עברתי את זה ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות, בוקר טוב ושבת שלום

אני כבר אחרי השאיבה. בעיקרון עבר ממש בסדר על אף המתח שהייתי בו .
    לא היו לי בחילות , רק סחרחורות קשות עד שההרדמה קצת פגה, ואז הרגשתי רגיל , רק קצת עייפה, אבל כבר היה 21:00 בערך .. אז נראה לי נורמלי .

שאבו שתי ביציות ואני מחכה שיודיעו לי מה תוצאות ההפריה ...

זה באמת לא היה נורא , אבל גם לא משהו שאשמח לעבור שוב (אבל אם אצטרך אעשה זאת).
    ההזרקות הרבה פחות מפחידות ....

תודה לכולכן , אתן מבינות כמה זה עוזר שעונים להודעות ומספקים אינפורמציה או תמיכה ....
    אתן מקסימות שלי , ואני אעדכן בהמשך על ההתפתחויות

שזה יהיה בעזרת השם החודש של ככככוווווולללללננננוווו. .

נשיקות
    תן לאהבה שלך להוביל אותך
9 תגובות
עמוד 1

• בהצלחה מאמוש

מחכים לבשורות טובות ממך.....

ליטלילי

• טוב לשמוע!!
    שיהיה בהצלחה יקירה
  • המון בהצלחה , מקווים לבשורות טובות
  • בהצלחה
    איזה פרוטוקול היה לך? אני מתכוונת עם איזה זריקות?
  • המון המון המון הצלחה!
  • הי בנות,

תודה על העידוד, התמיכה והחיבוק החם ...

טלי , היה לי פרוטוקול שהתחיל ביום השני לוסת עם גונל 150 יחידות, אחרי 5 ימים ראינו שלא הגבתי , אז הוא העלה לי ל - 300 יחידות ואז הופיעו 2 זקיקים. והתחלתי להזריק צטרוטייד .

בינתיים שרדה רק ביצית אחת , אם גם השניה תשרוד מחר תתבצע החזרה .

שיהיה לכולנו בהצלחה .
    תן לאהבה שלך להוביל אותך

• מחזיקה לך אצבעות להחזרה מחר
  • בהצלחה!
  • בהצלחה רק מחשבות טובות זה החודש שלנו חודש חיובי
    בעזרת ה" 2 הביוציות תהיה להם הפריה טובה אמן אמן ממוש בהצלחה מותק רק בשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה