ליטללי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, אז בעקבות ההצלחה הסוערת שלך החלטתי לקנות DHEA ( למרות שבעלי מפחד שיצמח לי שפם )
    רציתי לשאול אותך באיזה מינון לקחת ובאילו שלבים שילבת את התוסף
    שבת שלום ומלא מחשבות חיוביות
3 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמוש

יש לך רזרבה שחלתית נמוכה? בעיקרון הם אמורים לעזור לרזרבה נמוכה כי הם אמורים לעזור לעניין ההזדקנות המוקדמת....

התחלתי ישר עם השלילי.. כדור ביום של 75 מ"ג

קונים אותם עם מרשם הם עלו לי 282 שקל לקופסה של 30 כדורים

בעיקרון לוקח בין 3-6 חודשים עד שהם מתחילים להשפיע. הרופאה שלי טוענת שאם הייתי עושה את הטיפול עוד חודש אז היו לי יותר ביציות כניראה

לגביי תופעות אין לך כלכך מה לדאוג למרות שהדברים האלו משפיעים שונה על כל אחד או אחת - לי לא היו שום תופעות לוואי.. ממש כלום.

הלוואי שיעזורררר המון בהצלחה!!!

ליטלילי

• היי, תודה רבה
    כנראה שיש לי רזרבה נמוכה. אבקש מרשם מהרופא. הייתי בטוחה שאין אותם בארץ ואצטרך להזמין מחו"ל
  • יש בארץ..
    את הולכת עם המרשם לסופר פארם , משלמת והם מזמינים לך. אחריי יומיים שלושה זה מוכן.

יש גם לקנות באתרים מחו"ל אבל הרופאה שלי אמרה לי לא לסמוך עליהם כי הם שמים בהם לפעמים פחות מהמינון שרשום... אין לזה כלכך אמא ואבא וזה קצת הפחיד אותי. העדפתי לשלם טיםה יותר ולדעת שאני קונה משהו בטוח
    ליטלילי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה