עידכונים והתייעצות.. (קצת ארוך סורי..) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות!
    מה שלום כולן?

אצלנו ב"ה תקופה עמוסה..
    דחינו את המעבר בחודש כי אנחנו עדיין מחכים לתשובות מכמה מקומות, אז בנתיים נישאר..
    מה שאומר שאני צריכה לנקות בית חצי ארוז ובבלאגן אטומי לפסח
4 תגובות
עמוד 1
  • היא מרכיבה משקפיים?שמתי לב שבני בוכה כשמישהו עם משקפיים מרים אותו, אולי זה מפחיד אותם?
  • דווקא לא..
    ואני כן עם משקפיים רוב הזמן..
  • אל תנסי לפרש את מה שאין בו צורך
    אולי זה לא פחד מזרים ,ואולי כן ,אבל גם איתי בכה בגיל הזה כשחמי או חמותי היו מרימים אותו כי לא הכיר אותם בכלל , עבר לו אחרי כמה פעמים ועכשיו הוא בעצמו זוחל אליהם וצוחק להם .
    מברוק על הקידום
    ותעודדי את המפגשים עם סבא וסבתא כי אני חושבת הילדים רק מרוויחים מזה , אני אומרת תודה על כל יום שאיתמר בילה עם סבתא וסבא שלו זה זכרונות לכל החיים
  • גם דניאל הגיב ככה לאמא שלי . שזה ממש לא מתאים ואני מאוד שמחה שהיא באה. אנו חושבים שמה שיציק לו זה רח של הבושם שלה . כי לאבא שלי הוא הגיב בכייף .
    http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה