היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול הלכתי לקופת חולים אחרי שלא ראיתי התקדמות אחרי נטילת הכדור... הרופאה אמרה שאם עד מחר (היום בעצם) לא תהיה התקדמות לפנות לבית החולים. עכשיו חזרתי ממיון - הרופא אמר לי להיסחב עם זה עד יום ראשון ואז יחליטו מה עושים! בנוסף הוא גם אמר שהייתי צריכה להשים את הכדורים מתחת ללשון ולא לבלוע אותם (גם עכשיו קראתי באינטרנט שזה ככה) ואולי בגלל זה לא השפיע...אתן קולטות?!? רופא חולה נפש שלא מסביר!!! אני מתלבטת פשוט לעשות גרידה ולסיים עם זה או פשוט לקחת שוב כדורים שגורמים לי לכאבי תופת בלתי נסבלים ועוד לצפות לדימום מסיבי... אני מתוסכלת וקשה לי עם המחשבה שיש משהו מת בתוכי, אני רוצה להעיף את זה כבר!!!!! מה עשיף? אני גם מפחדת מההרדמה מלאה!
5 תגובות
עמוד 1
ווי יקירתי, אני ממש מצטערת במקרה שלי שמו לי את הטבליות בנרתיק - אמרו שככה זה עובר הרבה יותר מהר וזה באמת מה שקרה... תהיי חזקה, כי למרות שאולי זה לא נשמע טוב כרגע, הגוף ידע לזהות שמשהו לא תקין וזהו. גם אם תצטרכי לעשות גרידה, אין לך מה לפחד, תהיי תחת הרדמה וזה יהיה דקה בדיוק מבחינתך וזהו, גם לא תרגישי כאב יותר מדי או דימום.
אהובתי אני מתחילה לחשוב שעדיף גרידה.. זה סתם עינוי ארוך ומתמשך...
תחשבי על זה
ליטלילי
גם אני לפני ההריון של הקטנציק עברתי הפעלה בכדורים כח לא היה דופק (שבוע 8-9 למיטב זיכרוני ) . רופא שלי נתן לי ישר הפניה למיון ושם שמו כדורים בנרתיק . בל עצלי דימום התחיל לבד http://www.holdthatpic.com/
נשמה אין ליהרבה מה לומר חוץ מתהי חזקה והלוואי ותעברי את זה מהר.
אין כל כך מה לאגיד אני מצטערת לשמוע נשמה שלנו היה בסדר מה ה" רוצה היה