בבקשה תענו לי.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז יש לי ילד בן 1.7 שבא בהריון ספונטני מיד לאחר הפסקת הגלולת,
    אנחנו מנסים להביא לעולם ילד שני כבר 7 חודשים (בני 26,28),
    ולא הולך, יש ביוץ, יש מחזור כל 30 יום פלוס מינוס, הפרופיל ההורמונלי תקין..
    והרופא אמר לי שלשיקולי- איקוקלומין ..
    אז לקחתי מרשם, ואם אקבל החודש מחזור יוצא לי לעשות מעקב זקיקים בחול המועד על ידי רופא אחר ולא המומחה שלי..
    עשיתי טעות וקראתי באינטרנט על הכדור הזה.. זה נורא הבהיל אותי, לא יודעת כבר מה לעשות ואם כן ללכת על זה..
    הרופא שלי אמר לי שאין מה לדאוג מזה..
    מה אומרות? מה הייתן עושות? מתוסכלת ומצפה לילד..
5 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמי, קודם כל הכי חשוב זה באמת להירגע, לנשום עמוק.
    הכל באמת יהיה בסדר, כך או כך.
    ב"ה יש לך כבר ילד, סימן שהכל באמת בסדר אצלכם.
    לפעמים זה לוקח קצת יותר זמן, אני ממליצה להוריד לחץ .
    אני קיבלתי הורמונים החודש ועשינו הזרעה , השד באמת באמת לא נורא ואם זה מגביר סיכויים ,מבורך.
    לא מכירה את הכדור אבל אם הרופא המליץ לא נראה לי שהוא היה נותן לך טיפול שאינו מתאים לך.

מאחלת לכם המון הצלחה.
  • אני חושבת שאת יותר מידי בלחץ .... אתם צעירים מספיק, הוכחתם את יכולת הפיריון שלכם, ואת הניסיון לילד שני משכתם בסך הכל שבעה חודשים !

אני ממליצה לך בחום לשכוח מהניסיון להיכנס להריון (על מנת להישאר רגועה ולאפשר לגוף שלך לעשות את מה שהוא יודע לעשות) , לעשות אהבה עם בעלך ולהנות ממנה , בספונטניות .... ולבחון שוב את הכל בעוד חצי שנה .

לדעתי זה מוקדם מידי להורמונים ...

אבל מה שלא תחליטי לעשות אני מאחלת לך המון בהצלחה ...

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • היי,

אני מכירה את הכדור וגם לקחתי אותו.
    דבר ראשון אני בעד קודם כל לעשות את כל הבדיקות גם לבעל לפני שלוקחים משהו תרופתי.
    דבר שני הייתי עושה קודם מעקב זקיקים ומנסה טבעי ביום הביוץ.
    אם זה לא ילך הייתי הולכת על האיקיקלומין אבל בשילוב עם הזרעה - כי גם ככה את לוקחת תרופה אז כדאי להגדיל את הסיכוי.
    ומה שאני יכולה להגיד על הכדור עצמו שאני נורא פחדתי ולא רציתי לקחת - בסוף לקחתי וזה באמת הגביר ביוץ (2 זקיקים במקום 1) ולא עשה לי ספציפית שום תןפעות לואי אפילו שממש חיכיתי להן. היום לא נותנים איקיקלומין לפרקי זמן ארוכים - רוב הרופאים שדיברתי איתם המליצו על מקסימום 3 מחזורים ואני מאמינה שבפרק זמן כל כך קצר היא לא תגרום לאיזשהו נזק - אני חושבת שאני יודעת מה קראת כי גם אני קראתי את כל הדברים המפחידים האלו.
  • טוב אז לא יודעת איך הבנתן שאני לחוצה...
    נכון ששלושה חודשים ראשונים הייתי לחוצה וחשבתי על זה כל היום, אבל מאז נרגעתי וזר מתי ושכחתי מזה,
    אבל הגעתי לצומת דרכים ורציתי להתייעץ איתכן האם ללכת על הכדור או להמשיך לנסות ואולי לבזבז זמן יקר..
  • הייי,

אני הייתי ממליצה לקחת את הכדור.
    גם אני לקחתי אותו והוא ממש לא נורא.
    אני ביזבזתי המון זמן יקר עד שהתחלתי עם הטיפולים
    והיום אני מצטערת על זה.

מקווה שעזרתי לך. שיהיה המון בהצלחה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה