משיח אם אפשר שאילה ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • משיח גם דניאל אוכל מטרנה אקסטרה קאר לבד , גדול אכל מטרנה רגילה כי לא היתה אקסטרה קר . למה את משלבת את שני הסוגים אם אפשר לשואל ?
    http://www.holdthatpic.com/
9 תגובות
עמוד 1
  • האמת שבהתחלה קיבלנו אקסטרה קר והייתי קונה רק את זה
    ואז היה מבצע בסופר על רגילה אז קניתי וראיתי שההבדל במחיר יחסית גדול
    ואז קיבלתי שוברים לאקסטרה קר קומפורט שזו רק הקטנה שעולה 38. שובר של 10 ש"ח הנחה.
    המשכתי לתת כל אחת בנפרד ופחדתי שהגזים יחזרו עם הרגילה בלבד
    אז חשבתי לעצמי שאם אני יערבב את הרגילה עם האקסטרה קר קומפורט היא תגמר לאט יותר והגזים לא יחזרו... ומאז זה ממשיך....
    ובאמת שאין גזים
  • הבנתי . אני קומפורט לא ניסיתי בכלל . למרות שביקשתי שוברים ככל הנראה גנבו אותם לתא דואר . לגבי רגילה היא באמת זולה יותר . באשדוד זה 40 ש"ח קבוע בחלק מרשתות אבח גם אקסטרה קאר קניתי במבצע אחרון של סופרפארם גם אני וגם אמא ככה שיש לי סתוק שלם .
    חשבתי זה נותן איזה יתרון , פחות רעב וכו .
    אני יודעת שבחול כן משלבים באותו בקבוק תמ"ל שונה של אותה חברה .אפילו לפעמים רופאים ממליצים על כך שם .
    http://www.holdthatpic.com/
  • דווקא שאלתי את מטרנה והם אמרו לי שזה לא מומלץ לערבב כי לכל תרכובת את המרכיבים שלה ופעולה שונה
    זה כן נותן יתרון אבל לא לעניין של הרעב
    היתרון של הקונפורט הוא שהוא מונע גזים ועוזר למערכת העיכול
    מטרנה ממליצים להשתמש בו כשיש בעיות של יציאות - שלשולים או עצירות. וגם כמובן כשיש בעיית גזים.
    פה הרגילה עולה 39 ₪ במבצע, בריל היא עולה 55 ₪
    האקסטרה קר עולה במבצע 55 ₪ וברגיל 65 ₪
    והקונפורט מגיעה רק באריזה קטנה עולה 38... אם הזמנת שובר הנחה דרך האתר וזה לא הגיע, תתקשרי למספר שלהם ותגידי שזה לא מגיע, הם ישלחו לך בלי בעיה.
    אני הזמנתי שוברים על שמי, בעלי, ההורים שלי - לכתובת שלי, לכתובת של ההורים שלו ולכתובת של ההורים שלי. אז היו לי בערך 7 שוברים לאורך החודשים האלו...

• לא מזלזלת וכמובן שכל אחת תעשה בילד שלה כרצונה.
    לא חושבת שאפשר לערבב
    מטרנה זה תרכובת מזון יש אנשי מעבדה שיושבים ומרכיבים את התרכובת עפ"י מדע מדוייק ולכן גם הכמות מדודה בכל מ"ל.
    בעיניי זה מממש גרוע לערבב ...

• אם במטרנה המליצו לך לא לערבב אז למה את עושה את זה? אני לא מבקרת אותך אני סתם שואלת
    עדיף שהילד/ה יסבלו גזים מאשר חס וחלילה חס ושלום נזק אחר לא עלינו אני אישית לא הייתי לוקחת סיכון אביאלי שלי בן ארבעה חודשים (מחר) ועד עכשיו סובל פה ושם מגזים עד גיל שלושה חודשים סבל מגזים מטורפים!!
  • ראיתי שזה עושה לה טוב אז המשכתי בזה
    אם זה לא היה עושה טוב אז כמובן שהייתי מפסיקה
    שמעו בנות, זה לא שאני ממליצה עכשיו לכולן לעשות כמוני, ממש לא
    אני רק אומרת שזה מה שעובד אצלנו ומכיוון שהחברה לא ממליצה לעשות כך אני גם לא ממליצה לאף אחת לעשות זאת.
  • הגיוני הסרטון שנתקלתי בו?!?
    ttp://www.youtube.com/watch?v=CoZY7hN6U0s

נטע חני
  • ראיתי פרסומות של זה ואף פעם לא נכנסתי לסרטון.
    תמיד חשבתי שהם ממליצים על שמן דקל ואני יודעת שגרין-פיס נלחמים נגד השימוש בשמן דקל כי זה הורס את יערות הגשם או משהו כזה....
    עכשיו אני ניגשת לראות אם יש במטרנה שמן דקל

• טוב לא מצוין שמן דקלים, הדבר היחידי שנראה אולי כאילו משהו שהוא שם נרדף לשמן דקלים היה - שמן בטאפלמיטט. שחיפוש קליל בגוגל אומר שזה משהו שעוזר נגד גזים... אז כנראה שזה טוב שזה בתוך האוכל וכנראה שזה לא שמן דקלים
    חיפוש נוסף על שמן דקלים אומר שזה שמן שטוב בקוסמטיקה אבל בתעשית המזון הוא עובר הרבה שינויים שעושים אותו למאוד לא בריא. הוא מלא שומן רווי...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה