למה היא עושה את זה???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבת שלי לא נרדמת בלי החיתול טטרה המסריח הזה
    היא ממש מחבקת אותו ושמה אותו על הפנים כשמזיזים אותו ממנה היא מתעוררת..
    מה הסיבה לזה?

12 תגובות
עמוד 1
  • תחושה נעימה שמשהו עוטף אותה כמו ברחם
  • תספרי לי על זה
    גם שלי ככה אחרי מקלחת היא מוכנה לתפוס אפילו
    את המגבת כדי להירדם
    ניסיתי להחליף את החיתול עם בובות לא הלך
  • זה נקרא "אובייקט מעבר".
    מעבר למצב בו הם מרגישים נפרדות מהאם וזקוקים למשהו שיגרום להם תחושה נעימה כמו
    אימא וכך הם מפחיתים את החרדה שיש בנפרדות.
  • גם הבת שלי ככה אבל אני חושבת שאני זו שהרגילה אותה לזה כי הדרך היחידה שלי להשאיר את המוצץ בפה שלה {כשהיא שוכבת על הצד} הייתה להניח חיתול טטרה {לא הפלנל} קרוב לפנים וככה היא התרגלה להירדם עם החיתול...

• זה לא עובד עם כל בד
    רק עם הטטרה היא אוהבת את החיספוס שלו
    עם פלנל או סתם בד/מגבת זה לא זה...

קטע הזוי היא ממש מחבקת את הטטרה או אוכלת אותה
    אם היא עייפה היא גרה שמה את החיתול ויד על הפנין להסתיר את האור..

• תהני מזה שיש לך משהו שמרגיע אותה.
    אצלי כולם היו ככה ואחר כך נגמלו מזה ממש בקלות.
    זה עדיף על דברים אחרים, תאמיני לי....

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • גם אצלינו זה ככה. בלי 'חיתולי וצצי' אין מצב לישון..
    המזל שלי שהיא לא דבוקה לאחד, אלא אני כן מחליפה לה ומכבסת. יש ילדים שנדבקים לסמרטוט אחד וזהו. לא לכבס ולא להחליף...

l]
  • אצלי היא נרדמת עם המוצץ בפה ואז יורקת אותו כשנמאס לה
    פחדתי לשים לידה טטרה שלא תתרגל לזה
    וקנין, גם אצלי היא שמה ידיים על הפנים, כאילו להסתיר את האור! איזה חמודה כשהיא עושה את זה...
  • וקנין זה בדיוק אובייקט מעבר.. כל עוד זה נותן לה (ולך) רוגע ושלווה, מה אכפת לך?..
  • מפחדת שהיא תחנק מזה!!!
    למרות שהטטרה לא אטום הוא בד מלא חורים עובר שם אויר עדיין מלחיץ

• כמו שאמרת זה בד אוורירי מאד, תני לה להירדם איתו וכשהיא ישנה חזק תוציאי אותו בעדינות..
  • בס"ד

כניראה שרוב התינוקות נרדמים ככה גם הבת שלי מאוד אוהבת הרגשה של משהו שעוטף אותה לפעמים היא מתחפרת לי בצוואר שהיא רוצה לישון
    אין על הגיל הזה שיהיה רק נחת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה