אוףףףףףףףףףףףף חמתייייייייייייי!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות..
    אני וחמתי מסתדרות נורא נורא טוב כמו חברות.
    ידעתי שיש גבול מסוים שאם חוצים אותו מבחינתי זהוו לוקחת צעד אחורה.
    היא באה לבשל לנו היום מכיוון שאני ובעלי עדין קצת חולים.
    היא הגיעה ואיך שהיא באה היא עשתה בלאגן במטבח.
    אני ובעלי מטבענו אנשים נורא נורא מסודרים,לוקחים משהו מהמקרר ומחזירים מיד לאחר השימוש.
    אצלה הכל מבולגן. תבלינים על הרצפה,סירים על גביי סירים.. ניירות טואלט שהיא משאירה בצד במקום לנגב את היידים עם מגבות מטבח.
    אז קצת הפריע לי אז באתי לעזור לה והרמתי וסידרתי אחרייה הכל - את כל הבלאגן..
    אז היא אומרת לי תשאירי את זה כאן , מה גם את כמו בעלך???
    אני לא אוהבת שמסדרים אחריי,אתם חולים נכון? אז תתני לי לבשל והכל יהיה מסודר
    זה הפריע לי ואמרתי לה למה את עצבנית אני סה"כ בבית שלי ובמטבח רגילה לעבוד מסודר ונקי וזה מפריע לי ככה.
    אז היא אומרת לי "הבן שלי לא היה כזה מסודר לפני שהתחתן" איך הוא נהיה כזה יקי??
    אמרתי לה את צריכה לשמוח שהוא כזה מסודר ונקי - רוב הגברים הם ממש לא כאלה.
    אז היא עיקמה עליי קצת את הפרצוף וזה נורא עיצבן אותי!!!
    כל זה התרחש בזמן שבעלי היה ישן ואז שהוא קם הוא נכנס למקלחת וסיפרתי לו בשקט הכל.. הוא היה כל כך עייף וחולה שאמר לי רק "אל תתייחסי"
    אמרתי לו פעם הבאה אף אחד לא נכנס יותר למטבח שלי!!!
    אוף איזה עצביםםם עוד לפני שבת!
    שונאת בלאגןןןןןןן

9 תגובות
עמוד 1
  • זאת אחת הסיבות שאני לא מכניסה אף אחד למטבח שלי , אפילו שאני לא מרגישה טוב, כי אני מאד נקייה ומסודרת וקשה לי אם משהו משאיר לי באלגנים.

/]
  • אם הייתי חמותך הייתי מה זה מתבאסת עליך .
    אני לא בחורה מסודרת ולכן כנראה אף פעם לא אבין את השריטה הזו ...
    היה מאוד מפריע לי אם כלתי הייתי בא למטבח בזמן שאני מבשלת לבן שלי ולה כי רציתי לעשות מעשה טוב ונותנת לי להרגיש שאני רק מפריעה ועושה בלאגן ,כאילו אני עושה לך משהו טוב ואת עוד מעירה לי מתעצבנת עליי ממש לא נעים ,ברור שהיא תעשה לך פרצוף ,גם אני במקומה הייתי מתעצבנת וגם לא מגיעה יותר לבשל ,הבעיה שהיא עושה את זה בשביל הבן שלה גם ולכן יהיה לה מאוד קשה להפריד .
    אני חושבת שאת מגיבה בהגזמה גם בגלל ההורמונים וגם כנראה בגלל השריטה שלך לניקיון . וברור שזה זכותך כי זה המטבח שלך ,אבל בשביל יחסים טובים בולעים את הצפרדע פעם אחת וזהו !!! עכשיו זה יושב לה בלב מהצד שלה וגם לך יושב בלב מהצד שלך ומה זה תרם ?!?! אם היית שותקת ואומרת תודה רבה יפה על האוכל שהיא בישלה ומסדרת בשקט אחרי שהיא הולכת אם עוד היה נשאר לכלוך וזהו ! היא מרוצה ואת לומדת לפעם הבאה לסרב בנימוס בלי פרצוף חמוץ מצידה על הערה שלך !
    אני הייתי מתנצלת ואומרת לה תודה שהבאת אלינו והכנת אוכל ומסבירה יפה שפשוט נורא רצית לעזור לה גם ושאת בגלל השריטה שלך לא יכולה לראות אותה עובדת כל כך קשה במטבח !!!
  • אני מסכימה עם מאיה.

תראי, חיכוכים תמיד יהיו,
    סביב מיליון ואחד נושאים (שרובם כמובן שוליים ולא עקרוניים).
    את, בתור הכלה, צריכה לעשות הרבה מאמצים,
    כדי שהדברים יסתדרו על הצד הטוב ביותר.

זה שיש לך קשר טוב באופן כללי עם חמתך, זה מבורך!
    זה נדיר למצוא חמות וכלות שמסתדרות ומשדרות על אותו הגל.
    נצלי את היתרון הזה, ושמרי איתה על קשר טוב!
    לפעמים זה יהיה על חשבון העצבים שלך,
    לפעמים זה יהיה ממש קשה לשתוק... אבל עושים את זה וזהו.

אני לא אומרת שאני מצדיקה אותה ואותך לא, חלילה...
    אפילו להיפך! אני יכולה להזדהות איתך כי גם אני מסודרת ולא אוהבת שמתעסקים לי בדברים...
    אבל זה החלק השולי לעומת יחסים תקינים לאורך זמן.

עם הזמן, אחרי הלידה בע"ה יהיו הרבה יותר נושאים לחיכוך.
    חשוב שתהיי חכמה ולא צודקת.

ועוד משהו...
    אל תערבי את בעלך בדברים שקשורים לאמא שלו.
    אל תגרמי לו לבחור, להעיר לאימו או אפילו לחשוב שיש לך בעיה.
    אם את רוצה להתלונן בפניו על ההתנהגות של אימו,
    נסי לעשות זאת בצורה הכי רכה שיש. הוא יעריך אותך פי מיליון
    מניסיון
  • סבלנות הרבה סבלנות .. זאת העצה היחידה שלי!!
    חח
    [

• באמת, אבל באמת שצריך לבחור את הנושאים שרבים עליהם ועוד יותר את האנשים שעושים את זה איתם
    עזבי את זה שיש לך שריטה לניקיון. גם אם לא, אף אחד לא אוהב שמלכלכים לו את הבית. ובמיוחד את המטבח...
  • תודה רבה לכולכן!
    הכל מצוין ברוך ה' עם חמתי..
    הכינה לנו ארוחה מצוינת,ניקתה וסידרה את כל הבלאגן שהשאירה אחרייה.
    אמרנו לה תודה רבה וזהו :)

ת'אמת שאני לא נוהגת להתעצבן ואני הבחורה הכי הכי לא עצבנית שיש.
    אבל אני לא מפילה את העצבים באותו רגע שהיו לי על ההיריון.
    לא יודעת מה עבר עליי באותו הרגע.
    אבל הכי חשוב שהכל הסתדר בנינו כבר ממש דקות ספורות לאחר שכתבתי את השרשור הזה.

תודה רבה לכולכן על העצות והארות גם בא' וגם בע'

• זה יפה שחמותך ואת מסתדרות אבל חייבת להגיד לך מניסיון אישי שלי-
    גם החמות הכי מקסימה עשויה להשתנות כשיש ילדים. כי לפני שיש ילדים אין על מה להעיר וגם לא מרגישות צורך לבקר בתדירות גבוהה לעומת כשיש ילדים.
    ***בקיצור כדאי לשים גבולות מעכשיו ולדעתי חמות וכלה לא צריכות להיות חברות, חובה שיהיה קצת דיסטנס..
  • את חמודה

• עד המשפט שחמותך אמרה "תשאירי את זה כאן , מה גם את כמו בעלך???
    אני לא אוהבת שמסדרים אחריי,אתם חולים נכון? אז תתני לי לבשל והכל יהיה מסודר" הכל טוב, אבל אם התעקשת אז היא התבאסה עליך..מה זה משנה שהיא מבלגנת? העיקר אמרה שתסדר אח"כ, לא? היא באה לעזור לכם! אל תתערבי לה!
    מקסימום אם תשאיר בלאגן ותלך כנסי ותסדרי, ותחליקי את הבלאגן...חבל שלא ויתרת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה