-
היי, אני אומנם נמצאת כבר במהלך טיפולים אבל כל כך מבינה ללבך.זגם לי תמעד כש מתחילות הפרשות יש תקווה שזה השתרשות, וגם אני די מפצה את עצמי באוכל, תחזיקי מעמד הכל יסתדר, מקווה שכבר החודש תבשרי לנו על דברים טובים
-
היי, אני אומנם נמצאת כבר במהלך טיפולים אבל כל כך מבינה ללבך.זגם לי תמעד כש מתחילות הפרשות יש תקווה שזה השתרשות, וגם אני די מפצה את עצמי באוכל, תחזיקי מעמד הכל יסתדר, מקווה שכבר החודש תבשרי לנו על דברים טובים
-
הי,
גם לי הביוץ מגיע מאוחר. אני כל כך מכירה את התחושה המעורבת הזאת, וכשהוסת מגיעה או הבדיקה הביתית יוצאת שלילית זה אף משפיל. לפעמים אני מעדיפה טיפול רק בגלל שאני יודעת ביוק מתי יש תשובה ואני יותר רגועה עם זה.
בכל אופן, פחות משנה זה עדין נחשב נורמלי. אם הרופא מציע טיפול בלי תרופה זה אומר שאתם במצב ממש טוב.
בהצלחה!
-
תודה רבה לכן!! אני עוד מטופלת אצל הרופא הרגיל שלי ועוד לא עברתי לרופא פריון אז יכול להיות שהרופא פריון כן ייתן לי תרופות. בגלל שכבר הצלחתי בעבר להיכנס להריון והכל עבר תקין הרופא לא ממהר לכלום אבל אני אומרת לו שמשהו לא תקין מהתחלה ( בעבר נכנסתי להריון על הפעם הראשונה) כי אני יודעת שאנחנו קולעים לביוץ ( בהנחה שהביוץ מספיק חזק). בכל מקרה בשורות טובות אצל כולנו בקרוב:)
-
הי מחכה 4,
המצב שלי זהה לשלך , רק שאני חיכיתי 3 שנים בלי לבדוק ולטפל ... מניסיון אישי אני אומרת לך , לכי תיפגשי עם רופא פיריון, וגם אם הוא מדבר איתך על הורמונים אל תילחצי , תלכי על זה . הזמן עובר , ועובר מהר... אל תחכי ...
חודשים ושנים סיפרתי לעצמי סיפורים, מהחשש.... היום אני מתחרטת על זמן שביזבזתי ...
והיום שאני מטופלת בהפריות (וזה ממש לא חייב להיות התסריט שלך) , אני מבינה שיש הרבה פחות פחד בתהליך עצמו מאשר בלקיחת ההחלטה האם ללכת על זה או לא.
תהיה חזקה, ואל תדאגי, אנחנו פה מאחוריך ...מחזיקות לך את היד כשתישברי או כשתשמחי ....
שיהיה בהצלחה
תן לאהבה שלך להוביל אותך
-
הי, לפעמים השינוי מביא המון אופטימיות ותקווה. הזרעות או מעבר לרופא פריון יעודדו אותל בסופו של דבר, מבטיחה...(:
זה לא פשוט אבל זה יגיע.בהצלחה..
-
הייי מחכה
גם אני משכתי הרבה זמן עד שניגשתי לרופא פוריות.
עדייף לגשת ולעשות את כל הבדיקות.
לפעמיים הגוף צריך עזרה.
מחזיקה לך אצבעות

ואם את צריכה המלצות על רופאי פוריות רק תגידי
-
היי מחכה..
אני מטופלת בהזרעות עם הורמונים ויכולה לומר לך שהשד לא נורא בכלל.. אני אישית פוליציסטית אז אני צריכה עזרה של הורמונים...
אבל אני יכולה לומר לך שאולי לא הייתי ממהרת להכניס לגוף שלי הורמונים אם לא הייתי צריכה כי עובדה שנכנסת להריון טבעי, מה שכן את יכולה לעשות הזרעות טבעי. סבב אחד שניים..
הזרעה היא תהליך פשוט ובאמת לא כואב, ממש כמו בדיקה גניקולוגית והיא לא באה יד ביד עם הורמונים..
לשיקולך ובהצלחה
אפרסקית
-
אני דיי דומה לך בעניין הביוץ המאוחר והפחד להתחיל עם הורמונים. \לדעתי כדאי שתקחי את המושכות לידיים, את יכולה לבקש איקקלמין מהרופא נשים הרגיל ואם לא יצליח תעברי למומחה פריון - אם את מפחדת.. למרות שכדאי שתלכי כבר למומחה פריון.. חבל על הזמן
אני אומרת לך מניסיון, מפחדים גדולים שהיו לי, השד לא באמת נורא.
אני הפחדנית שפחדתילעשות בדיקות דם מזריקה לעצמי הורמונים - מי היה מאמין...
בהצלחה מתוקה :)
שיר (:
-
היי מחכה
אני גם מציעה לך להתחיל עם הזרעות, זה מעלה את הסיכויים, את יכולה לעשות אחת שתיים טבעי ואז לעבור להזרעות עם הורמונים
גם אני נורא פחדתי מזה ודחיתי את זה ובסוף הבנתי שזה לא כזה נורא
ונקלטתי בהזרעה השלישית עם מנופור
-
אני גם אחרי צילום רחם קיוויתי ולצערי זה לא נקלט..
עשיתי בשבוע שעבר הזרעה עם הורמונים, השד ממש לא נורא ואם זה מגביר את הסיכויים מה טוב...
זה באמת באמת פשוט.
בהצלחה!

-
אתן פשוט מקסימות!! תודה רבה על העידוד! אני אשמח לקבל המלצה לרופא פריון של מכבי באיזור המרכז ( פתח תקווה אם יש). שווה ללכת פרטי לצורך התייעצות ראשונית? וכמו שהרבה בנות כתבו הגוף באמת משתנה עם השנים ...
-
אני מטופלת במכבי גב"ש, אם אתם עם רכב זה ממש לא נורא - דר אריה ברקוביץ, לא צריך הפניה מרופא נשיםבשביל להזמין תור..
לא משנה למי תחליטי ללכת, אל תעשי את הטעות שלי, בשום פנים ואופו א-ל תלכי למנשה יחזקאל!! צריך לקחת לו את הרישיון הוא עושה הזרעות בשביל כסף ומסכן את הנשים! תיזהרי!!!
בהצלחה
שיר (:
-
אני ממליצה על פרופ' כהן אילן מתל אביב עובד עם מכבי.
בהצלחה!