ליטלילי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה שלומך?
    התחלת לעכל? :)
    הייתה לך הכפלה יפה היום?
26 תגובות
עמוד 1
  • מצטרפת לשאלות ....

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • היי בנות.. תודה שאתן חושבות עליי (:

היום היה 674

זה היום ה 15 אחריי ההחזרה וקבעו חי בדיקת אולטרסאונד לראות דופק ליום לפניי ערב חג

עוד לא כלכך מעכלת אבל ניראה לי שמתחילה.. בעיקר מפוחדת. עד שלא אראה באולטרסאונד לא אאמין לגמריי

אני גם כל הזמן הולכת לשירותים לוודא שהכל בסדר
    מה שלומכן יפות?

ליטלילי

• וואו איזו הכפלה מקסימה!!
    לגמרי מתחברת לפחד.. גם אני הייתי הולכת כל הזמן לבדוק מה קורה בשרותים..

אני בטוחה שהכל יהיה מצוין ועוד 8 חודשים בערך תחבקי תינוק מהמם!!
  • וואו איזה כיף ואופטמיות!
    ליטלי זו הפעם הראשונה שנקלטת? כמה זמן אתם בטיפולים?
  • יופי מאמי בהצלחה שמחה שמחה בשבילך....בשורות טובות היה הכל בסדר לא לפחד אהובה תהני מהריון ולא לחשוב על הבדיקות כי הכל היה בסדר
  • תודה רבה בנות...

Oror-

אנחנו מנסים שנתיים מתוכם שנה בטיפולים..

הייתה פעם אחת שנקלטתי וההריון החזיק בדיוק יום אחד.

עכשעו מקווים שימשך בטוב ויסתיים בטוב....

ליטלילי

• אמן! מאחלת לך הריון תקין ומשעמם
  • ליטלילי מאושרת בשבילך!! (לא יודעת אם ראית בשרשורים אחרים)

תגידי איך את?????????
    שתפי קצת גם בשמחה... איך התחושות???????
    מה עם הבעל???

אפרסקית
  • ליטלילי איזה כיף
    הכפלה נהדרת

תהני מזה, מגיע לך
  • נשמע מהמם! ממש שמחה בשבילך. מאחלת לך הריון תקין וקל.
  • תודה רבה לכולן

אפרסקית אני לא כלכך מעכלת עדיין ובעלי עטד יותר לא. הוא אומר לי שעד שהוא לא יראה משהו באולטרסאונד הוא לא יאמין.
    מצד שני כבר עטשה תהליך כדי לקנות רכב נורמאלי שעגלה תוכל להכנס לו בבגאז חחחח
    אני חושבת שאחרי דופק ושקיפות וכל הבדיקות הראשוניות המלחיצות אשתחרר יותר ואצליח להנות....

התחושות מאוד מעורבות... שמחה מאופקת מלווה בהמון פחדים
    בדרך כלל אני אדם נורא זורם ורגוע. אך אחריי שנתיים........... כל פיפס מלחיץ. הראש כל היום במחשבות ומתפללת חזק חזק שהכל יהיה בסדר

הלוואי שעטד החודש כולכן תתבשרנה גם בבשורות טובות ותשמחו אותי בזה!!!!!

ממש קשה לי עם זה שפתאום אני כן ואני יודעת שיש עטד כלכך הרבה בנות מקסימות שעוד מחכות.......
    אני יטדעת שיהיה בסדר ואני בטוחה שכל אחת ואלת מכן תחבקנה בקרוב בייבי מדהים.. אבל בא לי שזה יקרה כבר ואוכל לשמוח גם בשבילי וגם בשבילכן!!!!!

ליטלילי

• ליטלילי את פשוט מדהימה וכל כך מגיע לך האושר הזה. את פשוט מדהימהההה
  • ליטלילי, כולן פה כל כך שמחות בשבילך! ההצלחה שלך נותנת תקוה לבנות אחרות
    אמן שימשיך קל ותקין ואל תעלמי לנו
  • הי ליטלי מדהימה ,

אני מסכימה עם טלי , ההצלחה שלך נותנת לי לפחות המון כוחות ואופטימיות ... אני כל כך שמחה בשבילך .... ומאחלת לך את כל הטוב שבעולם.

