מתי לקנות בגדי היריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני כבר בשבוע 20 ומתחילה לגדול לי הבטן.
    אני שוקלת אם לקנות כבר עכשיו בגדי היריון או שכדאי לחכות?
    ג'ינסים אני כבר לא לובשת והמלתחה שלי מתחילה להצטמצם.

מה דעתכן?
13 תגובות
עמוד 1
  • אם המלתחה הצטמצמה והבטן התעגלה אז קדימה לקנות בגדי היריון. ממליצה לך ללכת לh&m יש להם שם מלתחה שלמה של בגדי היריון,מומלץ מניסיון.. קניתי שם המון שמלות לקיץ,טייצים ומלא גופיות נוחות על הגוף

• תודה :)
  • אני ממליצה על אתר לבגדי הריון www.bellissimama.co.il קניתי מהם בשבוע שעבר ג'ינס ושמלה ואני ממש מרוצה. החבילה הגיעה תוך יומיים בלי תוספת תשלום. הבגדים ממש באיכות גבוהה והיו ארוזים בצורה מהממת. תנסי אצלם. בטוח תמצאי. שיהיה הריון קל!
  • אני עד שבוע ממש ממש מאוחר לא קניתי בגדי הריון , מה שעשיתי זה לקחתי גומיה לשיער השחלתי ללולאה של הג'ינס ועשיתי לולאה נוספת וככה סגרתי עם רווח את הג'ינס או מכנסיים או מכנסיים קצרים ומעל זה לבשתי חגורת בטן שעשית מגופייה ישנה וככה לבשתי את הבגדים הישנים שלי
  • אני לא מבינה איך אפשר ללבוש את אותו הבגד שלבש לפני ההריון! הגוף משתנה והאגן מתרחב! זה עלול לחסום את זרימת הדם לעובר! את חייבת שיהיה לך נוח מהבחינה הזו. חולצות זה פחות חובה בתנאי שיש לך חולצות רחבות עם בד נמתח, אבל מכנסיים זה מאסט לגמריי!!! אני גם החלפתי חזייה כי היא היתה לי ממש צמודה ושמעתי שזה סותם את צינורות החלב ויכול ליצור בעיות בהנקה אחר כך. לא לוקחים סיכונים בדברים כאלו! בטוח שלא בשביל לחסוך כמה שקלים.
  • זו פרסומת
  • תודה בנות:) עזרתן לי. נראה לי שאני בכל זאת אקנה לי ג'ינס אחד לפחות. היריון ראשון שלי וכבר בא לי לקנות בגדים ולהרגיש בהם טוב. מרגישה קצת בטטה בבגדים הרגילים שלי ;)

הבגדים באתר מהממים. הגיעו מהר? אני שוקלת לקנות משם.
  • כן, הגיעו תוך יומיים
  • בחיים לא קניתי בגדי הריון.
    בקיץ קניתי שמלות גומי נוחות
    בחורף טוניקות פרוותיות

• גם אני לא קניתי בגדי הריון, חוץ מחצאיות.
    טוניקות, שמלות, עליוניות... היום אפשר למצוא הכל בחנויות רגילות.
    מה שכן, גם לא קניתי הרבה חצאיות. חרשתי על כמה בודדות שהיו לי.
    כבס ולבש וכל הזמן החלפתי רק עליונית/חולצה...

l]
  • קניתי בשבוע 8 ג'ינס הריון מ-H&M, שאר הדברים זה בגדים רגילים אך יותר רחבים זה הכל..
  • האתר נראה ממש טוב,
    אבל המחירים מופקעים!

יש משהו יותר זול?

• http://il.nextdirect.com/en/women-maternity
    הרבה יותר זול ואיכות פצצה
    מגיע תוך 10 ימים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה