מבולבלת הריון או לא??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • או קיי...אז שלום לכולן...רציתי לשטף אותכן במקרה שלי ולנסות להבין מה קורה איתי..נתחיל מכך שעברתי הפלה טבעית כמעט לפני חמישה חודשים מאז נהיה לי בלאגן במחזור פעם אחת קיבלתי אחרי חודש ופעם שניה אחרי חודשיים..הרופא שלי אמר שזה דברים שקוראים אחרי הפלות עד שהגוף יחזור לתפקד כרגיל..ואני הייתי ממש לחוצה להריון כי גם איבדנו הריון שמאוד רצינו ומאוד שימח אותנו..אחרי שלא נקלטתי במשך 4 חודשים הרופא אפנה אותי לאולטרסאונד..בבדיקה אמרו שיש סיכוי לשחלות פוליציסטיות אך כשבאתי עם התוצאות לרופא שלי הוא אמר לי לא לדאוג שיכול להיות שהשחלות היו קצת יותר גדולות כי אולי הייתי לפני ביוץ או אחרי ואמר לי להמשיך לנסות להיכנס להריון הייתי אצלו ב 12.3..והיה לי איחור של שבועיים במחזור אז עשיתי באותו יום בדיקת שתן והתוצאה הייתה שלילית אבל הרגשתי שמשהו קורה בגוף שלי ואחרי 4 ימים שוב עשיתי בדיקה ביתי ומה???יצא חיוביייייי...(מרוב שמחה והלם עשיתי 7 בדיקות רצוף)..וכולן חיובי...כולייי בעננים מאושרת עד שיום חמישי 20.3 אני מגלה מין הפרשות ורודות קצת נלחצתי ללחץ וחפרתי בפורומים והבנתי שזה יכול להיות דימום השתרשרת..אז חמישי ושישי היו לי קצת הפרשות חום-ורדרד כזה כולי הייתי בטוחה שזה השתרשרות העובר ושמחתי אך השמחה שלי לא נמשכה הרבה זמן..שבת בבוקר התעוררתי עם דימום מטורף וזהו פה הלב שוב נפל לתחתונים..חשבתי ששוב הפלתי..אבל משהו מאוד לא ברור לי בדימום הזה..כי הוא נמשך בידיוק יופ וחצי משבת בבוקר עד ראשון אחר הצהוריים ומאז דימום ממש בקטנה רק בניגוב....ואני בסרט מה זה יכול להיות??????!.....זה לא דומה לא לדימום של המחזור שלי( כי הוא פכם לא נמשך לי יום וחצי וגם לא מתחיל ככה בהפרשות)..וגם לא דימום שדומה לדימום שהיה לי בהפלה(אז היה לי דימום כמו כנרת ללא הפסקה ולמשך שבוע ימים)....אז מה קורה עכשיו????יכול להיות שעדיין יש הריון או ששוב הפלתי???....הרופא שלי לא נמצא עד שבוע הבא ולא בא לי להכנס לרופא תורן ולשמוע שקורים דברים כאלה....מחר הולכת לעשות בדיקת דם..אבל שוב גם אז זה לא יהיה ברור כי אם הפלתי אני יודעת שיכול להיות שעדיין יראה לי חיובי בינתיים...אז אם יש פה מישהי שהיה לה משהו דומה אשמח לקבל עצות....מה זה לעזעזל הדימום הזההההה??למה לצפות????
15 תגובות
עמוד 1
  • סורי סורי סורי בנות שכל כך ארוך..אני פשוט מיואשת כבר ...ורוצה הריון!!!
  • הי אלינצ'יק,
    גם לי קוראים באותו שם כמו שלך וגם אני עברתי הפלה לפני 5 חודשים - באמצע חג סוכות - בשבוע 8 - עם הריון לא מתפתח משבוע 5. מאז לא ניסינו בכוונה להכנס להריון חדש, רציתי לתת לגוף קצת מנוחה, ובחודשים הקרובים נתחיל לנסות שוב עם הרבה אופטימיות למרות החשש.

האם בדימום הקצר הזה שהיה לך היו קרישי דם? או שהיה דימום נקי.
    קראתי הרבה על מקרים של דימומים שבסוף הסתיימו כהריון תקין לחלוטין.
    כמו כן, אם וחלילה משהו לא בסדר, הבדיקות הביתיות יראו לך דינמיקה של החלשה של גוון הפס, אם את רואה שהפס לא נחלש עם הזמן, אז הכל בסדר לדעתי...

מקווה מאוד לשמוע ממך בשורות טובות!
  • ראשית כל תיהי רגועה גם הלחץ לא תורן כ"כ להתפתחות הריון
    שנית כל אם הדימום בא והלך לא נשמע כמו הפלה ומה שגם האם היו לך כאבי בטן חזקים כי בהפלה יש כאבי בטן איומים?
    בכל אופן סתם מיותר לך לעשות בדיקת דם כי היא לא תראה לך כלום את חייבת אולטרסאונד
    כרגע הדימום נעלם או מה ?

בשורות טובות :))
  • לדעתי לא כדאי אולטראסאונד (גם הרופאים ממליצים שלא לבצע US לפני שבוע 8, כי עוד אין הוכחות שה US בשלבים מוקדמים לא גורם נזק.
  • היי אנונימאוס...קודם כל תודה על התגובה...כן היו קצת קרישי דם..אבל לא כל כך כאבי בטן חזקים וגם כמו שאמרתי הדימום המשיך יום וחצי בגלל זה גם בלבל אותי כי אחרי הפלה שעברתי היה דימום יותר ארוך...הדימום הפסיק ליומיים והיום שוב התחיל אבל ממש בקטנה רק בניגוב...!
  • אייייי בנות מצד אחד זה מאוד עוזר שיש את מי לשתף פה על מה שאנחנו עוברות ולדעת שיש מישהי שמבינה אותך ואת מה שאת עוברת אבל זה גם כל כך מצער...אני מצטערת על כולנו שחווינו את זה ומאחלת לכולן תוצאות חיוביות והריון בריא ותקין שיסתיים רק עם מלאך בידיים!
  • הנה עוד מידע מבלבל...עשיתי בדיקת דם הבוקר ויצא לי בטא 9....מה אני אמורה להבין לעזעזל????
  • ערך בטא של 9 הוא ערך חיובי, כלומר שמצביע על כך שאת בהריון
    אבל זה ערך מאוד מאוד נמוך
    יכול להיות שמדובר בהריון כימי - זתאומרת הריון צעיר שעדיין לא "נתפס".
    הדבר החשוב הוא לחזור על בדיקת הבטא בדם במהלך הימים הקרובים כדי לבדוק אם הערך עולה מעל 9
    אני מאחלת לך המון המון בהצלחה!!
    מחזיקה לך אצבעות,תעדכני

• תודה רחלי...את האמת לא התאפקתי והלכתי לממרפאה לרופא תורן למזלי הרע נפלתי על רופא ממש מגעיל לא הסכים אפילו לבדוק אותי ואיך שאמרתי לו בטא 9 ישר שלל הריון ואמר לחכות לרופא המטפל שלי...גועל נפש!....הלוואי והיה כל כך קל לחכות..ועוד במצב של אי וודאות שכזאת!
  • אני חושבת שאת צריכה לאגור את כל הכוחות שיש לך, ולהעביר את מחר בעיסוקים כאלה ואחרים, אפילו קריאות באינטרנט על מקרים דומים, ויום חמישי לבצע בדיקת דם נוספת על הבוקר (בכללית אפשר לעשות את זה כבר ב 6 בבוקר), ולראות האם הערך בטא יכפיל את עצמו.

אני עוקבת אחרי הפוסט שלך וממתינה לבשורות טובות!
    מאחלת מאוד שהכל יצליח :)
  • אני נורא מבינה אותך וגם אני לא פעם ולא פעמים נתקלתי במס' רופאים חסרי רגישות.
    פשוט מצער שיש רופאים כאלה שמקבלים כסף על חימום הכיסא ולא על זה שהם צריכים לבוא ולבצע את העבודה שלהם על הצד הטוב ביותר וכמובן לנהוג באנושיות הרי זה חלק מהתפקיד שלהם!
    פשוט גועל נפש,אני ממליצה לך לחכות עם כל הלחץ שבדבר ולנסות להעביר את הזמן ולא לחשוב על הבדיקה יותר מידי וללכת לעשות בדיקת דם עוד מס' ימים.
    שוב פעם מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם,אני מחכה לשמוע בשורות טובות!!!

• האמת, שאני חושבת שאת צריכה להתכונן נפשית שאולי גם הפעם לא הלך...

תעשי עוד בטא מחר או מחרתיים בבוקר ותראי מה קרה איתה. 9 זה ממש לא מה שמצפים אחרי איחור, אבל אולי לא באמת איחרת כי המחזור שלך לא סדיר.

בקיצור, אל תטפחי תקוות, אבל תעשי בדיקת דם כדי לדעת מי נגד מי.

במקרה שחס וחלילה מדובר בהפלה נוספת, אני ממליצה לפנות לרופא נשים מומחה בפוריות ולבקש בדיקת דם לתפקודי קרישה. הפלות חוזרות יכולות להיגרם בגלל קרישה מוגברת ואפשר לטפל עם נוגדי קרישה ולהיכנס להיריון תקין.

בעקרון לא עושים בירור עד שאין 3 הפלות רצופות, או משהו כזה, אבל אין סיבה לחכות סתם. אם הביטא תהיה לא תקינה תבקשי הפניה ותבדקי את גורמי הקרישה שלך. לא יזיק בכל מקרה.

מאחלת לך הריון תקין!!!
  • מה שלומך?
    מה הרופא אמר? עשית עוד בדיקה?
  • הייתי פעמיים אצל רופאים שונים(רופא מיון כי הרופא שלי לא מקבל יום בעיר שלי) והם היו ממש מגעילים לא הסכימו לבדוק אותי אמרו שזה כנראה היה הריון כימי בגלל הבטא שיצא 3..לכל מקרה ביקשתי עוד הפניה רציתי לעשות יום ראשון אבל לא התאפקתי ועשיתי היום בדיקה ביתית..ויצא שלילי...אז כנראה שהריון כימי באמת..פשוט מייאש
  • בטא 9 סליחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה