היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני לוקחת קריניון לתמיכה, מישהי יודעת אולי עד מתי לוקחים את זה ? אני מבינה שלפחות עד הבטא. אם אין הריון אז מפסיקים עם הקרינון , נכון ? ואם יש הריון ? צריך להמשיך ? (כי יש לי קרינון בדיוק עד להיום הבטא, שיוצא יום שישי)
תודה
תן לאהבה שלך להוביל אותך
5 תגובות
עמוד 1
היי
לוקחים עד הבטא, כולל את יום הבטא עצמו עד שמקבלים תוצאות. אם הבטא חיובית ממשיכים איתו. מאחלת לך בטא חיובית ביום שישי. לדעתי אם יש בטא חיובית מסתכלים מה רמת הפרוגסטרון ואז הרופא מחליט אם צריך להוסיף עוד תמיכה. בהצלחה
אם בטא תהיה חיובית בדרך כלל לוקחים עד שבוע 12 , אבל כל מקרה לגופו ובהחלטת רופא המטפל.
/]
בקיצור אתן ממליצות לארגן עוד קרינון ... מאחר והביא ביום שישי, עד שאני אקבל תוצאות בטח יהיה סביב אחת .... לא בטוח שקופת חולים תהיה פתוחה .... מה גם שאין לי מרשם כרגע . תן לאהבה שלך להוביל אותך
עדיף שיהיה לך עוד...
כי כך או כך - תצטרכי. אם יהיה חיובי תצטרכי להמשיך איתוה. ואם יהיה שלילי תצטרכי אותה לטיפול הבא... אז לפח זה לא הולך..