הרצליה מדיקל סנטר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות
    ראשית אני מתה
    האם מישהי מכן מטופלת/טופלה/מכירה מישהי שטופלה בהרצליה מדיקל סנטר בIVF?
    אני עושה סקר שוק לקראת מעבר לשלב הבא בייחוד לאור סדרת הפשלות הנוראיות שעשתה המרפאה שלי במחזור הטיפולי הזה - הגעתי למצב שהם פספסו לי את הביוץ . זה קרה באשמתם כי אני עושה את כל מה שאומרים לי

אם לא הייתי עובדת של הקופה הייתי גותבת תלונה באורך הגלות
    הקיצר אם יש לכן המלצות/רשמים אשמח לשמוע
    תודה רבה
4 תגובות
עמוד 1
  • היי, חברה שלי טופלה במדיקל סנטר והיא הייתה די מרוצה חוץ מכמה דברים קטנים,בעיקרון הכל נעשה מאוד מקצועי.
    אני מטופלת בתל השומר וגם די מרוצה מהמקצועיות של הצוות הייתי שמחה אם היה יותר נגישות לרופאים ואם הייתי מקבלת יותר הסברים אבל פה יכול להיות שזה אמשתי כי אני לא כל כך שואלת.
    בכל מיקרה שיהיה לך בהצלחה איפה שתבחרי ובשורות טובות
  • אלה, תודה רבה ובהצלחה :)
  • היי אני מטופלת באסותא רמת החייל ומאוד מרוצה. נראה לי שהרופא שלי מטפל גם במדיקל בנרצליה ואני מאוד מרוצה ממנו הוא עדין ונעים. שמו פרופסור שבח פרידלר. המון בהצלחה!!!
  • אני מטופלת במדיקל אצל רופא מ ד ה י ם! מקצועי, אנושי, קשוב ומלא לב בשם ד״ר מיכה באום-ממליצה באהבה ובחום!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה