מודאגת ומוטרדת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,

אני חדשה כאן, שבוע 8 בערך... ( טרם החליטו בדיוק חחח), אני נורא סובלת מבחילות והקאות ואני פשוט סמרטוט רצפה, עייפה כל הזמן...קשה לי נורא בעבודה ואין לי חשק לעשות כלום........

שלא תבינו לא נכון- אני מאושרת מההריון ובגלל זה גם מלאה רגשות אשמה מכך שאני מתלוננת על ההרגשה הרעה.....

מעבר לכך אני מתישה את עצמי בדאגות...כל כאב קטן, כל דבר שאני אוכלת אני חושבת מיליון פעמים אם מותר או לא..... גם העובדה שלא כולם יודעים עדיין (עבודה, חברות) לא עוזרת....

אוף...... סתם אשמח לקצת תמיכה (אני מרגישה שאחרות שהיו כבר בהריון שאני מדברת איתן קצת מתנשאות עליי וצוחקות עליי שאני כל כך לחוצה.....)
    תודה רבה :)
2 תגובות
עמוד 1
  • למה לצחוק? זה מאד טבעי ונורמלי, כל מה שאת מתארת.
    קודם כל אל דאגה, את לא מחסירה מעוברך דבר
    הוא סופח אליו כל מה שהוא צריך...
    מה שכן תקפידי לשתות המון שלא תתייבשי.

בנוגע לבחילות: לימון, קרקרים וצנימים, שלגונים חמוצים - עוזרים מאד.
    עייפות היא קצת באסה בהתחלה, נכון
    אבל הכל עובר לאחר השליש הראשון.
    אז תחזיקי את עצמך עוד קצת, אח"כ זה כיף לא נורמלי

• תודה רבה רבה ! את מקסימה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה