דופק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

אז היום הלכנו לאולטרסאונד וראינו קוטב עוברי ודופק :)
    מה שכן יש הבדל קטן של כמה ימים
    לפי הוסת אני שבוע 6+1 ולפי האולטרסאונד זה שבוע 5+6
    זה יוצא הפרש של יומיים

חוץ מזה אני בהיי רציני
    הלכתי לספר לאבא שלי והיום אני יספר בערב לאחותי וחברה שלי שגם היא נמצאת בטיפולים

יום ראשון אנחנו נוסעים לאילת ועכשיו הכי כיף לנסוע לחופש בידיעה שכבר יש דופק :)

מאחלת לכולכן קליטה מהירה ושרצף ההריונות בפורום רק ימשיך וישמח

21 תגובות
עמוד 1
  • איזה יופי, המון מזל טוב ושימשיך תקין!!!

Boten
  • מיקי מזל טוב מותק, המשך תקין וכייפי
  • איזה יופי.. מזל טוב (:

איך ראו דופק כלכך מוקדם?
    לי אמרו לבוא רק בשבוע 8 (7+3)
    ליטלילי

• מזל טוב זה הכי כיף לשמוע על הצלחות לי זה נותן הרבה כח להמשיך
  • מזל טוב מתוקה שימשיך ככה, קל ותקין

רציתי לשאול אותך - אני יודעת שהזרקת מונפור מולטידוז - וגם אני עוד מעט צריכה להזריק, השאלה היא שלא ברור לי אחרי שכבר ערבבת את הנוזל עם האבקה, כל פעם שאני באה להזריק עם מזרק חד פעמי אני לוקחת את הנוזל מהבקבוקון ומזריקה אותו עם אותה המחט מבלי להחליף בין שאיבה מהבקבוקון לזריקה לבטן?
    נראה לי מוזר כי אז המחט כבר לא סטרילית כי היא באה במגע עם הפקק של הבקבוקון ואז מחדירים אותה מחט לגוף....
  • היי טלי.. גם אני הזרקתי מנופור ואת כל ההכנה עד לשלב שהחומר מוכן בבקבוק עשיתי עם מזרק אחד ואז בהזרקה החלפתי מחט....

ליטלילי

• ליטל את הזרקת מולטידוז? כי זה משהו שונה מהרגיל - זה לא אמפולות אלא בקבוקון רב פעמי ויש רק מחט ארוכה אחת ומזרק אחד עם ממס. ממסים חומר פעם אחת ואז מזריקים כמה ימים מאותו בקבוקון, כל פעם עם מזרק חד פעמי חדש לפי המינון שהרופא רשם.
    אצלי זה מונפור מולטידוז 600 והרופא נתן לי להזריק 100 כל יום ככה שזה בעצם מספיק לשישה ימים.
  • אהה .. אז לא. הזרקתי רגיל. כל יום הכנו תמיסה מחדש... כל יום 400

וכל יום החלפנו מחט להכנה והחלפתי מחט בהזרקה
    ליטלילי

• ואי, איזה כיף!!!!!!!
    תשמרי על "עצמכם" בטיול
  • היי בנות

תודה
    אני עדיין לא מעכלת שאני בהריון
    בעלי אומר שעכשיו זה משהו חי, יש לו דופק
    :)
    ליטלילי, בעקרון אפשר לראות דופק כבר משבוע 6, לא פיתחתי צפיות, אמרתי אם לא נראה אז הכי הרבה שבוע הבא
    יש רופאים שמעדיפים להגיד לבוא כמה שיותר מאוחר, ככה שאם לא יהיה דופק, לא תהיי בלחץ

טלי, הזרקתי את המנופור 600 כמוך, כל יום 75, יש לך במארז של ה600 9 מזריקים ופדים אלכוהוליים
    כל יום את לוקחת מזרק חדש, ולאחר שאת מזריקה את זורקת את המזרק
    זה מספיק, נשארו לי 3 מזריקים שלא השתמשתי בהם
    שימי לב שהוא קצת יותר כואב מפיוריגון או גונל, אצלי בעלי פשוט היה מחדיר אותו בכוח כדי שהוא יכנס ישר, כי בפעם הראשונה הוא ניסה לאט כמו עם הפיוריגון, וזה כאב ולא נכנס, אז פשוט הוא עשה בכח, זה עדיין כאב אבל פחות

שיהיה בהצלחה
  • תודה מיקי. נשמע לא נעים . אז אין שום החלפת מחט נכון? שואבים עם אחד מ-9 המזרקים ואיתו גם מזריקים ישר...
    תודה על הטיפ, מקווה שאני אסתדר (אמא שלי מזריקה לי)
  • היי טלי

כן, כל יום מחליפים מזרק
    זה לא נעים, וכואב בדיוק שניה בהכנסה וזהו, אבל הוא נותן תוצאה טובה יותר
    שיהיה בהצלחה
  • שבת שלום :) איזה כיף באמת נותן כוח וציפייה !
    עוד 3 ימים בטא ויש לי קצת הפרשות חומות צהבהבות, מקווה שזה לא מחזור כי ככה מתחיל המחזור שלי בדר"כ.

תהנו מהחופשה
  • היי אור

מחזיקה לך אצבעות לבטא חיובית

תודה :)
  • היי מיקי,

תודה
    גם הרופא אמר שמונפור צריך להיות יותר טוב.

תמשיכי לעדכן אותנו
  • בכיף
    אני ימשיך

שיהיה בהצלחה
  • איזה יופי מזל טוב!! אני בשבוע 9 עם תאומים ועדיין לא סיפרנו לאף אחד מחכים לערב חג להפתיע את כולם
  • לילוש תאומים?????

איזה יופיייייי
    כיףףףףףףףףףףף

ליטלילי

• איזה כיף תאומים

מתי ראית דופק?

האמת שכבר היה לנו קשה לא לספר

שיהיה במזל טוב :)
  • איזה יופי... המון מזל טוב...
  • מייקי מה שלומך?
    לילוש איזה יופי-תאומים.. שיהיה בהצלחה. באיזה שבוע את?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה