מה עושים עם המשפחה של בעלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלא מבינים כמה זה חמור להיות במחיצתי חולים בהריון?
    בעיקר שאין לי נוגדנים לcmv...
    הם כל פעם מסתירים מאיתנו את המידע ורק כשאני מגיעה אני רואה שמישהו חולה שם.
    התנהגות ילדותית כ״כ... לא מובן לי החוסר אכפתיות הזה.
11 תגובות
עמוד 1
  • חצופים
    אולי פשוט אל תלכו לשם

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!

• הם אומרים שאני סתם היסטרית.
    לא מבינים בזה כלום ולא מנסים להבין.
    והמשפט שאני הכי שונאת- "בזמני לא היו את כל הבדיקות והשטויות האלה".
  • אני גם נחשפתי CMV פעם ראשונה בהריון, אבל אין מה לעשות אי אפשרות לעצור את החיים ל 9 חודשים ולהסגר בבית, אנחנו חיים בסביבת אנשים, נחשפים לחיידקים ווירוסים בכל מקום- עבודה (אני למשל עובדת עם ילדים ), סופר, קניון, מעלית, אוטובוס, תור לרופא. את לא יכולה לדעת מאיפה זה יבוא. ונגיד אם הייתי יכולה לדעת מראש שאדבק ב CMV הייתי עוזבת את העבודה?הייתי מקלקלת יחסים עם הקרובים? הייתי מפסיקה לטפל בשני ילדי הגדולים כשהיו חולים?בשבילי התשובה היא לא, כנראה בשביל החמים שלך התשובה היא גם לא.
  • התברר שנידבקתי בCMV בתחילת הריון עם הבן הבכור שלי . אפילו לו יודעת איפו כי לא היתי חולה . ילד בסופו של דבר לא נדבק בכלל למרות כל הבאלגן ובדיקות שעשיתי לי במהלך הריון ולו אחרי הלידה . החסיפה לוירוס הזה יכולה ליות בכל מקום - כולל מעלית, חדר מדרגות , עבודה וכו. בדרך כלל לפי מה הבנתי ילדים קטנים הם המקור ההדבקה המרכזי.
    http://www.holdthatpic.com/
  • מה זה CMV?
    בכל מקרה אם את מגיעה ויש שם מישהו חולה תעשי אחורה פנה,
    אולי ככה יבינו...
  • CMV הוא נגיף הגורם למחלה המסכנת אוכלוסיות בעלות מערכת חיסונית פגועה ועוברים. ההידבקות נגרמת כתוצאה ממגע עם הפרשות של אדם הנגוע בנגיף זה.
    CMV משויך לקבוצת ההרפס.
    הבן אדם יכול להיות גם ללא שום תסמינים ! ,את חייבת להיות במעקב ,אבל אכן לא ניתן לעצור את החיים . מה שכן לא יפה שמסתירים ממך שמישהו חולה
  • CMV זה לא מונו? כך חשבתי
  • זה כן מונונוקלאוזיס
    אבל הוירוס זה Cytomegalovirus ממשפחת הרפס
  • לא ללכת וזהו

• ברור שלא ללכת!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה