סקירה מוקדמת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    קבעתי תור לסקירה מוקדמת לפני שפירסמתי את ההריון ולא היה לי מושג שזה משנה איזה רופא עושה את הבדיקה
    אחרי שפירסמתי גיליתי שחברה שלי גם בהריון קצת יותר מתקדם ממני ועם רשימה של המלצות לרופאים שרק אצלם תעשה את הבדיקה.
    טיפה נלחצתי כי כשקבעתי אפילו לא שאלתי איך קוראים לרופא. התייחסתי לזה כאל אולטרסאונד רגיל.

אז יש לי תור לד"ר גדי ליברטי. אשמח לשמוע חוות דעת.
3 תגובות
עמוד 1
  • איך הגעת לרופא הזה?
    בטח הקופה המליצה עליו.
    לא כל רופא נשים עושה אולטרסאונד מיוחד כמו סקירת מערכות, אחרת הרופא נשים המטפל בך לאורך כל ההריון היה עושה זאת לבד.
    אל תלחצי, זה לא משהו מחייב.

• לא קבעתי תור לרופא. קבעתי תור לסקירה במלחה בירושלים וזה הרופא שקיבלתי.
    מישהי מכירה?
  • לא מכירה את הרופא הזה..
    אני גם בסקירה המוקדמת קבעתי לפי הרשימה שהקופה נתנו לי ולא ביררתי יותר מידי..
    קצת התאכזבתי מהרופא עצמו כי הוא לא היה מאוד נחמד..
    אבל היה מקצועי ועשה את העבודה כמו שצריך..

באיזה שבוע את? איזו קופה?
    אם את עדיין יכולה לשנות יש בירושלים רופא מעולה שעובד עם הכללית
    ד"ר אורי חן..
    עשיתי אצלו את השקיפות ובגלל שהיה בחו"ל לא יכולתי לעשות אצלו את הסקירה..
    ממש מומלץ!!
    אם לא- לא נורא..
    בטוחה שהרופא שקבעת אצלו יהיה אחלה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה