מה צריך??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע 35+ מתרגשת!!!!

פתאום נכנסת להתרגשות ולשוק ולצפיה מרוגשת ולפחד!!! זהו, זה אוטוטו כאן!!

נכנסתי פתאום קצת ללחץ. חוץ מעגלה לא קנינו כלום!!!!
    קצת לא ברור לי מה אני צריכה לקנות ואיך להתארגן.
    1. בגדים- מה צריך?? אוברולים וכאלה, מכנסים, גרבים וכו'?? איך זה הולך עם מידות?
    2. שמפו וסבון גוף? איזה מה כמה?
    3. מגבות. לקנות משהו מיוחד לתינוקי או להשתמש ברגילות שלי?
    4. אמבטיה- לקנות גיגית מיוחדת או איך לעשות זאת? מה עם מד חום למים?
    5. בקבוקים ומוצצים. כמה ושל מי? אני בעיקרון מתכוננת להניק אבל מי יודע...?
    6. טיטולים. איזו מידה? לכמה זמן זה מחזיק?
    7. שמיכה? איזו ובאיזה עובי?
    להזכירכן הילד יוולד באביב/ קיץ, מה זה אומר לגבי כמות השכבות, עובי בגדים וכו?

8.מה אני צריכה דחוף לשבוע שבועיים שאחרי הלידה?

אני לא בונה על מתנות כי זה לא כ"כ מקובל אצלינו.

קולטים שאני קצת (הרבה!!) אבודה??
    חחח ואני חשבתי שלהיות הגדולה מבין 10 יעזור לי.....
    מתרגשתתתתתתת

8 תגובות
עמוד 1
  • יש למוצצים חבילת לידה ושם רשום בעיקרון את כל מה שאת צריכה פחות או יותר להתחלה :)
    פשוט תשתמשי ברשימה שלהם זה יעזור
  • אני אנסה לכתוב מה שאני זוכרת - למרות שכבר חלפו כמה שנים
  • שתיהיה לידה קלה זה הכי חשוב
    על כל השאלות את כבר תעני לעצמך במשך הזמן
    יש ככ הרבה חברות ונותניי שירות את צריכה רק לבחור מה טוב לכם.
    גולם בסדר אבל כל תינוק אוהב סוג אחר של מוצץ סוג אחר של בקבוק וסוג אחר של בד וחיתול.

באופן אישי ממליצה על טומי טיפי סדרת "הכי קרוב לאמא" מצויין וכל השאר זה רק ניסוי וטעייה.. אין מה לעשות עד שתמצאי מה בש ילך

• Sk29 עזרת לי המון.
    ברור שיש המון רשימות באינטרנט אבל רציתי לדעת מאמא שעברה את זה לאחרונה מנסיון מה צריך. ברור שגם צריך להיות גמישים אבל אני צריכה מינימום בבית לא?
    תודה
  • בכיף
  • לגבי בקבוקים מוצצים ודומיהם, לדעתי חבל לקנות בהתחלה, מקבלים בכל חבילות הלידה למיניהן.. לגבי בגדים וטיטולים השאלה היא מה בערך גודל התינוק. אם הוא יחסית גדול חבל לקנות טיטולים nb מקסימום תקחי כמה מבית החולים ואז תעברו לגודל הבא. גם לגבי בגדים, יש תינוקות שnb לא טוב עליהם כבר מיד אחרי הלידה, ויש כאלה שחודשים אחכ עדיין לובשים (כמונו...) לגבי אמבטיה, אנחנו רחצנו בהתחלה בכיור, היא היתה כזו פיצית שלא היה צורך באמבטיה.. בשבילך- חזית הנקה, רפידות, תחתוני רשת ופדים, טלפון של יועצת הנקה בשלוף, בגדים נוחים.
    לגבי חום- ההמלצות בהתחלה הן שכבה אחת יותר ממך.
    אני חושבת שכדאי בהתחלה לקנות את המינימום ולהשלים בהתאם לצרכים המשתנים...
    בהצלחה ולידה קלה!!!
  • אם את מחפשת מה לקנות לשבועיים הראשונים אני ממליצה בחום על בגדי גוף עם תיקתקים ולא כאלו שצריך להכניס דרך הראש. מכנסיים עם רגליות ואוברולים (- בייביגרואו)
    שלי למשל נולדה יחסית קטנה אז היינו צריכים לקנות הכל NB כי 0-3 היה לנו ענקי. עכשיו כשהיא בת 3 חודשים עדין לובשת 0-3.
    מבחינת גרביים - אם את קונה מכנסיים עם רגליות ואוברולים עם רגליות, לדעתי ניתן לוותר על הגרביים.
    אני העדפתי בהתחלה פמפרס אבל לאור המחיר משתמשת בטיטולים. אגב - הם מאוד נוחים ולא יורדים ברמה. וגם מיוצרים בישראל...
    לגבי מידה תלוי מה יהיה המשקל. הניו-בורן מספיק לשבועיים בערך ואחר כך כבר לוקחים מידה גדולה יותר.
    חיתולים אני מציעה לך לקחת כמה מבית החולים. כל פעם שתקחי את העולל מהתינוקיה תבקשי חיתולים ותשמרי לך אותם. כך יהיה לך כמה ליום יומיים הראשונים עד שתקני וכך גם תדעי איזו מידה.
    בנוגע לאמבטיה - אני מאוד ממליצה לקנות דפני. זה המתקן שהתינוק יושב בתוכו. במקלחת הראשונה לא היה לי את זה והיא כמעט החליקה לי מהידיים ובשניה האחרונה בעלי הושיט ידיים והרים אותה.
    מד חום לא קניתי. מישהי אמרה לי שאם המים נעימים לי הם יהיו נעימים גם לתינוק שלי. ואני עובדת על פי השיטה הזו
    בהתחלה לפחות אני מציעה שתהיה לך מגבת מיוחדת לתינוקות - כזו עם כובע לשמירה על חום הגוף וגם יש להם כמו רצועה כזו שנכרכת סביב הצוואר כך שהידיים פנויות להוציא את העולל מהאמבטיה.
    שמיכה הייתי רוכשת פליז דקה אחת. גם ככה בטח תקני סט מצעים למיטה / עריסה וזה מגיע עם פוך קטן.
  • תוציא רשימה מהאתר הזה או ממוצצים, תילכו למוצצים (עם מחירים הכי נורמלים) ושם תהיה לכם מוכרת צמודה שתסביר הכל בכל המחלקות, מה צריך ולמה זה טוב, לפי ההסברים שלה וההגיון שלכם אפשר לדעת מה אתם צריכים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה