מאוכזבת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

קיבלתי מחזור באופן מפתיע ,נגמרה הציפייה לבטא.
    אני ביום ה-12 להזרעה ,כ"כ לא צפוי המחזור שלי בדר"כ 31 יום.
    היום זה היום ה-22 בסה"כ, האם הגיוני?
    כנראה ההורמונים שיבשו,

עצוב שאין לי בשורות טובות
11 תגובות
עמוד 1
  • אוף... נקווה שבפעם הבאה יהיה טוב יותר..

ליטלילי

• אוף... נקווה שבפעם הבאה יהיה טוב יותר..

ליטלילי

• בעזרת ה" היה לך חיובי עוד החודש
    אומרים גם אם יש דימום לעשות בטא
  • תודה בנות אתן מקסימות, אני ממש מיואשת.

האם באמת מומלץ לעשות בטא? בשביל מה?

• בהזרעות סופרים מהיום הראשון של המחזור ועד שבועיים מההזרעה אז המחזור שלך הוא לא באותו אורך כמו הטבעי (לא חייב להיות 31 יום). אני תמיד הולכת לעשות בטא לכל מיקרה...
    אם את לא מקבלת תמיכה יכול להיות שתקבלי מחזור אפילו לפני שתסיימי לספור 14 יום מההזרעה, אם את מקבלת תמיכה יכול להיות שהיא לא מספיקה וצריך להחליף. כשלי זה קרה החלפתי תמיכה בסיבוב הבא.
    ואם הפעם לא אז אני מאחלת לך שבפעם הבאה זה יצליח
  • היי אורור
    תלכי לעשות בכל מקרה בטא
    אני מכירה כמה מקרים שחשבו שקיבלו מחזור ובסוף זה הריון
    בלי קשר גם אם זה לא הריון, אל תתחילי טיפול בלי תשובה של בטא, גם אם חיובית וגם אם שלילית

שיהיה בהצלחה
  • קודם כל אני מאחלת לך שאם מה שהגיע זו באמת הוסת שלך , אז שתיקתנו בטיפול הבא ...

בקשר להזרעות ... עד כמה שזכור לי , בהפניה שקיבלתי לבטא בדקו עוד כמה הורמונים ... הרופא שטיפל בי אז ביקש תמיד לעשות בטא לפני הטיפול הבא.. גם אם קיבלתי וסת.

שיהיה בהצלחה

תן לאהבה שלך להוביל אותך
  • אוקיי אז מתי לעשות בטא? הייתי אמורה בשלישי... אין לי עוד בדיקות חוץ מבטא בהפניה.
    ואני לא מקבלת תמיכה,אולי באמת צריכה.
    לא כ"כ הבנתי את החישוב של ימי המחזור עם ההורמונים וההזרעה ,אשמח להסבר.
    הכי מבאס זה שהרופא שלי יצא לחופשה עד ה-8.4 לכן דיי נדפקתי לטיפול הבא.

אני יודעת שזו הזרעה ראשונה אבל ממש מאוכזבת ומתוסכלת :( ככה להתחיל שבוע.. אוף!
  • היי אור,

בטא עושים ביום ה- 14 מהזרעה. למשל אם עשית הזרעה ביום שלישי אז בטא ביום שלישי בעוד שבועיים.

חישוב המחזור בחודש שעושים הזרעה הוא:
    מהיום הראשון שאת מקבלת את סופרת את מספר הימים עד ההזרעה ומחברת לזה עוד 14 יום כי את מתייחסת ליום ההזרעה כיום הביוץ, וביוץ תמיד 14 יום לפני מחזור.
    ככה למשל אם עשו לך הזרעה 10 ימים מהיום הראשון למחזור אז את מחברת עוד 14 וזה יוצא שכל המחזור הוא 24.
    או אם עשו הזרעה לדוגמא ביום 14 אז את מחברת לזה שוב 14 יום ויוצא שכל המחזור הוא 28.
    זה לא חייב להיות תמיד אותו דבר כמו במחזור טבעי.
  • ועוד משהו...
    אם את מקבלת מחזור לא 14 יום אחרי הזרעה אלא ממש כמה ימים לפני (יום אחד זה לא נורא) אז חשוב להגיד את זה לרופא כדי ששיקול לתת תמיכה פעם הבאה.

בהצלחה
  • תודה.

אכן אתייעץ עם הרופא . קיבלתי יומיים לפני היום ה-14..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה