לפני שבוע גיליתי שני פסים כהים, ברורים ויפים על הבדיקה. לפי כל מחשבון הריון שיש ברשת אני אמורה להיות בשבוע 11. כאשר הלכתי לרופאת המשפחה היא טענה שאם יש בדיקה ביתית חיובית אז אין צורך לעשות בדיקת בטא. רופאת הנשים לא התעניינה גם באיזה שבוע או מתי הייתה הוסת האחרונה (פה המקום לציין שאין לי וסת סדירה ואין לי מושג קלוש מתי הביוץ היה).
לפי האולטראסאונד שק ההריון ושק החלבון מתאימים לשבוע 5. הטכנאית לא נראתה לי מעודדת במיוחד כאשר אמרה שאם בעוד שבוע לא יהיה דופק אז נחשוב מה עושים. לא נראה לי הגיוני שאני בשבוע חמישי, לאור העובדה שהוסת האחרונה הייתה באמצע ינואר.
ההריון הזה היה כל כך לא צפוי, ברגע ששחררתי והייתי מוכנה ללכת לטיפול תרופתי כדי להקלט הוא בא לבד. אני כל כך פוחדת שהעובר הפסיק להתפתח בשבוע חמישי ופשוט לא נפל עד עכשיו. אין לי בחילות ולא שום סממן כזה או אחר, היה קצת כאב בשדיים וגם הוא נעלם. למרות שגם בהריון הראשון זה היה ככה.. אני כבר לא יודעת מה לחשוב. מחר יש בדיקות דם, אבל רופאת הנשים משום מה נתנה לי לעשות אותם בצום, כאשר אני יודעת שבשבוע המשוער שלי זה עדיין לא אמור להיות בצום. יש מישהי שעברה משהו דומה?
אני כל כך רוצה את ההריון הזה
