היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתן לא מבינות. איזה לחץ. אני רק עכשיו נרגעת לאט לאט
הושבתי את הילדים לאכול צהריים נהוראיצ'ו אוכל עצמאית כמובן ואת תהלי אני מאכילה עד שיורקת ואז נותנת לה "להתפלש" באוכל לבד (לדעתי היא אוכל עוד כמות יפה לבדה). היום היה לי עוף ופסטה שסבתא שלחה, הילדים אוהבים את זה מאד חתכתי לתהל חתיכות עוף לצד פסטה ונתתי לה שוב לאכול לבד, בינתיים עזרתי לנהוראי.
פתאום אני קולטת את הילדה מביטה בי ומאדימה אני ישר ניגשת אליה מנסה לדבר איתה והיא מתחילה להשתעל ולהחנק אלוקים שיעזור הלב שלי נפל לתחתונים!!! הרמתי אותה בבת אחת והיא עדיין נחנקת, עוצרת נשימה ומנסה להשתעל, משהו נתקע! אני מיד מיישמת מה שאבא לימד אותי בהחייאת תינוקות שלא נדע הופכת אותה במקביל לרצפה ומנסה ללחוץ לה בחוזקה על הבטן וזה עדיין לא עוזר!!!!!!!!!
התחלתי לצעוק לה כמו מטורפת "תהל מה קורה? מה נתקע? תנשמי!!! תהל תנשמי!!!" התחלתי גם להתפלל לאלוקים שיציל את הילדה, ממש ככה. עד שהשכלתי לדחוף לה אצבע עמוק לגרון ולשחרר את חתיכת העצם הקטנה שחסמה לה את האויר! פתאום חזר לה הצבע לפנים והיא השתעלה והשתעלה וגם תפסה בי בבהלה. אוי לי אתן לא מבינות מה קרה לי באותם רגעים... התמוטטתי חצי מעולפת על הכיסא רועדת כולי, דפיקות לב בשמיים בהיסטריה מטורפת מזגתי לי מים לא יכולתי להחזיק את הכוס מתוך רעד והלב שלי בשמיים ונהוראי שלי מסכן, כנראה ממש נבהל. לא הפסיק לשאול אותי "אמא מה קרה לתהל?"
חתיכת עצם מטומטמת כמעט הורידה לי 10 שנים מחיי!!! לא יודעת מאיפה היא באה!!! מפרקת להם הכל עם הידיים היטב לחוש כל פיסת עוף
תודה לאלוקים שזה נגמר כך אני עדיין בסטרס מטורף
15 תגובות
עמוד 1
וואי ב"ה שזה עבר בשלום זה מאותם רגעים שהילד אחרי 5 דק חוזר לעצמו ואת אחרי חצי שעה עוד לא נושמת... שיהיו בריאים ולא יעשו לנו התקפי לב יותר :)
גם לי זה קרה
וואי ווא איזה דקות של איימה!!!!!!!!!!!! ככ קשה עם 2!!!!!!!
הרבה גריאות שיהיה
לי זה קר עם 1 ,אין קשר לכמות הילדים
אוי ואבוי! שירה התנהגת כמו גיבורה,כל הכבוד! לא פשוט להיות הגיונית במצבים שכאלה.. רק בריאות ואושר לקטנטנים חיבוקים ונשיקות
יואו ממש הלחצת אותי איזה מזל משמיים שזה נגמר כך
ה ישמור!! !!! הלב אשכרה יורד לתחתונים! בעלי שבוע שעבר נחנק מחתיכת פסטרמי ועד שאני קולטת שמשהו קורה הוא מתפתל על הרצפה אוחז בגרונו ולא מצליח לנשום! הייתי בטוחה שיש לו קוצר נשימה - הוא אלרגי לכמה מאכלים אז מי יודע מה אכל- ופשוט לא הצלחתי לחשוב מרוב פחד. מס שהוא דחף לעצמו אצבע לבפנים והוציא תחתיכה כי אני םשוט לא תפקדתי!
שאפו על התפקוד המהיר והחכם!
שירוש, ה' ישמור!
גם לנו קרה מקרה דומה עם מיכלי, רק שמיכלי היא חזירה, כי היא בלעה שניצלון שלם שחטפה מהצלחת של מיקה.
תפקדת למופת, כל הכבוד על זה!
עכשיו את יכולה גם לנשום...
וואו איזה פחד ולחץ!! כל כך חשוב לדעת מה לעשות במקרי חירום כאלה. ממש תפקדת למופת כל הכבוד!!
בס"ד
אמאלה ה' ישמור זה סיוט של כל אמא תודה לאל שלא קרה כלום ואת מצויינת בטח שתרעדי הגוף מגיב לאחר הלחץ תשתי הרבה ותודי לה' לי קרה עם נחמן לפני חודשיים שכמעט נחנק בשבת מסוכריה מאזזזזזזזזז אין יותר הכי הרבה טופי ל100 חתיכות ואני נותנת שה' ישמור על כל הילדים
ב"ה שעבר בשלום. לי זה קרה עם הגדולה. הבאתי אותה פעם לעבודה ומישהי נתנה לה סוכריה קשה. הסוכריה נתקעה לה בגרון והיא האדימה ולא נשמה. דחפתי אצבע חזק ודחפתי את הסוכריה פנימה ועבר כלא היה.. פעם שניה גם כן קרה עם סוכריה שאבא שלה הביא לה הוא נבהל מהסיטואציה והביא לי אותה לחדר, תוך כדי שהרים אותה, מבלי להתכוון לחץ לה על ההטן.. ואז הסוכריה נפלטה החוצה..