היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני במחזור ראשון של ivf , מחר אחר הצהריים יש לי שאיבה, ואני כל כך במתח ממנה, הפחד שלי מהתהליך הזה הוא פשוט עצום ....
מישהי יכולה בבקשה לספר לי מה הולך להיות שם , אולי אם אני אעלה את המודעות שלי, הפחדים יפחתו.
איך מרדימים ? ישירות לוריד או עם מסיכה ? האם מכניסים עירוי קבוע לוריד לפני ההרדמה ? מה מרגישים אחרי שמתעוררים , גם מבחינת כל מערכת הרביה וגם מבחינת ההרדמה ... ספרו לי עם כמה שיותר פרטים ... בבקשה ...
תודה
תן לאהבה שלך להוביל אותך
9 תגובות
עמוד 1
זה באמת שטויות ההרדמה מאוד קלה כול התהליך לוקח פחות מעשר דקות בהתחלה מכניסים עירוי ואז מזריקים חומר הרדמה לוריד ואז שמים מסכה לגבי ההיתאוששות זה תלוי מכירה בנות שאחרי השאיבה קמו הלכו אכלו ממש היו בסדר לי היו מעט סחרחורות ובחילות מהחומר של ההרדמה אבל זה עבר ממש מהר טיפה אי נוחות למטה בכול זאת זו פעולה פולשנית.. וזהו שעה שעתיים אחרי לא הרגשתי כלום ! כמו חדשה
אין לך מה לפחד ההרדמה דרך הווריד. תוך רגע את כבר תהיי מורדמת לגמרי. זה הליך פשוט יחסית ולא להרבה זמן. יש קצת כאבים אחרי. כל אחת והסיבולת שלה. בעזה שתצליחו בטיפול הראשון המטרה שווה הכול
תודה בנות על האינפורמציה שסיפקתן. ....
קרה למישהי שהיו זקיקים גדולים ולא היו ביציות ?
תן לאהבה שלך להוביל אותך
מאמוש חדים והחששות מובנים מאוד אבל אחרי שתעברי זאת תביני שזה לא נורא
כל הסיפור כולו כמעט ולא מלווה בכאבים חריגים והוא די מהיר
את מגיעה מתארגנת נכנסת.. מרגימים אותך בתוך שניות את כבר רדומה ואחריי מקסימום חצי שעה מתעוררת בחדר התאוששות.