הריון?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    המחזור שלי בדרך כלל לא סדיר אבל מגיע בין ה10-18 בכל חודש.
    החודש לא הגיע בכלל.
    ברביעי האחרון עשיתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית.
    האם יש סיכוי שזה הריון אן שזה יכול להיות עיכוב מלחץ למשל?
    או שכדאי לי לבדוק שוב??

9 תגובות
עמוד 1
  • גם שאני עשיתי בדיקת היריון בהתחלה היא הייתה שלילית מכיוון שההיריון היה צעיר מדי בכדי שזה יגלה אותו אז חיכיתי עוד כמה ימים ואז עשיתי עם השתן הראשון של הבוקר. אם את בלחץ ולא מעוניינת לחכות עוד מס׳ ימים הייתי מציעה לך ללכת לעשות בדיקת דם הכי אמינה ואת גם מקבלת תוצאות אחה״צ! שיהיה מלא בהצלחה תעדכני :)
  • אם אני בכל זאת מחכה לבדיקה ביתית..
    מתי בערך כדאי לבדוק שוב??
  • את יכולה לנסות עוד מס׳ ימים.. תעדכני ושיהיה מלא בהצלחה!!!

• כל הבדיקות שליליות והמחזור לא מגיע..
    מה זה יכול להיות???

• תעשי בדיקת דם! אם יש משהו הבדיקה תזהה, ואם לא אז תגשי לרופא נשים לבדיקה ותגלי למה אין מחזור - מה עובי הרירית, האם היה/יהיה ביוץ... ה-US יגלה הכל.

• הכי מומלץ לעשות בדיקת דם,לי היה איחור של שבועיים וכל הבדיקות הביתיות שעשיתי היו שליליות ורק בבדיקת דם ראו שאני בהיריון,המון בהצלחה!!!!מחזיקה לך אצבעות!:)
  • :( :( :(
    עד שכל כך שמחתי והאמנתי שאחרי איחור כזה אין סיכוי שזה לא הריון... הגיע
  • הרבה בהצלחה!!!!זה יגיע

• הכל יגיע בזמנו!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה