אחרי החזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות! היום החזירו לי עובר 1. מקווה שהוא העובר המיוחל!!! אני לוקחת 3 פעמים ביום אוטרוגסטן. יכול להיות שאני כל הזמן עייפה ?! יכול להיות שיש לי אי נוחות בבטן?! גם לכן זה היה? עכשיו לחכות שבועיים עד בדיקת הריון נראה לי כמו נצח!!!
4 תגובות
עמוד 1
  • הייי שירן

אני עברתי החזרה ביום שישי של אחד.
    ואני שמה 3 פעמיים ביום אנדומטרין וקיבלתי זריקה ביום שישי של אוביטרל וצריכה לקבל עוד אחד ביום שני

רק היום התחלתי להרגיש נורמלי
    והפסיקו לי הכאבים בבטן והחוסר נוחות
    ורוב היום אני עייפה אבל נראה לי שזה בעיקר בגלל שחסרות לי שעות שינה (לא מצליחה לירדם)

הרופא אמר לי לשתות 3 ליטר מים ביום
    אז כל היום אני בריצה לשירותים

ומחכה ומקווה שהשבועיים האלה יעברו כמה שיותר מהר עם בשורה טובה בעזרת השם!!!
  • היי..

כן גם אצלי זה ככה... עד עכשיו. ותמיד עם התמיכה - עייפות ונפיחות וחוסר נוחות..

המון בהצלחה מאמוש..

ליטלילי

• גם לי קרה אני שבוע אחרי נשאר לי שבוע לבדיקה וגם נפיחות עייפות פתאומי 3 ליטר נוזלים ליום הרבה פיפי מאוד עצבנית ורק לפני יומיים הפסיקו התכווציות בבטן ...אז בהמון הצלחה !!!!
  • תודה חמודות! שיהיה בהצלחה לכולן אמן!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה