דה נכון ש. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות
    זה נכון שאסןר להושיב תינוק בסלקל יותר מחצי שעה?
    אני זוכרת שהלכנו לברר על חבילות לידה אז אחת המוכרות אמרה שלא בריא לסוע יותר מחצי שע לתינוק פחות מגיל 3 חודשים
    ..

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
5 תגובות
עמוד 1
  • לא שמעתי על דבר כזה
    אז מה לא נסע מחוץ לעיר 3 חודשים?
    לא הגיוני

אופיר ישב המוןןןן פעמים מעל חצי שעה בסלקל
    כמעט כול שישי אנחנו נוסעים מחוץ לעיר
  • אומרים שאסור ליותר מ45 דקות..
    אנחנו נוסעים כל פעם למשפחה של בעלי, נסיעה של
    שעה וחצי. מה נעשה?? נעצור??
  • עקרונית, לא משנה אם זה 45 דק' או שעה או אפילו שעה וחצי - כל אחד יגיד לך זמן אחר.
    העניין הוא שהתנוחה שהילד יושב בתוך הסלקל אינה שכיבה ישרה אלא כיפוף וזה לא בריא לגוף של תינוק ולכן ההזהרה הזו
    אם יש לך נסיעה תיסעי. אם את בבית וסתם בא לך לשים אותו בסלקל או בטרמפולינה או משהו דומה לזה - שימי לב לזמן שהוא בפנים.
    מי ישמע את נוסעת איתו כל יום שעה וחצי...

כשאני נוסעת להורים אני לא עוצרת באמצע הדרך, היא שוכבת בפנים שעה וחצי ולא מפריע לה. כשאנחנו מגיעים אני מוציאה אותה.
    אם נסעתי איתה ברכב נסיעה קצרה והיא נרדמה, אני לא מרימה אותה מהסלקל עד שהיא תתעורר לבד.
    מצד שני אני תמיד יעדיף לקחת אותה באמבטיה כל עוד ניתן.

• לי אין ברירה
    לפעמים יוצא שיש נסיעה לעיר בירה של שעתיים......
    נסענו לעשות לו דרכון (מזל שהספקנו לפני השביתה)
    נסענו לעשות לו ויזה (יצא כזה חמודי בתמונות-איש קטן)
    ונסענו למסיבת פורים של חב"ד
    אז אין אופציה אחרת
    והוא דווקא ישן מצויין בסלקל
    חמותי קנתה לו מן כרית כזו למסביב לראש בצורת ג'ירפה
    כי הוא תמיד נרדם בסלקל וככה הראש לא נשמט מידי
    מגניב
  • בדיוק שאלתי את אותה שאלה אבל אני יודעת שאסור יותר משעה. אני תמיד לוקחת את האמבטיה ואני רוצה לנסוע לחברים ומשפחה אבל אני מחכה שתיהיה בת 3 חודש. לא יקרה כלום. אם לא חייב את הנסיעה לדעתי לוותר. גם ככה רבע שעה כואב לי שהיא יושבת שם. אז רגע מ3 חודש כן אפשר להושיב הרבה זמן ?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה