מחזור או הריון??? מבולבלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן

מחזור ביום רביעי אחרון ( חושבת שזה מחזור ) בדרך כלל יש לי 3 ימים אבל הפעם זה היה רק יום וחצי דימום , ועוד יום וחצי כתמים בערך עם כאבים ביום הדימום כמו מחזור , מיום ראשון יש לי כאבים בבטן התכווצויות כאלה ( אני כביכול אחרי מחזור ) אגב הוא הגיע גם מוקדם מהצפוי היה צריך להגיע יום ראשון , אתמול והיום כאבי ראש מוזרים וקצת סחרחורות , אני לא מבינה מה קורה לי?? עשיתי בדיקה ביתית פעמיים יצא שלילי , האם יתכן שאני בהריון בכל זאת? או שאני סתם מדמיינת...?
    אנחנו מנסים כבר שנה ...

תודה לעונות!!

שלי
6 תגובות
עמוד 1
  • היי שלי,
    אני לא רוצה לאכזב אותך, אבל לי נשמע שקיבלת מחזור.
    אמנם הוא היה שונה מבדרך כלל, אבל בכל זאת נראה לי שהתחלת חודש חדש.
    מקווה מאוד שאני טועה.

בהצלחה
  • תודה רבה .

שלי
  • היי שלי...את האמת אני כמעט באותו מצב כמו שלך...רק שאני עשיתי בדיקה ביתית ביום ראשון שעבר (ולא אחת אלא 7 בדיקות עשיתי) וכולן יצאו חיביות ויום חמישי האחרון התחילו לי הפרשות חומות כמו שאת תיארת ונמשך גם בידיוק יום וחצי כלומר עד שישי בצהוריים וביום שבת בבוקר התחילו דימומים שגם היו יום וחצי..הפסיק ביום ראשון האחרון אחר הצהוריים..וזה לא היה נירא לי כמו דימום של מחזור בדרך כלל הוא יותר חזק וארוך אצלי וגם לא היה כמו דימום של הפלה ( עברתי הפלה טבעית לפני כמה חודשים ודימום היה ממש חזק ומלווה וכאבים בלתי נסבלים וגם נמשך שבוע ימים)..אז אתמול הלכתי לעשות בדיקות דם ויצא לי בטא 9...לא ברור בכלל....היום אני מחכה לראות אם רופא שלי יוכל לקבל אותי..כי עשיתי עוד בדיקות דם ורופא משפחה שלי לא שלל 100% הריון והמליץ לעבור בדיקה גניקולגית ....אז אני מאוד מבינה אותך מצב באמת מבלבל ומתיש...אז לדעתי הכי טוב שתלכי קודם כל לעשות בדיקת דם ואז לרופא...בדיקות ביתיות הם כן אמינות אבל לא בכל שלי הריון אצלי למשל כשעשיתי פעם ראשונה יצא שלילי ואחרי שלושה ימים כבר היה חיובי..אז כדאי שתיבדקי....מקווה מאוד שזה אכן דימום השתרשות ולא מחזור...מחזיקה לך אצבעות..בשורות טובות..תעדכני!!
  • הכי טוב ללכת לעשות בדיקת דם! שיהיה בהצלחה תעדכני

• את אומרת שלך יצאו הבדיקות חיוביות , לי זה יצא שלילי אז עדיין יכול להיות שיהיה משהו?
    רק בגלל התכווצויות האלו לאחר הדימום והסחרחורות יש לי הרגשה שאולי יש סיכוי...

שלי
  • יכול להיות שעשית מדיקה מוקדם מידי ושהדימום שהיה לך זה יכול להיות גם דימום השתרשרות ..הכי טוב בדיקת דם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה