מעדכנת קצת.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    שמחה לקרוא על גל ההריונות פה.. מקווה שכולנו נצטרף בקרוב..

אחרי 10 ימים של 450 מנופור עכשיו יש כבר 7-9 זקיקים.. מחכה לשמוע הערב אם כבר קובעים שאיבה או ממשיכים עוד יומיים מעקב..
    כבר כואב לי כל הגוף ובא לי לסיים את הסבב ..

ב11.4 אנחנו נוסעים לחול אז לא אספיק לעשות בטא לפני הנסיעה אז ממש מקווה לא לקבל שם מחזור שיהרוס את כל המצב רוח..

אחרי ההפלה הטראומטית ממש רוצה להיקלט בסבב הראשון..
7 תגובות
עמוד 1
  • מאמי אני מאחלת לך, לי ובכלל לכול הבנות קליטה מהיה בעזרת ה'...
    שהטיפול הזה יצליח ובענק!

תגידי, לגביי הכדור...איך זה בדיוק?
    הייתי אצל הרופאה והןא הביאה לי הפניה לבית חולים לקחת שוב כדורים או מה שיחליטו....
    זה ממש דימום? מצש כאבים? אתמול שלקחתי מתתי מכאבים ממש וסבלתי ובכיתי...השאלה איך זה?
  • היי מותק, תודה..

מבחינת כאבים- זה כמו כאבי מחזור חזקים.. אבל זה נסבל..
    דימום- הרבה הרבה דימום.. כשמתחיל הדימום המסיבי כדאי שיהיה איתך מישהו בבית.. במשך יומיים בערך היה הרבה מאוד דם והייתי צריכה להשתמש בתחבושות מיוחדות..
    אחרי יומיים ככה זה נרגע והפך לדימום כמו של תחילת מחזור..

זה קשה בעיקר נפשית, בעיקר כשהשק נפלט, אבל אני מבטיחה לך שככל שהימים יעברו זה יכאב פחות ואת לא תחשבי רק על זה כמו עכשיו..

תני לעצמך את הזמן לעכל ולהתאבל ולאחר מכן תרימי את הראש ותסתכלי על העתיד..

תרגישי חופשי לשאול כל דבר שעולה לך..

אני איתך..
  • עדי בהצלחה מאמוש..

פוקה נשמה.. מיליון חיבוקים

ליטלילי

• סליחה שאני ככה כל כך שקועה בעצמי ובשאלות שלי, אני פשוט חרדה מאוד מאוד...
    שהשק נפלט - זה כואב? כאילו ממש מרגישים משהו גדול יוצא או פשוט רק אחר כך ראית?
    אני עכשיו אצל אמא סובלת ובוכה מכאבים, אבל אין דם!
    אני כבר שוקלת גרידה ואני נורא נורא חרדה ומפחדת
  • עדי, יש דרך אחרת שנוכל לדבר? וואי אני ממש חרדה ה' ישמור...הגוף שלי בסטרס מלחץ וכאבים, אני מרגישה שדוקרים אותי בסכינים בבטן
  • אני שולחת לך רגע הודעה פרטית
  • שלחתי לך, ראית?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה