מדוכדכת.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התחלתי שבוע שעבר סבב חדש אחרי ההפלה..
    היום הייתי באולטראסאונד שני לסבב ויש לי רק 3 זקיקים.. יום 8 כבר..
    וזה עם מינונים גבוהים של 450 פיורוגון..
    ממש מאוכזבת.. בסבב הקודם היו 17 זקיקים..
    מפחדת שלא יהיו בכלל עוברים להחזיר..
7 תגובות
עמוד 1
  • אני עדיין לא בשלב ההפריות אבל אני גם לוקחת הורמונים ויכולה לומר מנסיון שיש מצבים שבהם הגוף לא מגיב כמו החודש לפני.. אני החודש הגבתי לא משהו אפילו שהגבירו לי את המינון..

אני יכולה להחזיק אצבעות בשבילך שיתפתחו עוד או לחילופין שיהיה מה לשאוב אבל בכל זאת התפקיד שלך הוא להיות רגועה עד כמה שאפשר ואני יודעת שמנסיון זה לא פשוט בכלל!

אז הרבה בהצלחה מתוקה, תעדכני!

אפרסקית
  • עדי נשמה טובה, קודם כל גם 3 זה בסדר גמור...
    את יודעת מאמי, צריך רק אחד (שניים יותר טוב) אבל אחד מספיק :)
    נקלטת פעם אחת - אין סיבה שלא תיקלטי שוב!!

מחזיקה לך אצבעות, בהצלחה
  • וואו עדי, פעם קודמת 17 ועכשיו 3... איזה הבדל. כשהיה 17 זקיקים כמה ביציות שאבו? היו הרבה הפריות גם?
  • היו 7 ביציות שמתוכן 4 הופרו (2 קולפו לפני שהיו בשלות בטעות)..
    בגלל זה אני כל כך מודאגת שמ3 לא ייצא כלום..
  • מה שחשוב זה האיכות של הביציות, אולי זה דווקא לטובה, והפעם הביציות יהיו מאוזנות יותר.
    תהיי חיובית אל תתבאסי מראש.
  • הי עדי,

אל תתייאשי. לי החודש היו רק שני זקיקים , והיום ביצעתי החזרה של עובר אחד ...
    הכל יהיה בסדר, יש חודשים כאלה ויש אחרים . מה שחשוב זה לא כמה זקיקים יש או כמה ביציות נשאבו , אלא כמה עוברים השתרשו ברחם ....

שיהיה המון בהצלחה
    תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • היי מאמוש...

לפעמים זה קורה.. אני יכולה לומר לך שבחודש שהיה לי מינון הכי גבוה של הורמונים שקיבלתי - היה החודש הכי פחות טוב ובחודש עכשיו בטיפוח האחרון היא הורידה לי את המינון ביותר מחצי וזה היה יותר טוב..

לא יודעת מה הקטע של הגוף שלנו. לפעמים הוא נכנס קצת לשוק ואחרכך מתעורר מחדש.

תנסי להתעודד ותזכרי שאנחנו צריכות רק אחת טובה.... לא יותר מזה

יהיה בסדר. תאמיני... אני יודעת שקצת קשה אחריי מה שעברת אבל תשתדלי ואנחנו כאן מחזיקןת איתך ביחד אצבעות ומתפלחות חזק חזק

נשיקות

ליטלילי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה