היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול עשיתי העמסת סוכר והרגשתי כל שלוק שאני עוד רגע מקיאה את הנשמה. בסוף גם לא הלכתי לעבודה כי הרגשתי ממש מסוחררת גם הרבה אחרי שנגמרה הבדיקה. עכשיו קיבלתי את התוצאה ויצא לי 163 כשהגבול העליון 140. אוףףף
9 תגובות
עמוד 1
כן צריך הפניה מרופא לבדיקה של 100 ו3 ימים של הכנה עם תוספת של 150 גר פחמימות ליום בבדיקה של 100 מגיעים בצום עושים בדיקת דם בצום שעה אחרי שתיית הסוכר -רצוי שתביאי איתך לימון סחוט שעתיים שלוש שעות לא עוזבים את המרפאה ! גם לאח הבדיקה האחרונה נשארים לפחות עוד 20 דקות לוודא שאת מרגישה בסדר -אני עזבתי את המרפאה מייד והגעתי הביתה בקושי עם סחרחורת נוראית וכמעט עילפון -הרגשתי שאני בהיפוגליקמיה קשה וישר הכנסתי אוכל מתוק ,ריבה וסוכר חשוב להביא איתך אוכל ולאכול מיד לאחר סיום הבדיקה אגב לאחר שקיבלתי תשובות היה לי סוכר 39 בבדיקה האחרונה שזה ממש ממש נמוך ,מזל שלא קרה לי כלום , חוץ מזה אובחנתי סוכרתית בהריון ולאחר לידה זה עבר לי כלא היה ,לעומתי גיסתי קיבלה תוצאה לא תקינה ב50 גר והכל היה תקין ב100 גר כך שהכל עוד יכול להיות תקין
תרגישי טוב בובה, מקווה שהעמסה של ה100 תהיה יותר תקינה!
בדיוק עשיתי העמסת 100 אתמול. כן זה באמת לא נעים אבל שורדים. לי נתנו במרפאה מיטה לשכב עליה, אני נרדמתי בין בדיקת דם אחת לשניה. הערכים יצאו תקינים תודה לאל!!!!
ההרגשה תוך כדי הבדיקה ולאחריה באמת באמת לא נעימה!!! תוודאי שאת לוקחת משהו איתך לאכול אחרי הבדיקה!!
בכמה ימים שלפני הבדיקה אכן כדאי לאכול יותר פחמימות כדי שהגוף יתרגל והעמסת הסוכר לא תכניס אותו לשוק.
בהצלחה!
מה? למה לי אף אחד לא אמר לאכול יותר פחמימות לפני הבדיקה? אולי אז לא הייתי עושה 2 ניסיונות לא מוצלחים..... אגב, אצלי יצא בבדיקה הראשונה 171! ולא הצלחתי לעשות את ה 100 גרם. בסופו של דבר לא הייתה סכרת והתינוקת יצאה בריאה. אגב, כשה50 גרם לא יוצא תקין, זה רק אומר שאת נמצאת בקבוצת סיכון לסכרת הריון ולא שיש לך את זה....
גם לי אף אחד לא אמר. חרשתי על הנושא באינטרנט וגיליתי את זה שם.
תודה רבה בנות יקרות
יקירתי אגיד לך משהו.. אותי הפנו ישר ל100 אפילו לא ניסיתי את ה50. לי היה קל.
אם 50 היה לך מאד קשה ב100 זה בערך 4 כוסות חד פעמי. אז ממליצה לך בחןם לקחת לימון שלם ופשוט להשתמש בו בצורך.
את יכולה לערבב לפני שאת שותה , את יכולה למצוץ אותו תוך כדי. מה שיהיה לך הכי טוב.
שיהיה לך בהצלחה מאמי
גם לי היה קל הבדיקה של 100.שתיתי עם לימון כמו לימונדה וגם אחרי זה לא הרגשתי שום תופעות מיוחדות. אפילו יצאתי לסידורים בין הבדיקות (אני יודעת שלא מומלץ :)