היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בכל מקום רשום שלא כדאי להשאיר את התינוק יותר משעה בסלקל. אבל כשיוצאים אני רואה שהרבה מסתובבים עם הסלקל. אז בהתחשב שהם באו מאיפשהו ועוד מסתובבים בטוח זה יותר משעה. אני לוקחת איתי את האמבטיה תמיד כי זה נראה ממש לא נוח לה בסל. מה עושים אז?
5 תגובות
עמוד 1
השאלה האם זה בסדר כן להשאיר בסלקל למרות שזה לא מומלץ ? כי כולם עושים את זה ? אז האם זה בסדר לעבור כביש לא במעבר חצייה כי כולם עושים את זה למרות שיש מעבר חצייה במרחק הליכה ? זה הכל עניין של כמה את רוצה להטריח את עצמך ,כמו להביא אמבטיה וכו' . בעניי עוד קצת מאמץ והילד הרבה יותר נינוח והרבה יותר נעים לו באמבטיה או בטיולון מאשר בסלקל ,אבל תכלס הילד שלך ותעשי מה שנוח לך ומה שאת חושבת ,עזבי מה שאחרים אומרים ועושים
לא. התחלתי לחשוב כבר שאני דפוקה שהבנתי לא נכון. אני בנתיים סוחבת את האמבטיה לכל מקום. ועדיין לא נסעתי לשום משום יותר מרבע שעה. למרות שאני מתה לנסוע למשפחה שלי. יש גיל שכבר להשאר בסלקל יותר זמן זה בסדר? או שכל משך השנה שהיא צריכה להיות בו זה אסור
אנחנו מחברים סלקל לשלדה רק עם צריך לקפוץ לאיזה מקום ודניאל נרדם . עם נושאים לטייל אז הוא יושן באמבטיה , 180 מעלות . אחרת לנה קניטי את האמבטיה בכלל ? http://www.holdthatpic.com/
בטח שאפשר עוצרים רגע בבית קפה ,שותים משהו ובנתיים התינוק קצת חופשי מהסלקל ואז ממשיכים בנסיעה
תינוק מתחת לגיל 3 חודשים רצוי שישכב ישר 180 מעלות בשביל התפתחות תקינה של שלד הגוף. אם נוח לך עם האמבטיה ולא מפריע לך להוציא אותה מהסלקל לאמבטיה ולהפך אז תמשיכי להשתמש בה. זה הרבה יותר בריא לקטנה שלך. אני אוהבת לטייל איתה ברגל ואני שמה אותה באמבטיה רוב הזמן. הסלקל האמת רובו לשימוש ברכב, רק אם אני נוסעת לטיפת חלב או למשהו קצר כזה אז אני משאירה בסלקל.
עזבי אותך מה עושים אחרים. תעשי מה שנראה לך לנכון עם הקטנה שלך.