חדשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות,

לפני הכל בשעה טובה לכל הבנות שנקלטו לאחרונה ואני חייבת לציין שאני עוקבת אחרי השיחות שלכן ונכנסת מידי יום ופשוט מוקסמת מהתמיכה ומהעצה שכל אחת מכן נותנת ומחזקת. הרבה פעמים אני מתחזקת ולא מרימה ידיים רק בגלל כל המיקרים שלכן.
    עכשיו אני רוצה לשתף אתכן בסיפור שלי- אני נשואה 3 שנים באושר ללא ילדים.
    אני ובעלי עשינו את כל הבדיקות האפשריות,היינו אצל מס' רופאים. וכולם אמרו אותו הדבר- "שהתופעה אצלנו נקראת אי פוריות בלתי מוסברת". האם למישהי מכן הייתה את הבעיה הזו ולמרות זאת היא נקלטה??...אני חוששתת מאוד.
    אשמח לתגובות

הילי
20 תגובות
עמוד 1
  • היי הילה.

אני לא מכירה את התופעה ולא יודעת להגיד לך עליה.

אני כן יודעת שהרבה אנשים שאמרו להם שהם עקרים ואין להם בכלל אפשרות להביא ילדים הצליחו להביא ילדים.

מקווה שתצליחי להיקלט כמה שיותר מהר
  • היי, אני גם לא מכירה מקרוב את הבעיה אך שמעתי עליה.
    האם את עוברת טיפול כלשהו? או שמנסים טבעי?
  • היי הילה,
    קודם כל ברוכה הבאה לשהות קצרצרה...
    ובקשר לאי פריון בלתי מוסבר, אצלינו זה היה ככה
    וזה לא מעיד על שום עקרות אלא שלפי הבדיקות הכל תקין אך מאיזושהי סיבה
    שעדיין לא יודעים מהי לא מצליחים להיכנס להריון.
    בכל מקרה, אל תחששי כי גם ״בלתי מוסברים״ נכנסים להריון.
    אני אחת מהן :) שיהיה בהצלחה וגם אליך זה יגיע.

Boten
  • היי,

גם אנחנו נשואים שלוש שנים, ומוגדרים בלתי מוסברים. היינו אצל כמה רופאים וכל אחד העלה סברות אחרות אבל לאף אחד אין תשובות של ממש. בקרוב כנראה נתחיל הפריה ראשונה ואז אולי נדע יותר טוב מה הבעיה. בכל אופן אני מקווה שהפריה תעזור לנו, כי אין משהו אחר.
    באיזה שלב אתם? כבר התחלתם טיפולים?

סיני - בהפריות עלו על הבעיה שלכם? באיזה טיפול נקלטת?
  • קודם כל הבצלחה...אני מכירה משהיא שגם אצלה "אי פוריות בלתי מוסברת" הם מנסים להכנס להריון טבעי כבר שנה ללא הצלחה והרופא נתן לה זריקות גונל תוכלי לראות באינטרנט מה הזריקה עושה......תתיעצי אם הרופא שלך לגבי מה שמתאים לכם ולטיפול שלכם..מקווה שעזרתי לך ושהיה רק בהצלחה ובשורות טובת
  • היה הילה
    בהצלחה , מקווה שגם תעדכני אותנו בקרוב בבשורות הטובות :)
    אני ובעלי מה"לא מוסברים"
    היום עשיתי הזרעה אחרונה( רביעית ) ואם לא תצליח נתקדם לIVF
  • לשאלתכן, עשינו 6 הזרעות שלא הצליחו. ואז הרופא הפנה אותנו ל ivf שעשינו חודש שעבר בבילנסון שגם הוא לצערי לא הצליח.
    הפרופ שקיבל אותנו שם לא חידש כלום ואמר כמו כולם שהתופעה שלנו לא מוסברת כי הכל תקין אצל שנינו. כמובן שלפני הטיפול קיבלתי הורמונים כמו גונל, צטרוטייד ועוד איזשהי זריקה ששכחתי את שמה ולאחר מכן קיבלתי קרינון אחרי השאיבה.
    כרגע אני בחודש הפסק אוגרת כוחות לסבב השני כי אין לי כוחות.
    נקווה כולנו לבשורות טובות אמן!

הילי
  • היי הילה,
    ברוכה הבאה!!

אני אישית פוליציסטית אבל יכולה לומר לך שיש לי חברה שניסתה במשך שנתיים
    והם גם "לא מוסברים" ועכשיו ברוך השם היא בחודש שישי כבר... נקלטה בהזרעה שישית (לפני הפרייה)

בכל מקרה הכוונה שלי היא שהכל פתוח וצריך להיות אופטימיים..

מחזיקה לך אצבעות שבקרוב מאוד תקלטי!!!