ובקשר להריון , אני יכולה לספר לך שבהריון של הבן שלי חששתי בדיוק כמוך, וזה היה הריון ספונטאני לחלוטין, ותקין , והייתי בשלה להריון , כל התנאים התאימו . לפעמים רמות ההורמונים מביאים לחרדות ולפחדים ... ככה שזה נורמלי להרגיש את מה שאת מרגישה .

שיהיה המון בהצלחה .... אמרו את זה מיליון פעמים פה אבל קשה לי לא לחזור על זה שוב , כי זה באמת מה שאני מרגישה . אבל - מגיע לך

נשיקות .

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • ליטלילי אהובה!!!

הזמן שלך הגיע לשמוח אחרי כל הרגעים שכמעט כמעט שברו..

ואנחנו כולנו מחזיקות לך יום יום אצבעות ושולחות אלייך אנרגיות חיוביות שהכל ימשיך שקט ורגוע!!

אני קוראת את מה שכתבת ואני מתרגשת ומחייכת חיוך רחב כי מגיע לך.. מגיע לכולנו!

לנו שנמצאות במאבק היומיומי למה שהכי טבעי בעולם-ילד, מגיע שנחייך קצת ונשאב אנרגיות חיוביות שאחת מנצחת במאבק, אחת מאיתנו זוכה לבשורות משמחות ופותחת שערי תקווה לכולנו!!

אז בשורות טובות והמשך תקין ומשעמם אמן!! (הרסת אותי עם בעלך חחחחח)

ולכל השאר אמן ונקלט כולנו במהרה!!!!

נשיקות יפות שלי

אפרסקית
  • היי ליטלילי
    אני באותו מצב שלך, כבר ראיתי שק הריון ושק חלמון ובשאיפה לראות יום שישי דופק
    אני עדיין לא מעכלת
    גם אנחנו כבר חושבים על אוטו גדול יותר שהעגלה תיכנס בבגאז :)
    אני כבר רצה קדימה עם שמות ואיך נסדר את החדר והכל
    ובעלי אומר לי לאט לאט, תחכי, אנחנו רק בהתחלה
    ואני יודעת שזה נכון, אבל המחשבות על זה שזה סוף סוף הגיע גורמות לך לחשוב על זה

אז ליטלילי תהני מזה ומותר קצת לחשוב :)
    תגידי, כבר סיפרת למישהו?
    אנחנו מחכים לראות דופק ואז לספר

• היי בנות אהובות..

מיקי, סיפרנו להורים שלי וסיפרתי למנהלת שלי כדי שתקל עליי עם מילויי המקום בבית הסםר. וגם ל 2 חברות טובות..
    אחים וכאלה נספר אחריי בדיקת דופק.
    כל השאר ידעו כשתצא הבטן

גם אני כבר חושבת על החדר ושמות וכאלה ומחכה בקוצר רוח כבר לראות שהכל בסדר... זה הכי טבעי בעולם אחריי ציפייה כלכך ארוכה

נשיקותתתתת

ליטלילי

• ליטלילי היקרה , היית בכבר באולטראסאונד ראשון ?

/]
  • היי מרגו.. עוד לא

קבעו לי ל 13/4 זה עוד מלא זמן ואני במתח מטורף

מחר אלך לעשות שוב בדיקת גם. ליתר ביטחון.....

ליטלילי

• שיהיה בהצלחה מאמי ובשורות טובות
  • היי ליטלילי

כן, אין ספק שאחרי הרבה זמן זה המצב
    חבר של בעלי אמר לו שברגע שנהיה בהריון זה יהיה אחרת בגלל ההמתנה הרבה לזה
  • מיקי, מה זאת אומרת אחרת?

האמת שמה שאני הכי מרגישה זה פחד מטורף שלא ככ נותן לי לשמוח ואכילה רגשית מטורפתתתתתתת....

יש לי כל הזמן כאבי בטן בבטן תחתונה.. כל פעם בצד אחר. גם בשיעול, גם כשאני קמת משכיבה...

קשה לי לחכות עוד שבועיים אז קביתי גם ליום שלישי אצל רופא פרטי מקסים פה אמלנו סתם לבדיקה שגרתית...... .
    ליטלילי

• הכוונה היא שבגלל שההריון לא בא לנו בקלות כמו לאחרים, והשגנו אותך אחרי מאמצים קשים פיזיים ונפשיים, את לא תקבלי את זה כמובן מאליו והאושר שלך יהיה קצת יותר גדול מהריון שהושג בקלילות יתר

מאמינה לך, אני עדיין לא מעכלת שאני בהריון
    וגם אני עם זה שראיתי היום דופק עדיין מפחדת
    גם לי יש הרבה כאבים והתכווצויות בבטן התחתונה שבאים והולכים, זה בסדר
    אמרו לי שזה יהיה ככה עוד כמה שבועות

האמת שאצלי הרופא ישר אמר שגיליתי לעשות שבוע אחרי אולטרסאונד
    הטכנאית שעשתה לי היום את הבדיקה, אמרה שאם הייתי באה אתמול כנראה שעוד לא היו רואים דופק

גם מרופא פרטי את יכולה לקבל החזר, זה בלתי אפשרי לחכות כל כך הרבה זמן לאולטרסאונד ראשון
    אני משבוע שעבר ועד השבוע בשביל הדופק, היה לי קשה לחכות כבר

תעדכני ביום שלישי איך היה
    באיזה שבוע כבר תהיי?
  • אנילפי החישובים בשבוע 6...
    ביום שלישי אהיה 5+5

בטח דופק עוד אי אפשר יהיה לראות אבל לפחות אראה שק..... משהו.....

אם לא אלך לאולטרסאונד בטח אעשה שוב בטא חחח עשיתי כבר 3 פעמים

היה 185. אחריי 3 ימים - 764 ושוב יומיים אחריי - 1891

ליטלילי

• ואני חושבת שחבר של בעלך צודק.......

אני א חושבת זבהריון רגיל הייתי עוברת את מה שאני עוברת עכשיו עם החששות האלה וההבנה שזה לא מובן מאליו..

אחריי כלכך הרבה זמן.. לא רק ההריון לא מובן מאליו אלה שום דבר בחיים כבר לא מובן מאליו

ואני כבר כלעך מחכה שהוא יתפתח ואהיה בשלבים שאני יכולה לומר את זה כבר ולהתגאות ולהפסיק לשמוע מכל מי שרואה אותי : "נו יאאלה מה איתכם, לא רוצים ילדים???"........ ו: "בקרוב אצלכם"...... ושאנשים שחושבים ם יתחילו לברך אותי בכל סיטואציה :"שנה הבאה יהיה לך בן"............

ליטלילי

• היי ליטלילי

את מצחיקה עם הכמות בטאות שעשית, תחכי עכשיו ליום שלישי, מבטיחה שזה יגיע מהר, מה שכן תלכי עם בעלך, בעלי מאוד התרגש לראות את השק, זה אומנם נקודה שחורה קטנה אבל עדיין

הסיכוי לדופק בשבוע הזה קלוש, אבל לפחות תראי שק הריון ושק חלמון ואולי אפילו קוטב עוברי
    זה גם מאוד מרגש לראות את זה
    זה התמונה הראשונה של העובר :)

מסכימה איתך גם אני לא לוקחת שום דבר כמובן מאליו

אנחנו סיפרנו אתמול לאבא שלי, הורים של בעלי ואח שלו, לאחותי וחברה שלי שנמצאת בזה גם
    היה כל כך כיף לספר
    כולם ממש שמחו והתרגשו בשבילנו, בגלל כל מה שעברנו וסוף סוף זה הגיע
    גיסתו של בעלי אפילו אמרה שהיא תשמור לי את הבגדים מהאחיינית שלו

זה באמת נורא מציק ומעצבן שכל הזמן אומרים לך מה עם ילדים, ואתם לא רוצים ובקרוב אצלך, מכירה את זה

עכשיו זה כבר לא יהיה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה