כנסו---> - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייי לכולן
    בהמשך למה שכתבתי לגבי הדימום הלא סדיר שהיה לי הרופא שולח אותי לבדיקה של היסטרוסקופיה אני מאוד חוששת מהבדיקה או יותר נכון מהתוצאה מישהי מכן עברה את הבדיקה הזו?במידה וכן מה אובחן אצלה?
4 תגובות
עמוד 1
  • היי, אני לא עברתי היסטרוסקופיה אלא צילום רחם אבל זו לא הנקודה.
    יכולות להיות הרבה סיבות לדימומים ששתיים מהן לפחות זה אנדומטריוזיס ומיומות ברחם. שתי הבעיות האלה שפירות אבל הן יכולות מאוד להקשות עליך להיכנס להריון או בכלל לנהל אורח חיים תקין.
    לכן חשוב מאוד לדעתי שתאזרי אומץ ותעשי את הבדיקה הזאת
    לפני צילום רחם ממליצים לקחת מנה כפולה של כדור שאת לוקחת לכאבי מחזור.
    אני לקחתי אבל הבדיקה הזאת גם ככה לא כאבה לי לא במהלך ולא אחרי .
    תנסי גם לפני הבדיקה שלך לקחת
    בהצלחה
  • קודם כל תודה רבה על האימפורמציה
    בבדיקת היסטרוסקופיה הרופא אמרה לי שזה בעצם מצלמה שנכנסת פנימה ומצלמת את חלל הרחם
    במידה ומתגלה לי אחת מהבעיות שציינת ידעו לך מה הטיפול של זה?
  • היי
    אני מתארת לעצמי שכן, זה תלוי בחומרה של הבעיות האלה וכמובן שיכולים להיות דברים נוספים
    אני עברתי אין ספור פרוצדורות פולשניות מהסוג הזה ( צילום רחם + הזרעות )
    לי אישית כואב כשמרחיבים את צוואר הרחם אבל ברגע שאני מרפה את השרירים זה הרבה יותר נסבל
    בהצלחה וחג שמח
  • זהו גם לי נראה שיכאב אבל אני מאמינה שאצליח לשרוד את האי נעימות
    מחר ניקבע לי הבדיקה!!
    ואי אני ממש לחוצה אני מקווה שיעבור לי חלק ושתהיה תוצאה קלילה
    תודה מאמי וחג שמח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה