איזה שבת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כנראה ההורמונים עשו לי גירויי ייתר שחלתי, התעוררתי עם כאבים עזים, בחיים לא הרגשתי ככה!
    ביליתי במיון נשים כמה שעות טובות....
    ושוחררתי הביתה למנוחה, אציין כי עדין יש לי כאבים.
    מישהי חוותה? זה יכול לפגוע בסיכויי קליטת ההריון?
    מקווה שהחודש באמת היה שווה!

שיהיה לנו שבוע מוצלח
4 תגובות
עמוד 1
  • שלום מתוקה,

אני לא יודעת את התשובות לשאלות שלך , אבל איזה רופא שאת יכולה ליצור איתו קשר ולברר ?

בינתיים מה שנראה לי הכי הגיוני זה לייעץ לך באמת לנוח , להוריד לחצים כמה שאת רק יכולה, לעשות דברים שכיף לך איתם ...

לפי מה שבנות מדווחות פה בפורום, הרבה פעמים החודשים המוזרים הם החודשים שבהם הן נקלטו ...

הנה, זה יכול להיות החודש שלך ...

שיהיה המון בהצלחה

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • לי היה החודש... והייתי מאושפזת יום אחד

עבר לבד אחריי מנוחה....

הרופא שעשה לי את ההחזרה אמר שזה לא אמור להפריע ברמה שזה היה אצלי

וזה באמת היה חודש טוב..

בהצלחה

ליטלילי

• אני שמעתי להפך שגירוי יתר מעלה סיכויים, ואומרים גם שאם יש הריון אז לפעמים זה עושה יותר גירוי יתר. אז
  • תודה בננות באמת מקווה שהכאב שווה משהו

אתן מקסימות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה