ציטוטק - דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות...
    עדיין לא מעכלת, קשה לי מאוד ואני מרוסקת...
    תודה לכן על כל התמיכה והעידודים, זה באמת מחמם את הלב....

בנות שעברו ציטוטק - אתמול ב10 בבוקק לקחתי 4 כדורים ומלבד דימום רק בניגוב כמו של מחזור אין לי כלום, שום דימום על הפד או מסיבי כמו שאומרים....זה די מלחיץ אותי
    מתי התחיל לכן הדימום הרציני??
8 תגובות
עמוד 1
  • כבר היה צריך להיות. מציעה לך לדבר עם רופא מוסמך להפלות. אל תמשכי את זה סתם....
  • כבר היה צריך להיות. מציעה לך לדבר עם רופא מוסמך להפלות. אל תמשכי את זה סתם....
  • לי אמרו שאמור להתחיל מקסימום תוך 48 שעות.
    בפועל התחיל אחרי שעתיים..

הייתי מרימה טלפון לרופא לוודא..
  • פוקה, רק עכשיו אני רואה מה שכתבת.. לא נכנבתי הרבה לאחרונה
    אני מבינה אותך כל כך. מקווה שתתאוששי מהר.
    תעשי מה שעוזר לל לעבור את זה. לי היה חשוב מאוד לכבד את העובר הקטן. קחי את זה למה שמתאים לך..
    מחזקת מרחוק
    לגבי הציטוטק תתיעצי עם הרופא.. הכי טוב.
    חיבוקים
  • אז אני לא מבינה מה עליי לעשות....
    48 שעות זה אומר עד מחר ובנתיים אין כלום

אני ממש ממש ממש מפחדת מגרידה! אין סיכוי לא רוצה....
    הבנתי שנותנים שוב את הכדורים סיבוב נוסף אם לא עוזר...
  • נכון מקבלים עוד סבב למקרה שלא עוזר פעם ראשונה..
    דברי עם הרופא..
  • יכול להיות שמאוחר כבר לספר אבל בכל מקרה גיליתי בשבוע 12 שהעובר הפסיק להתפתח בשבוע 8 ואמרו לי שאני על גבול מתן ציטוטק כי ככל שהעובר יותר גדול פחות סיכוי להשפיע. בכל מקרה נתנו לי - ותוך שעתיים כל העסק התחיל.
    אחרי יומיים באתי לבדיקה העובר כבר לא היה אבל נשארה רירית שהרופאה אמרה שהיא כנראה תצא במחזור אבל היא העדיפה לא להיסתכן ונתנה סיבוב שני .
    עכשיו אני לא בדיוק יודעת באיזה שבוע את אבל אולי אם העובר קטן מאוד לא תרגישי את זה יותר מדי חזק
  • העובר הפסיק להתפתח בשבוע 6+6...
    נתנו לי הפניה לבית חולים בשביל לקבל שוב ציטוטק...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה