כל כך עצבנית!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול בעלי היקר החליט לשתף אותי בהרגשה שהוא מתוסכל!!!
    הוא מתוסכל כי אין עדיין תשובה וכי אני עצבנית ולא נותנת לו יחס
    ושאני לא רוצה לעשות שום דבר חוץ מלחזור הביתה ולישון או לבשל ולנקות.
    הוא רוצה שנצא ונראה חברים ונשנה אווירה.

אני מבינה אותו או יותר נכון מנסה להבין אותו.
    אבל זה פשוט מעצבן אותי שכשאני מנסה להגיד שאני מתוסכלת הוא ישר משתיק אותי ואומר שהכל יהיה בסדר ועוד קצת ומסיימים את זה.

אתמול פשוט כבר לא היתי מסוגלת ועניתי לו.
    שאני זאת שמתוסכלת!!!!!!!
    אני זאת שהייתה צריכה להזריק לעצמה.
    אני זאת שסובלת מכאבים.
    אני זאת שהתנפחה ונראת כמו אישה בהריון בחודש חמישי.
    אני זאת שמרחמים עליה כי אנשים בטוחים שהבעיה אצלי (שזה לא נכון).
    אני זאת ששומע כל היום עצות מה צריך לעשות ומה לא.
    ואני זאת שצריכה להתמודד עם חמותי ולשמוע כל פעם את סיפורי הלידה שלה ואיך היא הצליחה ליכנס מהר להריון.

ובנוסף להכל הוא נפגע שעניתי לו ככה ואני לא תומכת בו
    פשוט לא יכולה יותר!!!!!
    (סליחה על החפירה היתי חייבת לפרוק)
5 תגובות
עמוד 1
  • נשמה כל כך מבינה אותך, בעלי הוא אומנם מאוד מבין ותומך ומבין שאין לי חשק לצאת ולראות אף אחד יחד עם זאת הוא לא מבין למרות כל הסברים שלי שאני חייה את הרחם שלי כל התכווצות כל כאב קטן אני חייה את זה 24 /7 .
    אל דאגה כל המצב הזה בהחלט מכניס המון מתח ליחסים וזה נורא שא רק שאנחנו צריכות להיות חזקות כדי לעבור את הטיפול אלה גם להיות חזק בשביל לשמור על הזוגיות שלנו.
    בסופו של דבר כש את תצליחי גם ילחסים יחזרו ואף יהיהו יותר טובים. אל תתני למצב הזה להשאיר אצלך משקעים
  • בעלי בדרך כלל מאוד תומך ומאוד עוזר.
    אבל מבחינתו עבר שבוע מההחזרה אז אפשר לחזור לחיים.
    הוא לא מבין שאני עדיין בתוך זה אפילו יותר.
    למרות שנגמרו הזריקות
  • האמת גם בעלי הוא חושב שכל הכשלונות בטיפול זה בגלל שאני חופרת בזה יותר מדי, הוא לא יכול להבין שאי אפשר להתנתק מזה ולא מבין שכל פעם שאני הולכת לשרותים זה כמו בוחן פתע ואם פתאום יהיה דימום.
    אני מבינה אותם קשה להם אם המצב הזה וקשה להם להבין את מה שאנחנו עוברות. פעם אמרתי לבעלי שאני לא יכולה להבין מה עובר עליו עם כל העצבים שלי ובכי ומתח ולחץ וניתוק מהסביבה אני יכולה לרק לנסות להכנס לנעליו אבל גם הוא לא יכול להכנס לנעליי ולהבין מה אני עוברת הפחד, המתח הקמיע להצלחה וכאב של כשלון הוא יכול רק לנסות
  • שלום מדהימות ....

בא לי לבכות ממה שכתבתן ..... הראיתי את השירשור הזה לבעלי , שיקרא לבד. לא הצלחתי להקריא לו את זה כי העיניים והנשמה שלי היו מתמלאות בדמעות ... כמו העיניים שמתמלאות לי עכשיו , כשאני כותבת לכן .

גם אותי הוא לא הבין כשעברנו את ההזרעות ... ולפני שהלכנו להפריות ניסיתי להסביר לו שהוא חייב להיכנס לכוננות ספיגה. ומעבר לזה הסברתי לו שיש דברים שעוברים עלי והוא לא יכול לראות אותם, ולא יכול להבין אותם , וביקשתי שכל פעם שהוא לא מבין שיבין את זה ככה - עוברים עלי דברים לא פשוטים והוא לא מבין אותם . ככה לפחות הוא מבין שעובר עלי משהו , והוא מקל עלי בטירוף ....
    אני באמת לא יודעת איך הייתי עוברת את מחזור הטיפולים הזה בלעדיו , וזה המקום להודות לו שהוא מתמודד עם זה מבחוץ יחסית כל כך יפה. מכיל, מחבק, מבין ותומך , סופג ומוותר לי על חוסר החשק שלי לצאת ולראות אנשים, על זה שאני לא מתפקדת בבית, שאני רק מחפשת את המיטה ולא משקיעה בו .... את הבכי הלא מוסבר, את הצורך שלי בליווי שלו לבדיקות , ועוד ועוד .... בנות - דברו פתוח עם בני הזוג, זה יכול לחבר בניכם במקום שהטיפולים יקלקלו את מה שכבר הצלחתם לבנות עם המון אהבה .

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • אל תבינו לא נכון בעלי מדהים מאוד מבין ותומך, מחבק ואוהב אבל הוא התחתן עם מישהי אחרת ממה שאני עכשיו ולוקח לו זמן וכח להתרגל לאשה הזאת.
    מעבר לזה הוא סוחב על עצמו עכשיו את כל ההחלטות בבית ואת כל הסידורים של הבית וזה לא פשוט לעשות את זה בלי תמיכה של אשה ועם כל מה שאנחנו עוברות ומביאות איתנו הביתה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה