סקר: מאמאזון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות
    סקר קטן על מאמאזון בפייסבוק
    *האם אתן בקבוצה?
    *עונות על שאלות שם של אמהות?
    *שואלות שאלות בעצמכן?
    *מה דעתכן על הקבוצה?
16 תגובות
עמוד 1
  • אני לא בקבוצה
    הבנתי שרק מי שחבר בקבוצה רואה את מה שכותבים ושיש אופציה לעילום שם

נאמנה לפורום הזה ;)

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • אגב...מה איתך איך את מסתדרת
    אוטוטו את בארץ לא?

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • התחברתי במהלך ההריון, הייתי חברה מעט זמן עד שנחשפתי לתגובות התוקפניות וחסרות הסבלנות בחלק מהשאלות וגרוע מזה ולא מומלץ לחרדתיות הריוניות - סטטוסים ארוכים של סיפורי אימה.
    החלטתי שאני לא עד כדי כך זקוקה לאלפי נשים מייעוץ ועזבתי.
    אני מניחה שאם יש שם כל כך הרבה חברות יש מי שמוצאת שם עזרה ותמיכה ובטוח שקורים שם גם המון דברים יפים וטובים... אבל זה לא בשבילי.

• גם כשהיה לי פייסבוק לא התחברתי לסגנון ,כנל לפורום שלנו בפייסבוק
    לא אוהבת המוניות ולא אוהבת שהכל חשוף . אין אנונימיות ואין פרטיות
    וחוץ מזה נשים זה שק נחשים . תמיד כולם יותר טובות ממך והילדים שלהן מושלמים והן יודעות הכי טוב ,אז מה הטעם לשאול בכלל ? צריך רגישות מסויימת בשביל לענות בפורומים ובפייסבוק ,צריך להבין שמאחורי המסך יושב בן אדם שלא יודע באיזה טון כתבת את ההודעה ואיך הוא יקרא אותה . לקריאה פסיבית זה די נחמד ,חוץ מזה את תמיד יכולה לשאול אותה ,כאן את תקבלי תגובות עם הרבה יותר אכפתיות ורגישות
  • חברה בקבוצה,
    עונה כשיש לי תשובה תורמת...
    לא מתחברת לסגנון ולשיפוטיות שם, מעדיפה לא להיכנס בשירשורים שהם מריבות וכאלה. וגם לא מתחילה לקרא מה ההיסטוריה של הריב כי זה פשוט לא מעניין...
    הרוב שם חושבות שהן אמהות השנה, ואם להגיד את האמת נראה לי חצי מהתגובות של אותן בנות הזויות...
    שואלת לפעמים שאלה כללית אם אני ממש בלחץ, לא נכנסת לחיים האינטימיים שלי.
  • לא מתקרבת לשם!
    גוועלד!

מצד שני יש את הקבוצה שלנו בפייס...
    שם אני ממש פעילה, כולנו שם חברות טובות ומייעצות מכל ה-
  • איזה קבוצב ג'ף?

• אין לי פייסבוק

• וקנין תרשמי יולדת בפייס ותראי שיש קבוצה לאתר
    עשיתי לייק אבל אף פעם לא עשיתי שם כלום - מעדיפה להיות בעילום שם

• עשיתי לייק..

• נחרדתי שם קשות מהתגובות של האמהות, הביקורת האינסופית שלהן
    וכמו שכתבתן כאן- כל אחת חושבת שהיא אם השנה

אני אמא שעושה טעויות..... לא יודעת הכל וצריכה עזרה ותמיכה
    אז לא מרגישה שם בנוח
    כאן בפורום, אני שואלת ומספרת הכל ואנונימיות ותמיד מרגישה חמלה והבנה בצד השני והטיפים והעצות לעניין!!!

הלייק במאמאזון רק הגביר את אהבתי והערכתי לכן בננות!
    כיף
  • איזה פירגון חחח
    ככה זה עד שלא מבינים שהמקום הזה הוא לא מובן מאליו לא מעריכים עד הסוף מה שיש לנו בידיים
  • על כל השאלות התשובה היא כן.
    ולגבי מה דעתי על מאמאזון - צריכים לשנות לה את השם לפסיכיאטריזון

• ואגב גם אני בקבוצה של הפורום בפייס.. רובכן כאן לא מכירות אותי, אני מהותיקות שקצת נעלמו לטובת הפייסבוק אבל עדיין פה לפעמים :)

• חחחחחח מאיה
    את גדולה מהחיים

• צודקות במאה אחוז. קבוצה לא נעימה בכלל. כל התגובות שם מתנשאות ושיפוטיות. ממש לא מפליא אותי לקרוא את התגובות שלכן. גם אני יצאתי מהקבוצה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה