ציטוט:
פורסם במקור על-ידי margo
כאב לי מאד לקרוא את הודעות שלך , אפילו לקח לי כמה שימים עד שהצלחתי להגיב, כי זה החזיר אותי אחורה בזמן , מה שאת עברת עברתי פעמיים , פעם ראשונה נקלטתי ישר אחרי חתונה (אני נשואה בשנית ויש ילד מנשואי הראשונים ) אך הבטא צמחה אבל הריון לא היה תקין ועברתי גרידה , אחר כך ניסינו כלום , הוסת שלי השתבשה לגמרי אחרי ניתוח (בקושי היה מחזור , בטיפות ) רופא הדפוק לא טרח לבדוק את זה עד שהחלפתי רופא שעשו לי היסטרוסקופיה (מספר 1) וגילו הדבקויות שגרמו לוסת להיות דלילה (הביוץ תמיד היה כמו שצריך ) אחרי באו הזרעות
איקאקלומין וכלום (4 במספר ) 2 מתוכו היו עם זריקות , ושתביני התגובות של גוף היו מעולות על תרופות , הזרע תקין , בהזרעה 4 רופא בכלל פספס ביוץ ואבל בכל זאת עשה הזרעה שלא לדבר על צ'יסטות שהיו בגלל זריקות ובגלל זה עשינו פה ושם חודש של הפסקה , עוד הפעם החלפתי רופא ,הוא כבר הפנה אותנו להפריה אך החלטתי לעשות באצל רופא פרטי, עשיתי אצל רופא פרטי הכל גם מעקב וגם שאיבה (החזרה ) הריון נתפס (עשיתי עוד היסטרוסקופיה לפני וגם כמובן צילום רחם והכל תקין) אך היה קצר עד שבוע 8 (סיבה כמו שלך) ושוב גרידה ואשפוזים ולב שבור . אז אני מאד מבינה מה את חשה מותק , אין הרבה מה לנחם , רק להגיד לך להיות חזקה ועם כל כאב שדבר . אגב בדקתי גם קרשיות והכל תקין ואפילו בדיקה פרטית של כרומוזומים (שילמתי פרטי בגלל שעברתי את רק פעמיים ) שולחת לך חיבוקים ונשיקות , את צעירה כל חיים לפניך בובה
/]