שגרה - האם יש צורך? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות, שבוע מקסים לכולן!
    האם אתן מקפידות על שגרה ביום?
    אני מתחברת ברמה תיאורתית לרעיון של הלוחשת לתינוקות - מגיל קטן להרגיל לשגרה מובנת: אוכל, משחקים, שינה, ואז כשמתעוררים שוב אוכל, משחקים, שינה, וכך הלאה.
    אבל בפועל אני לא תמיד מצליחה להבין האם היא תמיד רעבה כשהיא קמה או לא. וכשהיא מתחילה לפהק ואני מנסה להרדים אותה - פתאום יש ים של צרחות... ניסיתי לחכות יותר זמן, כדי שתתעייף יותר, אבל גם במצב כזה זה נגמר הרבה פעמים בצרחות איומות... זה מתיש!
13 תגובות
עמוד 1

• רק ראיתי את הנושא של ההודעה, וישר דמיינתי את התגובה של מאיה
  • לנו יש שיגרה פחות ויותר , בגלל שהוא אוכל תומ"ל אז שעות +_ זהות , אבל ממש שונה ממה שהיה עם בני הגדול . בני באמת ישן לי לילה שלם מגיל 20 יום ואוכל אצלו היה דבר משני. אז אצלו ממש הקפדתי שאוכל לפי שעון והיתי שמה שעון ל5 בבוקר כדי לתת לו אוכל תוך כדי שנה אחרי 7 שעות מארוחה של 10 בלילה . בלי שעון אדון היה יכול לשון גם 12 שעות בלי לקום .
    דניאל ממש לא מוותר על ארוחה ולו זה יותר חשוב משינה לפעמים .
    http://www.holdthatpic.com/
  • תמר ? אני כל כך צפויה ???
  • מאיה, האמת גם אני קיוויתי לראות את התגובה שלך... לא כי היא צפויה, אלא כי אני אוהבת לשמוע את דעותיך על כל מיני נושאים

• גם את העלת לי חיוך על הפנים, תודה
  • מאד מקפידה.
    למדתי זאת כמה שנים בגנים שעבדתי בהם, כמה סדר יום עושה טוב.

זה באופי שלי וגם בפועל עם הקטנים.
    ילדים זקוקים לשיגרה ואיזון, כמובן שלא ראש בקיר ופעמים שזורמים,
    הם ילדים. לא רובוטים.
    פטנט? הכי חשוב להיות ברוגע וכיף בכל מצב, הם מרגישים אותנו

• כן כן ,עלית נכון על התאוריה ,את אכן אינטלגנטית :) זה משפט של קרובת משפחה של בעלי ,תימניה עם 5 ילדים שהילד הקטן שלה כל הזמן על הידיים ואסור לו לבכות כי הוא אחרון
  • אצלי היא אוכלת בשעות קבועות את המטרנה אז אני יודעת מתי היא רעבה.
    אבל אין לנו זמנים קבועים של שינה. אני לא מרדימה אותה במיוחד במהלך היום, כשאני רואה שהיא נרדמת אני נותנת לה את התנאים לישון - מנמיכה את הטלוויזיה (סה"כ ב 2 לחיצות בשלט) מביאה לה מוצץ ומכסה אותה. אם היא על הספה היא תישאר שם, אני לא אקח אותה במיוחד לעגלה לישון...
    מה שכן, אני מאוד מקובעת על שעות השינה שלה בלילה.
    אני כל הזמן מסבירה לבעלי שזה חשוב לי ואני לא מוכנה לזוז מזה, גם לא בסופ"ש. הוא לא נמצא איתנו כל יום בגלל העבודה אז הוא לא מבין כמה חשוב לי שלפחות יש לה את זה כדבר קבוע ביום. כשאני לבד זה מאוד נוח ומאוד מנחם.
    היום למשל יש משחק ממש חשוב וכל החברה נפגשים אצל ההורים שלו בבית לחפלה. הוא רוצה שאני אבוא עם הקטנה.
    אני מסבירה לו שהיא לא צריכה לשמוע קריוקי חזק או להיות בחוץ ובטח שלא להרוס לה את שנת הלילה בשביל להיות נוכחת בדבר כזה.
    החצוף מה אומר לי - תשתחררי לא יקרה כלום אם יום אחד היא תשן מאוחר.

בטח. אתה הולך מחר לעבודה ולא תהיה פה 24 שעות אז מה אכפת לך שיתחרבש לה כל היום מחר בשביל שעת קריוקי?!?!

ואגב, הדשא של השכן תמיד ירוק יותר. זה מה שהשכן חושב עלייך....
    אגמי ילדה טובה לרוב אבל לפעמים גם היא עושה בעיות והמוצץ לא תמיד עושה את קסמיו.
    אל תשווי את שלך לילדים של אחרים - כולם שונים.

סורי על החפירה...

• שירה, איכשהו תיארתי לעצמי שאת בעד שגרה...:) ועכשיו כשכמות הקטנטנים תגדל בקרוב... בטח חייבים לסדר אותם בשורות;)

משיח, זה הקטע עם הבעלים שעובדים תמיד... נראה לי על גבר חייב שבוע 24/7 עם התינוק כדי לקבל מושג על מה מדובר.

מאיה, אם את מציינת את עניין הכתפיים.... אז כנראה שרמת הפסיכיות שלנו דומה:) אני קולטת שאני אפילו נרדמת עם כתפיים קפוצות... ממש חולני הדבר הזה
    טוב,מבטיחה לעצמי שצעכשיו אתחיל עבודה עצמית לגבי הלשחרר.

~~ענת~~
  • זה משותף לרוב האמהות
  • הרגת אותי עם הניתוח להרמת חזה!:)))
    את צודקת, כל כך צודקת... נשאר רק ללמוד ליישם. בקטנה;)

~~ענת~~
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה