עזרה דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הכדורים כאן על השולחן....אני ממש מפחדת לקחת אותם
    מאתמול הם מחכים כאן על השולחן...
    הכאבי בטן ממש חזקים??
    הדימום מפחיד?

לא יודעת מה לעשות
3 תגובות
עמוד 1
  • יפה שלי, קחי את הכדוים ותתנקי..
    בע"זה מאחלת לך קליטה מהירה והריון תקין ל9 חודשים מלאים בקרו מאוד!
    אני יודעת שקשה אבל אין ברירה..
    לגבי דימום אין לי מושג...
    שולחת לך חיבוקים יפה שלי

• היי פוקה,

אתמול דיברתי עם חברה (עוד לפני שראיתי את מה שכתבת ) שעברה את מה שאת עוברת עם כדורים של ציטוטק. אני הבנתי שהיא לקחה תחת השגחה רפואית בבית חולים.
    אני באמת מתלבטת אם לרשום לך את הכל או לא כי לא רוצה להלחיץ. בכל אופן הבנתי שכן יש כאבים וגם דימום שיכול לחזור על עצמו כמה פעמים, אז להיות מוכנה לזה שלא יתפוס אותך בהפתעה.
  • פוקה חמודה. אני עברתי הפלה בציטוטק שבוע 11. קיבלתי מרשם לכדורים לבליעה דרך הפה שגרמו לקצת דימום וכאבים וזהו... לא להפלה. רק אחכ כשהתייעצתי עם רופא נשים הבנתי שסתם נתנו לי את הכדורים האלו לקחת ככה ללא השגחה ודרך הפה. בסופו של דבר קבעתי הפלה בביח עם השגחה שם הרופא ביצע את הפעולה של הכדורים ואגינלי חאחר כמה שעות השגחה שוחררתי והתחיל דימום חזק עם כאבים. את הכאב ניתן להפיג עם כדור להרגעה כגון נורופן ומקלחת חמה עוזרת גם. אחרי כל מה שעברת את גיבורה ואת תצאי מזה חזקה אפילו יותר. הכאב שבלב גם יעלם עם הזמן ובעזה תחבקי ילד בקרוב.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה