היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האם יש לך רשיון? אם לא- 1.האם את רוצה? 2.את חושבת שאת יכולה להמשיך להסתדר בלי רשיון?
13 תגובות
עמוד 1
יש לי רישיון מגיל 17 שזה אומר כבר 6 שנים, אני לא חושבת שהיתי מסתדרת בלי.
רישיון כבר 6 שנים עוד מעט...... מי שיש לו אוטו זה מאוד חשוב... ומי שלא רואה את עצמו עם אוטו בזמן הקרוב אז גם שידחה את הרישיון...... אין ספק שאוטו בימנו זה נוחות גדולה בעיקר עם ילדים.......אבל לא לשכוח שזה גם הרבה כסף.. לפעמים זה הכרחי ולפעמים לא תלוי במצב של כול אחד.איפה מקום העבודה.....האם מבחינה כספית זה שוה ליסוע למקום העבודה עם אוטו.איפה גרים באזור מרכזי יורת או פחות.כמה יוצאים למקומות רחוקים כול המשפחה וכו.............. אוטו מביא לא מעט הוצאות למשפחה ולפעמים אם יש לחצים כספים בהחלט ניתן לוותר עליו ואז נניח כשצריך כמו חופשות ורוצים ליסוע או ארוע רחוק אז פשוט שוכרים ובחישוב שנתי ברור שזה יצא כנראה יותר זול..............
יש לי רישיון מגיל 18. לא הייתי מסתדרת בלי, שונאת אוטובוסים.
אין לי רישיון והאמת שאני גם לא ממש מתכוונת לעשות בקרוב
יש לי מגיל 17 לא רןאה את עצמי מסתדרת בלי..מאז שיש לי רכב מתעצלת לנסוע באוטובוסים
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
יש מגיל 17.. יש גם אוטו יש לי בעיה שאני עובדת בתא וחניה פה עולה בין 35 ל50 שקל ליום כמובן שתוסיפו דלק והגעתם לבוכטה של כסף לכן לעבודה רק אוטובוס
הם פשוטטא מטורפייים בעיר הזאת
בוודאי רישיון מגיל 17 עם אוטו אין מצב בלי!!
רשיון מגיל 17 (אני בת 31) (יש גם לאופנוע אבל לא משתמשת) חשוב לעצמאות עד עכשיו היינו עם רכב שכור ועכשיו קנינו רכב סוף סוף הרכב הראשון שלנו!!! בהחלט מרגש
יש לי רשיון על קורקינט
יש לי רישון לרכב מגיל 18 יש לי גם על אופנוע כבד
יש לי רישיון מגיל 18 אין סיכוי שהייתי מסתדר בלי!
יש לי רישיון מגיל 18.. קצת לפני הלידה קנינו רכב כי ממש לא רציתי להגרר עם תינוקת באוטובוסים.. אבל זו הוצאה עצומה
יש לי רישיון ויש לנו רכב רק פחות משנה ומתרגלים ממש מהר לנוחות של רכב.