טוב אז גם אני לא התאפקתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ו... קו אחד, עצובה בכל זאת אגש מחר לעשות בדיקת דם אבל היאש והכאב כבר כאן, והשאלה מאיפה לקחת כח לעוד סיבוב.
7 תגובות
עמוד 1
  • היי אלה,
    אני מקווה שמחר תהיה הפתעה חיובית
  • ?? ???????!!! ??????!!!
  • סיפרתי לכן כבר שבטפול הקודם (לא האחרון) עשיתי בדיקה ביתית שהייתה שלילית והבטא הייתה חיובית...

אז לא לעזוב אצבעות. להמשיך להחזיק חזק חזק חזק!!!!!

ליטלילי

• אל יאוש! בע"ה בטא חיובית
  • אלה קדימה .... לחזור לאופטימיות .... זה לא נגמר עד שזה נגמר !!!!
    לא להישבר ולוותר עכשיו.

שיהיה מחר בהצלחה עם בדיקת הבטא , ותעדכני ....
    תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • אלה יקירתי אחיין שלי המהמם בן ה4 הגיע לעולם דרך טיפול IVF והחסרת סבלנות (כמו כולנו)של גיסתי ....עשתה בדיקה ביתית לפני הבטא ....יצא לה שלילי נכנסה לתסכול ועצב הלכה לבדיקת הריון מיואשת ואחרי 9 חודש ה
    גיע לעולם הנסיך הקטן
    גם אם כן וגם אם לא אצלנו זה חלק מהטיפול ....אז מחר בהצלחה ואם לא אז ביוץ הבא
  • נשמה כל גוף הוא אחרת ו עוד לא יודעים בוודאות אז מחקיה לך אלף למחר היה חיובי בעזרת ה"
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה