התפתחות הריון שבוע חמישי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני שבוע גיליתי שני פסים כהים, ברורים ויפים על הבדיקה. לפי כל מחשבון הריון שיש ברשת אני אמורה להיות בשבוע 11. כאשר הלכתי לרופאת המשפחה היא טענה שאם יש בדיקה ביתית חיובית אז אין צורך לעשות בדיקת בטא. רופאת הנשים לא התעניינה גם באיזה שבוע או מתי הייתה הוסת האחרונה (פה המקום לציין שאין לי וסת סדירה ואין לי מושג קלוש מתי הביוץ היה).
    לפי האולטראסאונד שק ההריון ושק החלבון מתאימים לשבוע 5. הטכנאית לא נראתה לי מעודדת במיוחד כאשר אמרה שאם בעוד שבוע לא יהיה דופק אז נחשוב מה עושים. לא נראה לי הגיוני שאני בשבוע חמישי, לאור העובדה שהוסת האחרונה הייתה באמצע ינואר.
    ההריון הזה היה כל כך לא צפוי, ברגע ששחררתי והייתי מוכנה ללכת לטיפול תרופתי כדי להקלט הוא בא לבד. אני כל כך פוחדת שהעובר הפסיק להתפתח בשבוע חמישי ופשוט לא נפל עד עכשיו. אין לי בחילות ולא שום סממן כזה או אחר, היה קצת כאב בשדיים וגם הוא נעלם. למרות שגם בהריון הראשון זה היה ככה.. אני כבר לא יודעת מה לחשוב. מחר יש בדיקות דם, אבל רופאת הנשים משום מה נתנה לי לעשות אותם בצום, כאשר אני יודעת שבשבוע המשוער שלי זה עדיין לא אמור להיות בצום. יש מישהי שעברה משהו דומה?

אני כל כך רוצה את ההריון הזה
16 תגובות
עמוד 1
  • ליבי יוצא אלייך.
    אולי משום שהוסת שלך לא סדירה יש סטייה כזאת בחישוב. אני אחזיק לך אצבעות שהכל יתברר כתקין והוא ימשיך להתפתח.

• מקווה שהכל תקין
  • קודם כל תודה על העידוד, זה עוזר ברמה אחרת. בגלל שהסביבה עדיין לא מעודכנת (כי אני פוחדת שלא יהיה במה לעדכן). מחר על הבוקר יש לי בדיקות דם. מה שנשאר לי זה להתפלל שרמת הבטא תתאים לשבוע ההריון.
    מבטיחה לעדכן מחר!
  • מתפללת בשבילך!!

• תנסי להיות רגועה ולחשוב מחשבות חיוביות.

אצלי יש בעיה שהמחזור ממש ממש לא סדיר. לדוגמא המחזור שלי היה בתחילת ינואר ובגלל שעשיתי בדיקות ביוץ גיליתי שבייצתי רק בתחילת פברואר !! חודש שלם אחרי כך שגם כשאני הלכתי לעשות אולטרסאונד ראשון במוקד נשים היא שמעה את תאריך המחזור שלי והחליטה שאני בשבוע 8 כשלמעשה הייתי רק ממש ממש בהתחלה !!!
    הרופא שלי ישר הרגיע אותי ואמר שבגלל שאני לא סדירה עושים תיקון בגיל ההריון.

מאחלת לך שהכל בסדר !!!

• בנות יקרות, תודה! כנראה שהתפילות עזרו:) בדיקת הבטא מתאימה לגיל ההריון ובאולטרסאונד עדיין אין דופק אבל העובר גדל משבוע שעבר.
  • כנראה ששמחתי מוקדם מידי.. אחרי יומיים של כתמים חומים חלשים התחיל היום דימום מסיבי יותר עם גושים. לא כואב כלום חוץ מהלב שנשבר למליון רסיסים. לא מסוגלת לאסוף את עצמי. בפעם שעברה היה כך גם. שבוע 7.
    מחר יש לי תור לאולטראסאונד, איך אני מכריחה את עצמי לעשות את זה? גם ככה הבדיקה הזאת מביכה ולא נעימה, אז עכשיו עם הדימום הזה.
    בעלי רצה לרוץ לרופא עכשיו, אני לא מסוגלת. לא רוצה להתמודד עם זה. שוב.
  • וואו יקירה, הלב שלי מתנפץ לרסיסים יחד איתך. באמת קיוויתי שהכל יילך לך טוב.
    אני שולחת חיבוקים, הרבה חום וחיזוקים... אין מה להגיד מעבר, רק להתפלל שהפעם הבאה תהיה הפעם שלך
  • מתוקה שלי אני כל כך מצטערת לקרוא.
    לצערי עברתי מקרה דומה, אפשר רק להתנחם בכך שזה קרה מוקדם...
    תעדכני אותנו מה שלומך, מה הוחלט ומה אומר הרופא.
    שולחת לך חיבוקים גדולים וחמים

• אוף.. מצטערת!!
    תהיי חזקה ובעזרת השם הריון הבא תקיןן עד הסוף
    [

• בע"ה שהכל יהיה בסדר.
  • בדיקת דם אחת לא תגיד לך כלום.
    אז תראי בטא של X, אבל את צריכה לעשות עוד בדיקה לראות אם זה מכפיל את עצמו או יורד...איזה רופאה מטומטמת!
  • סליחה קראתי עכשיו את ההמשך...אבל עדיין.
    עד שאת לא עושה US ורואה שאכן את בהפלה תנסי להישאר אופטימית.
    אגב היו לי 2 הפלות בשבוע 7 בדיוק, הגעתי להפריות בגלל אי פריון אחרי הפלות אלו, נקלטתי והתברר לי שיש לי קרישיות לכן ההפלות החוזרות.
    שווה בדיקה! עדכני.
  • אז בצורה מוזרה אני הרבה יותר אופטימית היום. חזרתי מאולטרסאונד, השק עדיין ברחם, אבל אין דופק ואין התפתחות מעבר לשק חלבון. הטכנאית אמרה שבשלב הזה כבר אמור להיות דופק. בכל מקרה, החלטתי לחכות עוד שבוע, שיפול מעצמו ואם לא יפול עד אז נטפל בזה בצורה מתאימה. רוצה כבר להיות אחרי, כדי להתחיל לנסות שוב! בנות, תודה על התמיכה וההבנה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה