שימור דם טבורי בעד ונגד. מה אתן אומרות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

9 תגובות
עמוד 1
  • זה סיפור קצת יקר ולכן אני לא עושה את זה למרות שאולי היה רצוי כן.
    יש אגודה שעושה את השימור בהתנדבות אבל אז הדם לא נשמר דוקא בשביל הילד שלך, אני רציתי לתת להם לשמור בלידה האחרונה אבל בדיוק היתה להם תקלה בערכה שאוספת ומשמרת את תאי הדם כך שבסוף הפסדתי.
    אם הפעם ילך- אעשה את זה.

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • אם זה לא היה עולה 5000 ש"ח (24 ש"ח לחודש * 12 חודשים בשנה * 18 שנה - 5184 ש"ח) אז אני חושבת שכולנו היינו שומרות את זה
    יש בזה תאים שניתן לגדל מהם תאים חדשים או משהו כזה וזה מאוד מועיל במקרה של מחלות קשות
    אבל מכיוון ואנחנו לא רוצות לחשוב שלילד שלנו, או למישהו אחר מקרבה ראשונה לילד הולך להיות משהו נוראי כל כך, אנחנו מוותרות על העניין
    וגם יש את כל הקטע של חוסר מודעות ציבורית...
  • איפה זה עולה 5000 ש"ח?
    אני שמעתי על 7500 בטבורית (אחרי הנחה) ובמקום אחר 6000 ש"ח!

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • את האמת שקלתי את זה פעמיים ופעמיים לא עשיתי . מה עוד שלא מזמן אחת מהחברות פשטה את הרגל ויכול להיות מצב שדם ששמור פשוט יזרק . מה עוד שמחקרים גם לא חד משמעיים . יש כאילו שטוענים שאם חס וחלילה בן אדם חולה אין טעם לשתמש בתאי גזע שלו שכבר בזמן הלידה קיים פגם הגנטי שמוביל למחלה .
    בקצור נושא רק מלהיות חד משמעי .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני לא בעד לשמר בתשלום, אב בהחלט בעד תרומה. שתי הלידות הראשונות התרחשו בסופ"ש ולא היה נציג שביקש תרומה. עם הילד השלישי נכנסתי לפנות בוקר לחדר לידה באמצע השבוע (וביום ההולדת העברי שלי) ונציגה של מד"א (אם אני לא טועה) ביקשה שאתרום דם תבורי- שמחתי שזכיתי להיבחר לזה ומיד הסכמתי.
    [center]
  • אני זוכרת שהתעניינתי בנושא כשהייתי בהריון ונציג של טבורית הסביר לי שזה המחיר
    כנראה שעלה מאז...

• אני גם הבנתי שהרבה יותר טוב לא לחתוך את חבל הטבור מיד אלא לחכות כמה דקות עד שזרימת הדם לתינוק תגמר ותמוצה. הדם אכן בעל ערך והכי בריא לתינוק!
    שהוא יהנה ממנו!

• נגד לחלוטין

• יש כאן אתר מעניין על דם טבורי, אולי יוכל לעזור בהתלבטויות של בעד ונגד...
    דם טבורי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה