מין העובר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי בת ואני בהיריון שבוע 9 ממש רוצה בן !
    כל הסביבה לוחצת וכולם מחזיקים אצבעות שזה יהיה בן
    שלא תטעו גם אני רוצה בן לחוות גידול של בן ולא רק בת
    קודם כל רציתי לשאול איך מתמודדים עם העובדה אם
    מגלים שיש בת בבטן?
    בנוסף אם זה נכון שלא אומרים בשקיפות העורפית את
    מין העובר אז זה כנראה בת ?

תודה לעונות

מיקמיק
17 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    לגבי ההתמודדות- אני באופן אישי חושבת שברגע שתראי את העובר באולטרסאונד ותראי שהכל תקין, שהוא מתפתח כמו שצריך... תיזכרי כמה זה לא חשוב האם זה בן או בת. ברור שכולם רוצים גם וגם, אבל תמיד אפשר להביא עוד אחד
    לגבי השקיפות עורפית- לא בהכרח נכון. לי בשקיפות עורפית לא ידעו להגיד האם בן או בת, הוא אפילו אמר שנראה לו שבת... ושבוע שעבר עשינו סקירת מערכות ולא נותר מקום לספקות- מדובר בבן! האושר שחוויתי כשראיתי אותו עם כל האיברים, בתלת מימד, הוא משהו שלא ניתן להסביר...
    מקווה שכך תהיה גם הרגשתך!
  • גם אני בהריון שני עם בת שניה ואין מאושרת ממני עם כל הרצון שהיה לי לבן... כל דבר יבוא בזמנו והכי חשוב זה הבריאות!!
    תשמחי בחלקך יש כאלה שהיו מתחלפות איתך
    בהצלחה!
  • יעעליא מסכימה איתך לגמרי
  • יעעליא מסכימה איתך לגמרי
  • איך מתמודדים?? שמחים שיש לך ילד בריא בבטן, יש נשים שהיו מוכנות למכור את אמא שלהן כדי להיות במקומך.. סליחה אם זו לא התגובה האמפאטית שציפית לקבל.. מכירה משפחות עם 8 בנות שהתמודדו סבבה... מקסימום ילד הבא. ובאופן כללי- מנסיוני הקצר מאד כאמא (מניחה שלך יש יותר ניסיון ממני..), משתדלת לנטרל את השפעות הסביבה..
  • מסכימה עם תמרה .! אני חושבת שהמילה איך מתמודדים קצת שגויה פה כי להתמודד צריך עם דברים רעים שקורים בחיים ולא עם שמחה כזאת. מזה משנה באמת מה מין העובר ,? אולי אני לא מבינה משהו.. העיקר שיהיה בריא ומאושר. ואל תתייחסי לסביבה אם הם כל כך חושקים לבן שיביאו ילדים משלהם לעולם. בהצלחה!!!
  • לי יש שני בנים ולא עניין אותי מה רצה הסביבה . לי ולבעלי היה חשוב דבר אחד שילד יהיה בריא וזה הכל .
    בכלל לא מובן לי מה עניין של הסביבה בכל הנושאה הזה .
    http://www.holdthatpic.com/
  • את אשה חצופה זה שיש לי להגיד בדיון הזה
    "איך מתמודדים" עלק כפווית טובה איכסה

• סליחה שאני כזאת, אבל הייתי חייבת להגיב,
    באמת חוצפה וכפיות טובה.
    מה לעשות? ככה זה שהכל מגיע בקלות.
    אחרי ההפלה שעברתי ואת הזוועות שראיתי בבית חולים על נשים אומללות ומסכנות שאיבדו עוברים... אני אומרת תודה על מה שיש. והלוואי ויהיו לי הרבה בנות!!!! הלוואאאאי!!!!
    ואם כבר דברת על התמודדות, אז תתחילי להתמודד עם זה שחייבים לשנות חיי שגרה ולהודות על מה שיש. זוהי התמודדות. לשנות הרגלים ולהודות.

l]
  • בנות!!
    נסחפתן קצת עם הקטילה.
    הבחורה התכוונה בסה"כ שהיא מייחלת שיהיה לה גם מהמין השני
    וזה רצון לגיטימי לחלוטין
    לי יש שני בנים ואני ארצה בהיריון הבא בת ואני אתפלל מאוד שזו תהיה בת כי לא בא לי עוד בן.
    כמובן שאני מייחלת דבר ראשון לבריאות העובר ושהכל יעבור בשלום
    אבל מין העובר הוא כן דבר חשוב (לא הכי חשוב אבל חשוב)
  • אני חייבת לשתף אותך במשהו.
    יש לי שתי גיסות.
    אחת שנשואה לאחי 3 שנים
    והשנייה שנשואה שנתיים
    לגיסתי שנשואה 3 שנים אין ילדים.
    הם צעירים בגילאי 25-29
    כל יום הם מתפללים שהיא תקלט להיריון ולא משנה להם אם זה יהיה בן או בת העיקר שיבוא כבר משהו.
    אם היית רואה אותם איזו אמונה יש בהם והם לא מתייאשים עדיין מנסים טבעי. והם היו בבדיקות והכל תקין כן?
    אבל היום זה כזה לא ברור מאליו להקלט להיריון לצערי הרב יש המון מכשולים בדרך.
    ובנוסף הגיסה השנייה שלי יש לה ילד בן שנה וקצת.
    לפני מס' ימים היא עברה הפלה והייתה בבי"ח במצב נפשי מאוד קשה לאחר דימומים קשים ולאחר שהעובר נפל לה בשירותים.
    עד עכשיו היא לא התאוששה ונתנו לה כל מיני כדורים להרגעה.
    פשוט קורע את הלב.
    ויש עוד מליוני בחורות כמוה לצערי הרב.

אבל אחרי כל מה שאני רואה פשוט צריך להודות לקב"ה על מה שהוא נותן
    אני מבינה שאת נורא רוצה בן אבל כמו ששאר הבנות אמרו - הכי חשוב שההיריון יהיה תקין והכל יהיה בסדר עם העובר.
    שלא תביני לא נכון אני ממש לא באה ממקום של לשפוט או משהו כזה
    רק פשוט שתשמחי גם אם זה בן וגם אם זה בת!
    ולא אמור להיות אכפת לך מה הסביבה רוצה
    רק מהבריאות של העובר.
    אלוהים נותן לך מתנה תקחי אותה ותשמרי אותה בשתי הידיים!

זהו,
    שיהיה לך בהצלחה והמשך היריון תקין.

• אני מבינה לגמרי..
    כשהייתי בהיריון שני אחרי שהיה לי בן אחד גם אני וגם חבר שלי אורי קינן, עו"ד ייחלנו לזה שזו תהיה בת אבל גם כשנולד עוד בן לא הצטערנו.. ילדים זה שמחה לא משנה מאיזה מין הם.
  • איזה פרסומת לא הכי חכמה לעו"ד

• פשוט בנות שעברו טיפולי פריון ועדיין עוברות היו בכיף מתחלפות איתה , יש דרך לנסח דברים .העיקר הבריאות ומשהו בא ברוך הבא.

/]
  • אני למזלי נקלתי להריון די בקלות ברגע שרצינו , למרות הגיל שלי והפרש גדול בני שני הבחורים ככי יצא לנו . אבל נסוח " איך אתמודד אם זה בגלל המין הלא רצוי של עובר " לא מובן גם לי . מתמודדים עם משהו שמשפיע על החיים ולא בגלל שזה בן או בת .
  • תקפצו לי !
    פירוט להודעה נמצא בהודעה חדשה ששמה ״תקפצו לי״

מיקמיק
  • אוייש נו
    בנות אתן חיות בסרט !!!
    כאילו לא יצא לאף אחת להתבאס על משהו בילד שלכן ! כולן כאן נורא שמחות על כל דבר ואומרות תודה מיליון פעם על כל דבר ...תנוחו טוב
    הכוונה לכמה בנות שהתבטאו ממש בחריפות
    נכון עוברים טיפולי פוריות ,קשיים ,שנים של סבל ואז פתאום רואים הודעה כזו ,יש נדל הבויילר נכון ?!
    אז תרגיעו ,תשקיעו שניה מחשבה
    גם אני לפעמים מסתכלת על הבן שלי ואומרת פאק הוא לא יצא יפה כמו הגדול , אז נכון הוא בריא וכו' אבל פחות יפה , אז אני כפויית טובה ? כן אני כן ,ואתן יודעות מה ? אין לי בעיה עם זה אני אנושיייייתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    יש לי חברה שהתבאסה רצח שיש לה בת ולא בן ,ויש לה בן אחד , לא חשבתי לרגע שהיא כפויית טובה ! אגב לקח לה שנתיים להכנס להריון והיא עדיין התבאסה .
    אבל ברגע שהיא נולדה היא מאוהבת בה (אפילו יותר ממה שהייתה מאוהבת בבן שלה)

אז בננות קצת ריסון לתגובות ,יש כאן הריוניות הורמונליות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה