היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הנה תמונה של הנסיכים והנסיכות שלי מהחתונה של אחי בשבוע שעבר: מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
15 תגובות
עמוד 1
וואו הם ממש קרובים בגילאים. חמודים ביותר מאחלת לך שתזכו בעלך ואת להמון נחת ושלווה מהם. שתמיד תהיו גאים בהם
איזה מתוקים! בן פורת יוסףף 55
מדהימים פול נחת
מהממים! איפה הרביעי???
מקסימים ומתוקים!!! בקרוב תוספת חדשה למשפחה נכון מירי??? מאחלת לך ים של נחת ואהבה מהם אמן
מתוקים!! ! הכהה נראה שובב להפליא
]
wowwwwwwwwwwwwwww 5555555555555555555555555555 איזה מהממים פול נחת והבנות יפיפיות
מתוקיםםםםם
55555
שיהיו רק בריאים
איזה מקסימים!
אחרי שאני רואה את התמונה, אני מבינה במה זכיתי... לקבל שלושה גוזלים קרובים בגיל.
החיוכים שלהם מקסימים, ואומרים בעצם הכל!
איזה מהממיםםםםם 555555
תודה לכולן על התגובות החמות. הכהה הוא באמת שובב לא קטן אבל הוא מתוק במיוחד, יש לו קסם אישי כזה שמכפר על כל השטויות שהוא עושה שבא לך בסוף רק לטרוף אותו במקום לכעוס עליו. ו-כן, החמישי בדרך אבל בינתיים החליט להתנחל בפנים. מקווה שבקרוב ממש הוא יחליט לצאת.......