ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות מבקשת את חוות דעתכן ביוץ חיובי נראה ביום ה13,14 לווסת באמצע המקלחת שלי פתאום נצפתה הפרשה שקופה ( ביום ה14) מה זה אומר? פספסנו את הביוץ?
15 תגובות
עמוד 1
  • היי
    זה דווקא מצויין שיש הפרשות זה אומר שאת בשיא הפוריות שלך
    זה הזמן להתחיל "לעבוד" תקיימו יחסים יום כן יום לא למשך שבוע בערך

בהצלחה :)
  • לאחר ההפרשה קיימנו יחסים והיה יבש כבר והיום ביום ה15 למחזור היה שוב בדיקת ביוץ חיובית ושוב רטיבות
  • הופיעו לי גם כאבים בצד ימין למטה אתמול ביום ה14
  • היום ה15 למחזור שזה היום הופיעה הפרשה לבנה קרמית מעט דביקה כזה
  • מאתר כללית, מקווה שזה יעזור לך:

http://www.clalit.co.il/he/pregnancy_and_birth/preparing_pregnancy/pages/ovulation_2.aspx

סמוך לביוץ הריר ייהפך לרטוב, נקי יחסית ובעל יכולת הימתחות בין האצבעות, עקב עלייה ברמת האסטרוגן לקראת הביוץ. ביום הביוץ ההפרשה תהיה עשירה ונמתחת ביותר, כאשר לאחריו ההפרשה מופחתת ופחות נקייה.

אני די מסתמכת על זה.
    בנוסף, גם לי יש כאבים במשך אותו יום של הביוץ.
    מציעה לך היום לקיים יחסים.
  • בלילה או בערב אפשר גם לקיים יחסים זה גם יתפוס?
  • לשאלתך זה לא משנה בערב או בלילה.

שיהיה המון בהצלחה!

• לפי מה שידוע לי ביוץ נמשך 36 שעות.

אני מאוד מקווה שזה יתפוס גם בלילה והלוואי שהחודש הזה זה יצליח
  • לא 48 שע?אז אם ככה אולי באמת נפספס? או כבר פספסנו
  • ביום ה15 למחזור שזה היום אז אפשר לשכב בלילה?
  • האם המחשבון יבווץ של האתר פה אמין כי אם כן אז יש לי עוד ימיים
  • אתמול בלילה שכבנו והיום גם? או שזה מספיק? שכבנו בימים 13,14,15 זה מספיק, או גם היום?
  • דנית אל תהיי בלחץ, תהני מכל התהליך.
    מחשבון הביוץ באתר נכון, אבל הוא כמובן משתנה מאישה לאישה. יש כאלו שיש להן ביוץ מאוחר וכאלו עם ביוץ מוקדם. ולכן את צריכה גם להקשיב לגוף שלך. אם הגיעו הפרשות נקיות זה סימן שמגיע הביוץ. ברגע שההפרשות הופכות להיות מלוכלכות את כבר אחרי הביוץ. בנוסף, יש נשים שמרגישות את הביוץ עצמו עם כאבים ולחצים בבטן למשך מספר שעות.
    תנסי להיעזר בכל הכלים וביחד תביני מתי הביוץ שלך.
    בנוסף, בתקופת הביוץ כדאי לשכב כל יום ובתקופה של לפני ואחרי הביוץ כדאי לשכב יום כן יום לא.
    מקווה שעזרתי
  • העניין הוא אחר אתמול ביום ה17 היתה הפרשה שקופה לאחר ששכבנו והמקלות ביוץ הראו בימים 13,14,15 פסים חזקים
  • פס חזק ופס ורדרד בבדיקת הביוץ ביום ה18 למחזור סימן שכבר בייצתי נכון?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה