היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני חייבת לשאול, זה כבר חודש שני שאני בלי הורמונים בכלל ושמתי לב שבערך באמצע החודש (בלי הורמונים אין באמת ביוץ והמחזור אורך לפחות 37 יום) אני נתקפת מגרנות ובחילות \ צרבות נוראיות, אם הייתי עוד בהתחלה הייתי חושבת שנלקטתי אבל עכשיו ברור לי שהביוץ עדיין לא התרחש. גם לכם יש צרבות \ מגרנות\ בחילות \ תשוקה למאכלים מסויימים ממש לפני הביוץ? מעניין אותי מאוד :) בשורות טובות לכולן, שמחה כל כך להיכנס לפה ולראות הודעות אופטימיות ומשמחות, הלוואי שיהיה לכולנו חודש פורה במיוחד!!
שיר (:
12 תגובות
עמוד 1
אני לא זוכרת מה זה להיות בלי הורמונים אז בקטע הזה לא יכולה לחוות דעה .. אבל עניין אותי לדעת למה את בלי?
אפרסקית
אצלי זה טבעי לפני הווסת וגם בביוץ....טירוף לאכול...ויש חשק לחמוץ מתוק להכל ממש בטירוף כאילו שאני בהריון...
כנ"ל גם אצלי... חשקים לפני מחזור ולפני ביוץ.
קראתי שלפי הטבע בזמן הביוץ לנשים יש פחות חשק לאוכל כי הן עשוקות בלמשוך תשומת ליבם של זרכים... בכל מקרה אני זוכרת שבלי הורמונים באמת היה לי פחות חשק לאוכל סביב הביוץ, והרבה חשק לאוכל אחרי הביוץ, במיוחד לפני הווסת. עכשיו עם ההורמונים אני כל הזמן רוצה לאכול בשר ודג ודברים לא בריאים...
אפרסקית מתוקה, אני חושבת (לא בטוחה בגלל זה לא כתבתי) שגם עם ההורמונים זה היה ככה
חסרת סבלנות, אני חושבת שזה טבעי שיש חשקים וכו.. אבל זה נשמע ממש בחילות.. מתי עשית בדיקת דם לבטא?
עשיתי לפני הצילום רחם, ב9 לחודש.. וזה גם כל חודש ככה :-\ אוף
שיר (:
שירוש יקירה,
קודם כל בהצלחה בצילום רחם.. איפה את עושה?
אני גם עשיתי הפסקה לפני הצילום רחם האמת היא..
ולגבי מה שאת מתארת יש לי כל חודש עם ההורמונים זה הורג אותי כל פעם מחדש.. מרגיש לי הריון בלי הריון כלללללללל החודש!!! אפרסקית
אפרסקית מדהימה! עשיתי את הצילום שבוע שעבר אצל טוגנדרייך בשלום ת"א - צרחתי את נשמתי אבל ברוך ה' זה מאחוריי!! אני מרגישה בהריון תמידי ותמיד בעלי מסכן סובל, אני מקווה שהוא יסבול בצדק ובעז"ה כבר חודש הבא הלוואי הלוואי שאקלט
מאמי שלי, התגעגעתי... אני יודעת שיש לי כמה חברות שמרגישו. לפניי ביוץ הרגשה קצת משונה ודברים כאלו...אני אישית לא זוכרת או לא שמתי לב בכל מקרה, בעזרת ה' זה קרוב מאוד!
מחזיקה לך אצבעות ומחכה לשמוע בשורות טובות :))
אני לא ממש יודעת להצביע על השינויים סביב הביוץ שלי , כל חודש זה בא בצורה אחרת ... אבל בהחלט ישנם שינוייך סביב ביוץ , דומה מאוד לתחושות חלשות של הריון , או לפעמים זה בא כמו תסמונת קדם וויסתית .
שיהיה המון בהצלחה
תן לאהבה שלך להוביל אותך
שירוש גם אני עשיתי אצלו ונראה לי שכתבתי לך שגם אני צרחתי לשמיים.. כמה דקות ועבר ברוך השם!!!