היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עובר קטן שלי, לא האמנתי שתפסיק להתפתח..לא האמנתי שהלב הקטן שלך יפסיק לפעום...בפעם האחרונה הוא פעם כל כך יפה ומהר. היום גיליתי שאתה מת, זהו...אתה כבר לא חי... כמה בכיתי ועדיין בוכה, לא מסוגלת לחשוב שאני גורמת לכך שאתה תיצא ממני, כל כך רציתי אותך והתפללתי עלייך ועכשיו לקחת כדורים בשביל "להיפטר" ממך? תסלח לי, אבל אין לי ברירה... אני צריכה עכשיו להיות חזקנ בשביל האח או האחות שיבואו אחרייך... שלא תחשוב שאותך לא רציתי - אתה הראשון ולעולם לא אשכח אותך ואת דמעות האושר שגיליתי שאתה קיים וחי בתוכי... אני הולכת לעבור עכשיו סבל...מקווה שאעבור אותו בשלום.
זהו, פרקתי שעל ליבי....
10 תגובות
עמוד 1
ליטלילי
ליטלילי
חיבוק אפרסקית
Boten
פוקה יקירה מצטערת לשמוע שולחת חיבוק ענקי
פוקה יקירה אני קוראת את זה עם דמעות בעיניים. אני בטוחה שה' מכין לך פיצויי ושב"ה תיקלטי במהירות ותחווי שוב רגעים מאושרים. הציפייה הזאת לילדים היא מכנה משותף של כולנו ולכן הרגעים המשמחים וגם הרגעים הכואבים נחרטים בלב של כל בנות הפורום.
אנחנו כאן בשבילך לפרוק הכל ונהיה בשבילך אוטוטו בשביל לשמוח ב"ה.
חיבוקים
לילך
פוקה יקרה, מאחלת לך שתקלטי במהרה להריון תקין שיפצה על הכאב העצום הזה
שולחת לך חיבוק ענק!!!! תמשיכי עם האמונה היפה שלך בשם ותהיי חזקה
איה
יקיריתי קוראת את זה ובוכה יחד איתך, תהיה חזקה הלוואי שתקלטי בחזרה במהירות ותצליחי להביא לעולם ילד או ילדה או ילדים....