אפרסקית
  • הילה,

תאגרי כוחות ואל תתיאשי, אני בטוחה שזה יבוא. שיהיה לך בהצלחה והלואי ותיקלטי עוד החודש טבעי
  • היי טלי,
    לא עלו על שום בעיה....
    ונקלטנו בטיפול ivf הרביעי ואפילו עם שני מוקפאים...
    לדעתי זה ניסוי וטעיה עם הפרוטוקולים השונים... עד שנמצא אחד שמביא את הביציות הטובות ביותר...

Boten
  • תודה מקסימות...

הילי
  • סיני תודה על התשובה
    שיעבור קל ותקין
  • היי..
    אני מכירה את התופעה אך לא באופן אישי..

לדעתי סיני צודקת.

העניין הוא למצוא את הפרוטוקול הנכון והמנצח וזה לוקח קצת זמן..

לא להתייאש. בסוף הכל יהיה בסדר!!!

ליטלילי

• הי הילה,
    אני ובעלי מנסים כבר שנתיים ללא הצלחה. גם אנחנו מוגדרים כ-"ללא מוסברת". חשבתי שלפעמים הגוף לא לגמרי בריא, אבל גם לא חולה, תופעה שהרפואה הסינית יכולה לזהות. הלכתי לדיקור - המטפלת אמרה שיש קצת חולשה, אבל אין בעיה של ממש.

היום אני חושבת שזה אחת משתי האפשרויות: או שיש בעיה איזשהי אבל הרפואה עידן לא מצליחה לזהות. או שזה בגלל לחץ פסיכולוגי - ככל שמנסים יותר זמן הלחץ מתגבר. בשני המקרים אני מאמינה שהטיפול יכול לעזור, ובסוף מצליחים.

אני באופן אישי עברתי 4 סיבובםי של טיפול, מתוכם 2 הזרעות. אני מתכוונת להמשיך עד שנצליח. אבל אם הגוף או הנפש צריך הפסקה אני אקשיב לו.
    אני מכירה עוד זוג "ללא מוסברת" שהצליחו (תאומים!) בסיבוב האחרון של הזרעה.

אז יש להאמין שאנחנו גם נצליח בסוף.
  • אמן ואמן!
    מאחלת לכולן הצלחה רבה

מה שצריך לקרות קורה
  • היי..
    אני עשיתי הפריות 7 שנים 14 הפריות כבר אמרו לי ללכת לתרומת זרע
    או ביצית ... ובסוף אחרי 8 וחצי שנים נקלטתי טיבעי ככה ש... הכול מאת ה'!!
    תלכי לעשות טיפול אבל אל תאמיני לכול מה שאומרים לך .
    לי היה רופא שאמר לי שאם אני לא העשה תרומת זרע או ביצית אז כנראה שאני לא רוצה להיות אמא !!! אני לא יכולה לשכוח אותו !!!
    ובסוף כשה' החליט זה הגיע טיבעי אחרי טיפול שלא שאבו כלום !!!
    בשבועיים טהרה שלי נפקדתי .
    יש משפט שאני תמיד אומרת " ישועת ה' כהרף עין "
    עכשיו אני בתשיעי מחכה בע"ה ללדת !!!
    בהצלחה יקירתי
  • היי הילה
    גם אני ובעלי מוגדרים בלתי מוסברים, לקח לנו שלוש שנים להיכנס להריון עם שנה הפסקה
    נקלטתי בהזרעה האחרונה ועכשיו אני ממש בהתחלה
    גם במשפחה יש לנו זוג שמוגדר בלתי מוסברים שעברו טיפולים והפריה ואז החליטו ללכת על טבעי ונקלטו והיום יש להם 3 ילדים באופן טבעי

ככה שאל תתייאשי, זה יגיע ומקווה שכבר החודש
    יש הרבה זוגות שנכנסים להריון טבעי בין טיפול וטיפול והלוואי שזה יקרה לך גם

מחזיקה אצבעות
    שיהיה בהצלחה
  • אצלנו זה גם ככה, עם היסטוריה של 2 הפלות בשבוע 7 - טבעיות.
    עשינו הפריות באסותא, ב"ה נקלטתי בסבב ה3 להריון תקין ובריא שהניב את עומר
    בן ה5.5 חודשים.
    בקיצור - תתחילו להתקדם לכיוון ההפריות ואל תאבדו תקווה בדרך, זה יכול לבוא טבעי!
  • בננות תודה רבה על העידוד! הלוואי וכולנו נתבשר בבשורות טובות אמן.

הילי
  • רעיה כל פעם שאת נכנסת לכאן אני מתרגשת מחדש.. וואו תשיעי!! ב"ה לידה קלה!! אמן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה