? איך הולך?
    כמובן העברתי את התוצאות לרופא וממתינה שיחזור אלי...מקווה שזה לא מאוד בעייתי אבל נראה לי שכן יש לזה השפעה
    קיבלתי איקקלמין החודש ויש לי איזה 3 זקיקים יפים - מקווה שזה לא יהיה לשווא החודש....

• בעלך היה אצל אורולוג?

• גם אני בדיוק בזמן הביוץ.
    מקווה שהחודש יצליח לנו

תעדכני מה הרופא אמר.
  • היי,
    לא הוא לא היה אצל אורולוג, הרופא עד עכשיו לא אמר לנו שצריך ועדייו לא דיברתי איתו על הבדיקה העדכנית - אברר
    ככל שהזמן עובר אני מרגישה את הייאוש משתלט עלי, קשה לי להתרכז בעבודה אני לא מפסיקה לחשוב על כניסה להריון.
    אני יודעת שזה לא בריא ולא נכון אבל זה ממש חזק ממני.
    אני על איקקלמין עם כ 3 זקיקים גדולים ובדיקות דם שמעידות שאוטוטו ביוץ...
    ואני בכלל בתחושה של מה הטעם בכלל זה בטח גם ככה לא יול לקרות.
  • אני הכי מבינה אותך בעולם!!!!!
    הראש לא יכול להתנתק מהמחשבות על הריון. כל סימן הכי קטן בגוף אנחנו ישר משליכות על כניסה להריון.
    יש לך כבר ילדה אחת, זה אומר שאת חזקה והגוף שלך חזק והוא יכנס להריון במוקדם או במאוחר.
    אני מתפללת בשבילך שהחודש הזה תתבשרי בבשורות טובות!!!
  • " עדיין מקווה" - אל תתייאשי. למרות הכל, יום אחד זה יקרה , בלי שנרגיש, משהו ישתנה :) !
    אם את , שעדיין מקווה , תתייאש.. אז מה אני אגיד?!
    סומכת עלייך, אני מאמינה שאת בדרך הנכונה !
  • אל תתייאשי. בהתחלה כשנכנסים לעניין עוסקים בזה באובססיה. אבל בהמשך, בעזרת השם, האובססיה קצת תרגע. כך לדעתי.

• מתוקה, תקשיבי: היום עם חצי רחם אפשר להיכנס להיריון. זה עלול לקחת יותר זמן ומניפולציות, אבל זה קורה בסוף.

לגבי בעלך: הוא מוכרח לקבוע תור לרופא אורולוג בהקדם. אני לא מכירה את כל הבעיות האפשריות בפוריות הגבר, אבל יש לי ילדה בבית בת 3, וכשניסינו להיכנס להריון שני לקח לנו כמעט שנה! בדיקת זרע של בעלי חזרה עם 100% מורפולוגיה דפוקה! מה תגידי על זה?
    מזל שהכרתי את האפשרות של וריקוצלה (ורידים מורחבים באשכים) שהיא בעיה שיכולה להתפתח עם הזמן ולהחמיר עד הרס מוחלט של תאי זרע - וזו בעיה הפיכה!
    בעלי עבר ניתוח פשוט של חצי שעה עם הרדמה אפידורלית (היה ער) ובאותו חודש נקלטתי להריון.

את מוכרחה לדאוג שאורולוג יבדוק אותו. שיביא איתו את תוצאות בדיקות הזרע ויעבור בדיקה פיזיקלית. הוא יכול לבקש גם בדיקות דם להורמונים, לבדוק מה הרמה שלהם אצלו.

חצי מבעיות הפוריות מקורן בגבר. אין הגיון לא לבדוק את הבעל, ואני מופתעת שהרופא שלך לא שאל אותך עליו.

• בנות קודם כל רציתי להגיד לכן תודה על התמיכה ההתייחסות ותשומת הלב אתן באמת מהוות עבורי מקור כוח!!!
    מי כמוכן יודעת שבסיטואציות אלה אין הרבה עם מי לדבר ורק מי שחווה את אותו קושי יכולה להבין.
    אני הולכת לרופא ביום א הקרוב ואדבר איתו בטלפון היום ונמשיך ברור לגבי אורולוג - לצערי אם זה יבוא ממני ולא מרופא בעלי לא יזרום (-:
    תגידו - שאלה נוספת
    היום הייתח במעקב זקיקים והזקים שלי גדלו (3 זקיקים) אבל הרירית ירדה מ 6.6 אתמול ל 5.1 האם הגיוני דבר כזה?
    חייבת לציין שמי שבדקה אותי היום עשתה עלי רושם לא מקצועי הכאיבה לי מאוד והתקשתה למדוד מה שלא קרה לי מעולם....

• לא נשמע לי הגיוני שהרירית תקטן. זו כנראה טעות אנוש. או שטעו אתמול או היום.

את לוקחת איקקלומין או משהו? כי אם כן אני חושבת שאת צריכה להפסיק עד שתבררו את העניין עם בעלך. זה לא בריא לקחת תרופות כאלה לאורך זמן וזה לא יעזור עם זרע לא תקין. גם אני הפסקתי איקקלומין כשקיבלנו את בדיקת הזרע של בעלי. נקלטתי בלי תרופות בסוף.

תבקשי מהרופא שידפיס לך הפניה לאורולוג, או המלצה בכתב, כדי שבעלך יראה מקור רשמי. אל תוותרי לבעלך. הבעיה אצלו. הוא לא יכול להימנע מבדיקה רק כי לא נעים לך ממנו.

תספרי לו על המקרה שלי, אם בא לך, שהזרע היה תקין ונולדה לנו בת, ואז משהו השתנה והרס את הזרע שנוצר (וריקוצלה), ואחרי טיפול נקלטנו להריון. גם לחברה שלי קרה משהו כזה, בעלה עבר טיפול והיא בהריון שני היום.

תגידי שהזרע בסדר, אבל בדרך למעלה הוא יכול להיהרס בגלל וריקוצלה וצריך לבדוק אותו כדי לשלול את זה, ובדיקות דם זה בקטנה.
    כך או כך, בעלך צריך לעבור בירור. אין דרך אחרת.

• תודה דיברתי איתו ובאמת סיפרתי עליכם והוא ממש זרם אמר יאללה בואי נלך לאורולוג.
    יש לך מעשהו ספציפי שאת ממליצה עליו? איך ידעתם למי לגשת? ואצל מי לעשות את הניתוח?

• קודם כל תקבעו תור במוקד לאורולוג של הקופה. הוא יבצע בדיקה פיזיקלית (ימשש את האשכים של בעלך וכאלה), ואם הוא יימצא וריד נפוח תופנו לאולטראסאונד דופלר לאשכים. תחזרו אליו עם הפיענוח והדיסק מהאולטראסאונד ותקבלו הפניה אם צריך לניתוח.

אנחנו הלכנו לסתם בי"ח ממשלתי ולא בחרנו מנתח. זו פרוצדורה מאוד פשוטה ובעלי לא רצה להוציא הון על מנתח פרטי. הוא אושפז יום אחד לפני הניתוח ושוחרר יום אחרי הניתוח, סה"כ 3 ימים.

אם האורולוג לא יימצא וריקוצלה במישוש תבקשו הפניה לבדיקות דם שתגלה חוסרים תזונתיים אם יש ורמות הורמונים אצל בעלך.

מעבר לזה אני לא יודעת, אבל האורולוג יסביר כל מה שצריך.

אני מקווה שתגלו מהר מה הבעיה ושהיא תיפתר בהקדם.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה