לפוקה היקרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כאב לי מאד לקרוא את הודעות שלך , אפילו לקח לי כמה שימים עד שהצלחתי להגיב, כי זה החזיר אותי אחורה בזמן , מה שאת עברתי עברתי פעמיים , פעם ראשונה נקלטתי ישר אחרי חתונה (אני נשואה בשנית ויש ילד מנשואי הראשונים ) אך הבטא צמחה אבל הריון לא היה תקין ועברתי גרידה , אחר כך ניסינו כלום , הוסת שלי השתבשה לגמרי אחרי ניתוח (בקושי היה מחזור , בטיפות ) רופא הדפוק לא טרח לבדוק את זה עד שהחלפתי רופא שעשו לי היסטרוסקופיה (מספר 1) וגילו הדבקויות שגרמו לוסת להיות דלילה (הביוץ תמיד היה כמו שצריך ) אחרי באו הזרעות
    איקאקלומין וכלום (4 במספר ) 2 מתוכו היו עם זריקות , ושתביני התגובות של גוף היו מעולות על תרופות , הזרע תקין , בהזרעה רופא בכלל פספס ביוץ ואבל בכל זאת עשה הזרעה שלא לדבר על צ'יסטות שהיו בגלל זריקות ובגלל זה עשינו פה ושם חודש של הפסקה , עוד הפעם החלפתי רופא ,הוא כבר הפנה אותנו להפריה אך החלטתי לעשות באצל רופא פרטי, עשיתי אצל רופא פרטי הכל גם מעקב וגם שאיבה (החזרה ) הריון נתפס (עשיתי עוד היסטרוסקופיה לפני וגם כמובן צילום רחם והכל תקין) אך היה קצר עד שבוע 8 (סיבה כמו שלך) ושוב גרידה ואשפוזים ולב שבור . אז אני מאד מבינה מה את חשה מותק , אין הרבה מה לנחם , רק להגיד לך להיות חזקה ועם כל כאב שדבר . אגב בדקתי גם קרשיות והכל תקין ואפילו בדיקה פרטית של כרומוזומים (שילמתי פרטי בגלל שעברתי את רק פעמיים ) שולחת לך חיבוקים ונשיקות , את צעירה כל חיים לפניך בובה

/]
2 תגובות
עמוד 1
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי margo

כאב לי מאד לקרוא את הודעות שלך , אפילו לקח לי כמה שימים עד שהצלחתי להגיב, כי זה החזיר אותי אחורה בזמן , מה שאת עברת עברתי פעמיים , פעם ראשונה נקלטתי ישר אחרי חתונה (אני נשואה בשנית ויש ילד מנשואי הראשונים ) אך הבטא צמחה אבל הריון לא היה תקין ועברתי גרידה , אחר כך ניסינו כלום , הוסת שלי השתבשה לגמרי אחרי ניתוח (בקושי היה מחזור , בטיפות ) רופא הדפוק לא טרח לבדוק את זה עד שהחלפתי רופא שעשו לי היסטרוסקופיה (מספר 1) וגילו הדבקויות שגרמו לוסת להיות דלילה (הביוץ תמיד היה כמו שצריך ) אחרי באו הזרעות
    איקאקלומין וכלום (4 במספר ) 2 מתוכו היו עם זריקות , ושתביני התגובות של גוף היו מעולות על תרופות , הזרע תקין , בהזרעה 4 רופא בכלל פספס ביוץ ואבל בכל זאת עשה הזרעה שלא לדבר על צ'יסטות שהיו בגלל זריקות ובגלל זה עשינו פה ושם חודש של הפסקה , עוד הפעם החלפתי רופא ,הוא כבר הפנה אותנו להפריה אך החלטתי לעשות באצל רופא פרטי, עשיתי אצל רופא פרטי הכל גם מעקב וגם שאיבה (החזרה ) הריון נתפס (עשיתי עוד היסטרוסקופיה לפני וגם כמובן צילום רחם והכל תקין) אך היה קצר עד שבוע 8 (סיבה כמו שלך) ושוב גרידה ואשפוזים ולב שבור . אז אני מאד מבינה מה את חשה מותק , אין הרבה מה לנחם , רק להגיד לך להיות חזקה ועם כל כאב שדבר . אגב בדקתי גם קרשיות והכל תקין ואפילו בדיקה פרטית של כרומוזומים (שילמתי פרטי בגלל שעברתי את רק פעמיים ) שולחת לך חיבוקים ונשיקות , את צעירה כל חיים לפניך בובה

/]

/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה