אני עצבנית אש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עוד שבוע בדיקת הריון ,ממתינה מנסה להרגע ,המחשבות חיוביות ...אבל אנשים מעצבנים אותי על כל שטות קטן ...אין לי סבלנות לאנשים ,אני יודעת שלרצות להכנס להריון זה לא הדבר היחיד החשוב שיש בחיים אבל זה מה שאני חיה הרגע וכל בעיה שיש לסולת לא רק שלא מעיניין אותי אלה לא מסוגלת לשמוע אפילו ....סגרתי את הטלפון ואנשים דאגו ,קרובים בסדר אבל קצת מרחק מה יש? אני איסטרית ואני ממש לא כזאת ...
7 תגובות
עמוד 1
  • איוש יקירתי כמה אני מבינה אותך, אני גם ממתינה לבדיקת בטא, רק בעלי יודע על הטיפול, וחברות שלי מציקווות אני אוהבת אותם באמת שכן ואנחנו מאוד מאוד קרובות וגם גרות קרוב מאוד אבל מרגישה חנוקה, לא רוצה כרגע לדבר או לשמוע על שום דבר.כולי בהמתנה הזו והן נפגעות שאני מתרחקת...לא פשוט. אני בן אדם מאוד חברותי....אבל לא כרגע. מזל שבעלי עוד מבין את זה ומגבה.תחזיקי מעמד עוד מעט הכל יהיהי בסדר. מאחלת לך בטא חיובית
  • וואי אני ממש מבינה אותך! לי זה היה עם העובדות בעבודה! פרקתי עליהן את העצבים. כל מה שהן אמרו עצבן אותי. אני בתקופה הזאת משתדלת לא לדבר הרבה עם החברות כמה שזה קשה אבל ככה קל לי יותר. כרגע אני כבר כמה ימים בבית חוזרת רק יום חמישי לעבודה וטוב לי עם זה. קצת שקט!!! שיהיה בהצלחה מאמוש ויאאלה לבטא חיובית אמן!!!
  • מבינה אותך מאוד!!!
    בעלי אומר שאני יכולה להוריד למישהו את הראש עם העצבים שיש לי.
    אני כן סיפרתי לקומץ אנשים קרוב כי ראיתי שאנשים נפגעים ובסופו של דבר אני רוצה לאבד אנשים יקרים.
    הם מבינים את המצב ולא מציקים לי ולא שואלים שאלות מיותרות.
    מקווה שהתקופה הזאת תעבור כמה שיותר מהר לכולנו
  • אני ובעלי סיפרנו רק לאחותי ואמא שלי, זה באמת קצת מציק .
    אנחנו נשואים שנה ו-4 חודשים ואנשים תמיד שואלים, אז אני סותמת להם את הפה בזה שכרגע זה לא רלוונטי מבחינתנו.
    אני אומנם לא עצבנית אבל מאוד לחוצה ,גם הבטא שלי עוד שבוע .
    מצפה רק לבשורות טובות, כל השאר לא בא בחשבון
  • היי בנות בהצלחה לכולן בשורות טובות....מזה מבינה זה מצב לא פשוט. אני בחופש כל ההמתנה לבטא וזה עושה לי מזה טוב...אני עוד עובדת בגן ילדים אז בכלל להיות בבית זה הייתה בחירה טובה להיות בבית החודששששש לכולןןןןןן רק חיובי אמן אמן בעזרת ה" נזכה לפרי בטן בשורות טובות בנות
  • תודה בנות גם אני חופש מהעבודה במיוחד מכירות שאני הקשר הישיר עם לקוח ....אז בטא חיובי לכולנו אמן אמן !!
  • אני מזה מבינה אתכן את כולכן!!! וגם שמחה לדעת שאני לא היחידה שחווה כאלה עצבים התסכול גובר עליי... אני לא שולטת בזה.. בין ההמתנה לבטא להתחלת הזריקות אני צריכה את הלבד שלי..

אני נשברת במיוחד ששואלים שאלות כמו "מה עם ילדים?" נו מה אני מחכה להזמנה מהאיביי.. מה מה עם ילדים?????? כאילו זה תלוי בי..

אז אני נמנעת ממפגשים ומשתדלת לא ללכת למקומות שאנשים ישאלו שם שאלות מיותרות..באמת..

אגב, אנחנו לא סיפרנו ליותר מידי אנשים רק להורים שלי ולחברה שלי שעברה כמוני את התהליך..

יהיה בסדר העיקר שיש לנו כאן אחת את השניה!!!

אפרסקית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה